bursalı hamileler hangi hastane?

meraba kızlar.bnde 2hfta önce zübeydede doğum yaptım allaha şükür memnun kaldım.ama kontrolleim için özele gitmiştim.tvsiye ederim zübeydeyi.ayrıca bilinçli olduktan sonra hemşireler bi laf bile söleyemiyo.onlar tersliyodsa sende tersliceksin.ama nekadar olursa lsun öze3l hastaneye tabikide benzemiyo.kızlar ben size başka bişey sorcam.alakasız ama bilen vardır heralde.bursada mothercare mağazası nerde biliyomusunuz.zafer plazadaydı ama taşındı sanırım...

nagihan hanım iyi diyolar fakat çok dolu oluyor birde baharı pek tavsiye etmiyolar bebeğe ters bişey olursa acil müdahale için malzemeleri yetersizmiş başka hastaneye sevkediyorlarmış ben ondan çekirge doruğu tercih ettim

bak bunu bilmiyordum hmmm ii düşünmek lazım ya offf ne zor karar
ya bu çekirge doruk zübeydenin üst tarafındaki mi oluyor
alsen bursalı değilim belli de oluyor sanırım zaten...

evet arkadaşlar nagihan hanım çok dolu oluyor hatta yarın ara randevum var.daha önceleridorukta hatice taşlıya gidiyordum ama ondan memnun kalmadım erm hanım var yine dorukta ama o da hamile ayrılacak hastaneden.en uygunu nagihan hanım geldi.hepimizin hakkında hayırlısı....

searyahsen ben çekirge declette dr.faruk dinçşahin e gidiyorum (özeline) dr.um çekirge dorukla anlaşmalıymış ve kendisi doğuma girecek 1500 lira olduğunu söyledi epidural normalin. sana niye 1000 dediler acaba

hatice hanımı neden beğenmedin

searyahsen ben çekirge declette dr.faruk dinçşahin e gidiyorum (özeline) dr.um çekirge dorukla anlaşmalıymış ve kendisi doğuma girecek 1500 lira olduğunu söyledi epidural normalin. sana niye 1000 dediler acaba

senin doktorun dışardan sayılıyor ondan olması lazım benim eltimin sezeryanı da 2000 tl idi hastanenin sürekli doktoru olmayınca öyle oluyo

bende dün ara randevum vardı gittim.bende memnunum canım nagihan hanımdan.onda doğum yapan tanıdıkların var mı?

ya kızlar biri bana jimerde normal ve sezeryan doğum kaç para bilgi verebilir mi? orda çalışan bir görevlinin mail adresini buldum ama cevap gelmedi hala öğrenemedim. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

benim teyzemle kuzenim doğumu jimerde yaptılariki ay aralıklarla.ama her ikisinde de fiyat farklıydı.hasane her geçen gün el değiştiriyor ve fiyatlar oynuyor bende başlarda orayı düşünüyordum ama vazgeçtim.bu arada doğumu özelden değilde ssk veya bir sosyal kuruma bağlı olarak yapacaksan doğuma kendi doktorun değil o gün nöbetçi hangi doktor vasa o giriyor bu da çok önemli bir ayrıntı düşün derim.teyzem ve kuzaniminde doktorları girmedi doğumlarına çünkü...

Ben jımerde yaptım doĞumumu Çokta memnun kaldım,doĞumada doktorum gırdı,doktorum recep beydı tavsıye ederım

slm arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim ve çekirge doruk ta doktorum evrim hanım a gidiyordum hamile kaldını öğrendim hastanemi değiştirmek istiyorum bana önerebileceğiniz bayn doktorlar varmı? herkese güvenemiyorum ve inş. normal doğum olsun istiyorum ilk hamileliğim şimdiden teşekkürler

Ben jİmerde yaptım doĞumumu Çokta memnun kaldım,doĞumada doktorum gİrdİ,doktorum recep beydİ tavsİye ederİm

iyi de arkadaşım kaça yaptın doğumu onu merak ediyorum beeen??
ay bu jimerin fiyatları koca bir muamma!!!
fisfisfis

iyi de arkadaşım kaça yaptın doğumu onu merak ediyorum beeen??
ay bu jimerin fiyatları koca bir muamma!!!
fisfisfis

Canım sen hangi doktor ve hastanedesin..?

Fiyatlara göre mi Jimere gideceksin..?

SSk ve özel fiyatlar değişiyor..
Ben de bilmiyorum şu an açıkcası erken diye sormadım doktoruma da ..
Telefonda fiyat alamazsın zaten..
Oraya devam ediyorsan doktoruna sorabilirsin..

Ama atıyorum emin değilim de ; mesela bence özel sezeryan 1500 den aşağı değildir. Benim ki sadece tahmin.Sağdan soldan duyduklarıma göre yazdım...

hmmmm tatlım mesajını şimdi gördüm. yok bende öle tahmin ediyorum da fiyat konusunu, sadece kesin bişi sölenmemesi herkesin birbirine yönlendirmesi sinir bozucu geliyor. net bişeyi doktorumdan öğrenicem heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…