bursalı hamileler hangi hastane?

meraba.ben jimere gidiyordum fakat malum fiyatar arttığı için değiştirmek zorunda kaldım.şimid başhekimi tanıdıık lduğu için zübeyde hanıma gidiyorum.bebeğim hala dönmedi eğer dönmezde sezeyan derse orda yapıcam.ama normal derse baharı düşünüyorum.çünkü ebelerle itiş kakış doğum yapmak istemiyorum.sezeryanda enazından girer çıkarım muhatap olmak zornda kalmam.herşeyin hayırlısı inşallah.siz nerde düşünüyosunuz.sanırım hemşiresiniz nerde görev yapıyosnuz...

ben ÖZEL KONUR HASTANESİ'inde doğum yaptım.çok şükür çok memnun kaldım hijyen ilgi yemekler şartlar v.s__
zaten gerisi doktorunuza kalmış.doğum doktorum da PEMBEMAVİ'nin
ortaklarından.DR.NİLGÜN KARAYILANOĞLU tavsiye ederim sorunsuz,mutlu evime döndüm!!!
herşey doktor da bitiyo aklında olsun.doktorun nerde ise orda doğum yapmanıo tavsiye ederim yada seçenek sunar sana.
(2.ye düşünüyoruz allah kısmet ederse artık,PEMBEMAVİ' de olacak doğumum.)

jimerde doğum fiyatları sabit kaldı. yeni yılda yeni bir artış olmadı.

arkadslar ben medikal parkka gıdıyorum araştırma yapmadım evıme yakın dıye sızce nasıl bıyer bu hastanene

ben konurda yapmayı düşünüyorum.orda doğum yapıp tavsiye yada şikayeti olan varmıydı bu konuda yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar bende 33.haftamdayım ve bahar hastanesinde yapacağım doğumu.nagihan uzun gülere gidiyorum oraya giden var mı?

Merhaba arkadaşlar -ben Doruk tıp merkezine Gizem hanıma gidiyorum.Doğumuda orada yapacağım inş.

ben hastane olarak dorukta doğum yapanlardan pek güzel eyler duymadığım için oradan vazgeçtim ve bence diğer yerlere göre çok pahalı.ben baharda yapacağım ve 500 tl normal epidural sanırım 800.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.ve doğumlarınıza ne kadar var.

henüz erken ama insan yinede düşünmeye başlıyor.
ben bebeğim karnımda ölünce doruk ta kürtaj oldum evrim hanımda 10 numara dr. ve hastane çok memnun kalmıştım

şimdi zübeydenin dr.na özelden gidiyorum duydumki birinden 4000 lr istemiş
biz henüz konuşmadık tabii
ama o kadar para vermeyi aslaaaaaa düşünmüyorum
ama doğum zübeydede değil başka yerde olacakmış

medical de genelde ii şeyler duydum özellikle ahmet beyle ilgili
ve bahar da olumlu şeyler duydum

benim gebelikler riskli olduğu için bu birkaç ayı atlatınca karar vericez
kalan kontröller ve doğum nerde olacak diye

ablam ilk dogumunu baharda 2.sini cekirge doruk tipta yaptik.. bahardan da memnun kalmistik ama dorugun hemsireleri cok cok daha ilgili ve guler yuzluler .. hele doktoru mukemmel bi hanimdi.. suit odalari da ayrica cok guzeldi..

halamin kizi da zubeyde de yapmisti o da oradan cok memnun kalmisti... diger kuzenimde acibadem de yapmisti .hepimize hayirli dogumlar arkadaslar

Ben ilk doğumumu zübeyde hanımda 2.doğumumuda şevket yılmazda yapmıştım.Şevket yılmazın oda şartları daha güzel olduğu için daha rahat ettim.Yalnız neden hamileler doğum için hemen özel hastaneleri düşünüyor.Şimdi devlet hastanelerinin şartlarıda çok güzel.

canım hep negatif şeyler duyuyoruz da ondan
benim eltim çok değil daha mayısın sonunda zübeydede doğum yaptı
ve hemşireler hep azarlıyormuş
sancıdan bağıranlara seni mi dinlicem diye bağırıyormuş tek sen mi doğuruyorsun vs vs
ve herkez bi odadaymış fln
bunlar çok cazib gelmiyor
özelde ilgi alaka daha çok ve iyi olduğu için

ben zübeydede muayeneyye gittim kaç ay insanın pestili çıkıyo hele ultrasonda temizlikçisi bile azarlıyo insanı olmaz olsun öyle yer hiç memnun kalmadım eltim de orda yaptı doğum odasında diğer kadınlarla bırakıp gitmiş ebe ıkın sen burda demiş insanda psikolijimi kalır herkes bağırıyo korkar insan

evet serayahsen ben de ondan hiç zübeydeyi düşünmüyorum bile
ama bahar kulağa ii geliyor hem yakın
hem uygun
hem özel hastane
bakalım bir kaç ay geçsin oraya transfer oluruz :)

bahara gidenler hangi dr. öneriyorsunuz??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…