Bursalı bayanlar :)

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhabalar. Bursa'da yaşayıp ev hanımı olup canı çok sıkılan benden başkaları varmı acaba???

bursada nerdesin canım,
ben etibanktayım, ev hanımıyım mecburen bıraktım oğlum küçükken şimdi ikinci yolda
sanırım ömür boyu ev hanımı olarak kalacağım
çocuklar olunca anlamadan geçiyor günler

Yıldırım dayım. Benimde 9 aylik bir bebeğim var ve benimde tüm günüm onunla geçiyor. E bide hic arkadaşım yok o yuzdende sıkıntı dan patliyorum.

Benımde ıkı tane oğlum var nılıferdeyım bende aynen ev hanımı oldugum ıcın cok canım sıkılıyor yazın memlekete falan gıdıyorum ama kısın hele hıc zaman geçmıyor

Bizde tatildeydik ama malesef bitti. Veee aynı tas aynı hamam. Can sikintılarina devam.

merhaba kızlar bende bursadanım ev hanımıyım 3 yaşında bir oğlum var pınarbaşında oturuyorum...aslında bir buluşma düzenlesek ne güzel olurdu bursalı bayanlar olarak...bu arada 27 yaşındayım.

merhaba kızlar bende bursadanım ev hanımıyım 3 yaşında bir oğlum var pınarbaşında oturuyorum...aslında bir buluşma düzenlesek ne güzel olurdu bursalı bayanlar olarak...bu arada 27 yaşındayım.
Biraz geç oldu kusura bakma ama netim daha yeni geldi. Buluşma fikri olabilir aslında. :)

Slm bayanlar nasılsınızzz

Back
X