- Konu Sahibi herseyonun
-
meraba.ben jimere gidiyordum fakat malum fiyatar arttığı için değiştirmek zorunda kaldım.şimid başhekimi tanıdıık lduğu için zübeyde hanıma gidiyorum.bebeğim hala dönmedi eğer dönmezde sezeyan derse orda yapıcam.ama normal derse baharı düşünüyorum.çünkü ebelerle itiş kakış doğum yapmak istemiyorum.sezeryanda enazından girer çıkarım muhatap olmak zornda kalmam.herşeyin hayırlısı inşallah.siz nerde düşünüyosunuz.sanırım hemşiresiniz nerde görev yapıyosnuz...
jimerde doğum fiyatları sabit kaldı. yeni yılda yeni bir artış olmadı.
ben doğumu çekirge dorukta yapmaya karar verdim epidural normal 1500 lira sizce fiyat uygunmu
ben hastane olarak dorukta doğum yapanlardan pek güzel eyler duymadığım için oradan vazgeçtim ve bence diğer yerlere göre çok pahalı.ben baharda yapacağım ve 500 tl normal epidural sanırım 800.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.ve doğumlarınıza ne kadar var.
Ben ilk doğumumu zübeyde hanımda 2.doğumumuda şevket yılmazda yapmıştım.Şevket yılmazın oda şartları daha güzel olduğu için daha rahat ettim.Yalnız neden hamileler doğum için hemen özel hastaneleri düşünüyor.Şimdi devlet hastanelerinin şartlarıda çok güzel.
ben doğumu çekirge dorukta yapmaya karar verdim epidural normal 1500 lira sizce fiyat uygunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?