Bursa'lı bayanlar doktor konusunda yardımınıza ihtiyacım var..

Yagmurumm24

Rabb'ime şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
186
19
48
Kızlar 17 haftalık hamileyim doktorum konusunda çok kararsızım Pembe Mavi de Nevin Özsaraç'a gidiyorum. Ama bana biraz ilgisiz gibi geliyor. Muayeneye giriyoruz 10 dakikada bi bakmışız bitmiş. Benimle birlikte hamile olan Arkadaşlarım var onların doktorları başka ve a'dan z'ye herşeyi anlatıyor diyorlar. Nevin Hanım'a başladım diye değiştirmek istemiyorum ayrıca iyi doktor diyorlar ama çok kararsızım nolur bana yardım edin. Yada pembe mavide başka hangi doktorları önerirsiniz. Nilgün karayılanoğlu ve Feride hanımı da tanıyorum onlar bana daha cana yakın geldi. Ama doğum konusunda nasıllar hiçbir fikrim yok. Şimdiden teşekkür ederim..

Öncelikle hayırlı hamilelikler dikerim. Bende bursadayım rentıp selim beye gidiyorum ama benimde muaynem okadar sürüyor. Yani be kadar sürmeliki zaten bebeğe 4 dk dan fazla ultrasonla bakmak zararlı diye biliyorum ben. Başka bildiğim tavsiye edebileceğim biride yok. Hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim. Yagmurumm24

Amin arkadasım inşallah bende sana hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim. Benimle birlikte hamile olan 2 arkadaşım daha var kendi doktorları için ben sormadan herşeyi söylüyor diyorlar hem ultrasonda anlatıyor herşeyi hem daha sonra uzun uzun anlatıyor diyorlar. Bende daha çok ilgi bekliyorum haliyle her hamile gibi. Ilk hamilelik olunca bide Endişe korku heyecan mutluluk herşey var. Kafam çok karışık değiştirsem mi bilemiyorum. cgdozdgn

Merhaba..
bu benim ikinci hamileliğim ilkinde dorukta sevil hanıma devam etmiştim ama doğuma sühendan hanım girmişti.. ilk karşılaşmamızda çok soğuk ve sert gelmişti.. ama işini yaparken görünce gerçekten iyi bi doktormuş.. şimdi direk onunla başladım.. öyle ağır yavaş bi doktor değil.. herşeyi çok seri anlatıyor ama aceleden değil yapısı o..ultrason muayenesinde aceleci davranmadı.. kesinlikle işinin ehli güvenilecek bi doktor tavsiye ederim..

Teşekkür ederim arkadaşım tavsiyen için ama hastane değiştirmeyi düşünmediğim için doktorumuda aynı yerden seçmek zorundayım. Ya Nevin Hanım'a devam edicem yada ordan bi doktoru seçmek zorunda kalıcam.
Sanırım hiç Nevin Hanım'a giden olmamış forumda.

Hmm o zaman orada Nedret Hanım'a ve de feride idi sanırım o doktorlara giden Arkadaşlarım vardı ve memnundular..

Bursalıyım ama izmirdeyim İzmirde sorsaydın kesinlikle benim doktorum derdim..açıklamalrı öyle güzelki sen sormaya ihtiyaç hissetmiyorsun

Bende 5+6 hamileyim güvenebileceğim bir doktor arıyorum şimdilik araştırmalarımda Çekirge Doruktan Sühendan dı galiba doktorun adı birde Ziya Çetin çok tavsiye alıyo sanırım ikisinden birini seçicem

Merhaba arkadaslar. Yeni hamileyim. Ben de bursa pembemavi hastanesi nde bir doktor ariyorum. Feride ve nevin hanima, Orhan orhan bey e gittim ama sanirim hicbirinden memnun kalmadim. Biri tecrubeli ilgisiz, biri tecrübesiz ilgili, sıcakkanlı. Gercekten kafam cok karisik. Bursali degilim ve cok fazla cevrem yok fikir alabilecegim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Sizler sonuc olarak hangi doktora karar verdiniz Ya da herhangi bir tavsiyeniz var mi?

Benim arkadaşlarım Nedret Kolsal'a gidiyorlar ve çok memnunlar. Bir arkadaşım normal doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Hayırlısı olsun senin için de

Benim arkadaşlarım Nedret Kolsal'a gidiyorlar ve çok memnunlar. Bir arkadaşım normal doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Hayırlısı olsun senin için de
Cevap için çok teşekkür ederim Nedret hanımı ilk sordum ancak yaklaşık 6 aylık bir eğitimi varmış. Maalesef devamlı hastanede değil. Zaman zaman geliyor. O nedenle tercih etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…