ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

İyi şükür bugün göz randevumuz vardı şükür İyi
Yarında isitme testine gireceğiz 4. Sefer olacak ilkinde ikisinden de geçti sağ kulakta zor geçti bir daha bakalim dediler
Sonra 2. De de sağdan zor geçti 3. Sefer de sağ zor geçti 4 e bakicaz sürekli birsey icat ediyorlar
3. Sefer bakan genç bir kız daha bakmadan geçmezse bir daha gelirsiniz diyor
Artik para kazanmak için mi yapıyorlar anlamadim
Bugün de rop randevumuz vardi ilkinde yapıldı sorun yok dediler
6. Ayda bir daha bakalim dediler
Bugün de gittim saglik güvencesi bunu karşılamıyor dediler nasil karsilamaz dedim ilkinde ödedi
İlkinde biz sadece muayene girmisizdir diyorlar bu özel işlem diyor
Siz para almadan hiç birsey yapmazsiniz dicektim de dedim neyse
Vakfimi aradim karşılıyoruz rop u su kodla girsinler dediler söyledim girdiler de halloldu
Yoksa 5000 kusur alicaklardi benden
Nöroloji hocası da bakti iyi dedi ayaklari tam kasilmiyor gibi ama 9 ayda düzelir isterseniz fiziğe götürün dedi oraya da goturcem ne diyorlarsa yapıyoruz 😅

Dualarım sizinle insallah sağlıkla kolaylıkla transferiniz tutar 🙏
ne kadar çok kontrolleri oluyor ya..
bir sorun çıkmamasına çok sevindim bakalım ben de heyecanlıyım bayağı hocya da çok güveniyorum da tabii nasip kısmet.
hastaneye girdim mi zaten para vermeden çıkılmıyor.
doğumu da başkentte yaptın sanırım.
bakalım biz de şimdi misafirhanedeyiz ayın 2 sinde yola çıkacağız şırnaka yolda bir yerde bir gece dinleniriz
sonra yola devam

ne kadar çok kontrolleri oluyor ya..
bir sorun çıkmamasına çok sevindim bakalım ben de heyecanlıyım bayağı hocya da çok güveniyorum da tabii nasip kısmet.
hastaneye girdim mi zaten para vermeden çıkılmıyor.
doğumu da başkentte yaptın sanırım.
bakalım biz de şimdi misafirhanedeyiz ayın 2 sinde yola çıkacağız şırnaka yolda bir yerde bir gece dinleniriz
sonra yola devam
Evet doğumu da orda yaptım
Saglik güvencem doğumun hepsini ödedi
Biz sadece özel oda tuttuk onun farkını ödedik
2 gün yattım bebek küvezdeydi
Sabah yürüyüş yapiyordum
Hoca gördü sen iyisin dedi hadi bugün çıkış yap hastahane mikrobuna maruz kalma dedi
Çok iyi adam ya başkası olsa ne kadar yatış yapsam para ödeyeceğim insan sagligini önemsiyor çok seviyorum hocamı
🥰
Doğduktan sonra kontroller bitmiyor aşılar felan
Gerçi benim bebek 35+3 de doğdu prematüre olduğu için de çok kontrol olabilir
Transfer sonrasi çok dikkat edin
Ben eve arabanin arkasında yatarak gitmistim
Hep yattım sadece wc için kalktım
Tutunması için bazı şeylerin yenmesi iyi oluyormuş onları yemiştim
Yazarim

Evet doğumu da orda yaptım
Saglik güvencem doğumun hepsini ödedi
Biz sadece özel oda tuttuk onun farkını ödedik
2 gün yattım bebek küvezdeydi
Sabah yürüyüş yapiyordum
Hoca gördü sen iyisin dedi hadi bugün çıkış yap hastahane mikrobuna maruz kalma dedi
Çok iyi adam ya başkası olsa ne kadar yatış yapsam para ödeyeceğim insan sagligini önemsiyor çok seviyorum hocamı
🥰
Doğduktan sonra kontroller bitmiyor aşılar felan
Gerçi benim bebek 35+3 de doğdu prematüre olduğu için de çok kontrol olabilir
Transfer sonrasi çok dikkat edin
Ben eve arabanin arkasında yatarak gitmistim
Hep yattım sadece wc için kalktım
Tutunması için bazı şeylerin yenmesi iyi oluyormuş onları yemiştim
Yazarim
hastaneye yakın bir misafirhanede kalıyoruz canım da yine de dikkat ederim..
ben de hep yatıp dinlenmeyi düşünüyorum hele de yola çıkana kadar ..
erken doğmuş bebiş ya şimdi iyi inşallah...
göğşen hoca gerçekten de iyi bir adam insanı sakinleştiriyor tek işte olumsuz eleştirim biraz labarutuvar istediğim kadar iyi değil gibi birkaç arkadaş da olumsuz sonuçlar aldı.
gerçi belli de olmuyor..
transfer olurken embriyonun kalitesini söylemişlermiydi sana canım..
bakalım ben hamiş olursam nerede doğum yaparım o da belli olmaz ..
tam tayin zamanına da gelebilir :)
belki memleket tokatta yaparım bunları yazmak bile heyecanlı ve güzel

hastaneye yakın bir misafirhanede kalıyoruz canım da yine de dikkat ederim..
ben de hep yatıp dinlenmeyi düşünüyorum hele de yola çıkana kadar ..
erken doğmuş bebiş ya şimdi iyi inşallah...
göğşen hoca gerçekten de iyi bir adam insanı sakinleştiriyor tek işte olumsuz eleştirim biraz labarutuvar istediğim kadar iyi değil gibi birkaç arkadaş da olumsuz sonuçlar aldı.
gerçi belli de olmuyor..
transfer olurken embriyonun kalitesini söylemişlermiydi sana canım..
bakalım ben hamiş olursam nerede doğum yaparım o da belli olmaz ..
tam tayin zamanına da gelebilir :)
belki memleket tokatta yaparım bunları yazmak bile heyecanlı ve güzel
Kalitesi 12 üzerinden 8 di
Hoca kaliteli dedi
Doğum yaptığımda da yumurtaların durumu iyi biraz dinlen istersen ikinci bebek içinde tüp bebek yaparız dedi
Bebek bakımı zor şu an 2 ciyi düşünmüyorum bakalim hayirlisi

Transfer sonrası bol bol dinlenin.
Bol su için,Avokado,mango,kivi, c vitamini ağırlıklı beslenin.Haşlanmis yumurta,Somon
Çiğ badem,ceviz, yer fıstığı , çiğ kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı besinler ben bunları tüketmiştim.

Kalitesi 12 üzerinden 8 di
Hoca kaliteli dedi
Doğum yaptığımda da yumurtaların durumu iyi biraz dinlen istersen ikinci bebek içinde tüp bebek yaparız dedi
Bebek bakımı zor şu an 2 ciyi düşünmüyorum bakalim hayirlisi

Transfer sonrası bol bol dinlenin.
Bol su için,Avokado,mango,kivi, c vitamini ağırlıklı beslenin.Haşlanmis yumurta,Somon
Çiğ badem,ceviz, yer fıstığı , çiğ kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı besinler ben bunları tüketmiştim.
çocuk büyütmek gerçekten de maddi manevi zor ben de aha 2 aralıkta 40 oluyorum kolay değil...
kuru yeniş falan aldık mango ve avakado da aldım canım yarın yemeye başlarım kabak çekirdeği de...
bol bol dinlenecem ya..
ben de 2.yi isterim ama tüp bebek masrafı ve uğraşı yorulduk aha şimdi hep dışardan ye iç her şey ateş pahası.
tabii çocuğuna harcasan o kadar zoruna gitmez..
arkadaşlarım hep bebişlerinin kıyafetlerini ayırdılar bana :D çok masrafın olmasın diyorlar ..
oyuncak ayırmışlar falan diyorum kullanmak nasip olacakmı?
ben de beşik falan bakıyorum insan bir sevindirik oluyor
hayal etmek çok güzel..
ismini ne koydunuz bebişin?

çocuk büyütmek gerçekten de maddi manevi zor ben de aha 2 aralıkta 40 oluyorum kolay değil...
kuru yeniş falan aldık mango ve avakado da aldım canım yarın yemeye başlarım kabak çekirdeği de...
bol bol dinlenecem ya..
ben de 2.yi isterim ama tüp bebek masrafı ve uğraşı yorulduk aha şimdi hep dışardan ye iç her şey ateş pahası.
tabii çocuğuna harcasan o kadar zoruna gitmez..
arkadaşlarım hep bebişlerinin kıyafetlerini ayırdılar bana :D çok masrafın olmasın diyorlar ..
oyuncak ayırmışlar falan diyorum kullanmak nasip olacakmı?
ben de beşik falan bakıyorum insan bir sevindirik oluyor
hayal etmek çok güzel..
ismini ne koydunuz bebişin?
Ya bence olacak inşallah her şey pahalı evet ama bebişe değer, ben ilk iki gün bol dinlendim sonra normal şeyler yedim ekstra bişe yemedim diye hatırlıyorum ☺

Ya bence olacak inşallah her şey pahalı evet ama bebişe değer, ben ilk iki gün bol dinlendim sonra normal şeyler yedim ekstra bişe yemedim diye hatırlıyorum ☺
dinleniyorum canım bakalım test gününü bekleme zamanı yarın kısmetse yola çıkacapız şırnaka doğru yolu ikiye böleriz evime kavuşunca çok rahatlayacam

Back
X