- Konu Sahibi herseyonun
-
evet serayahsen ben de ondan hiç zübeydeyi düşünmüyorum bile
ama bahar kulağa ii geliyor hem yakın
hem uygun
hem özel hastane
bakalım bir kaç ay geçsin oraya transfer oluruz :)
bahara gidenler hangi dr. öneriyorsunuz??????????????
nagihan hanım iyi diyolar fakat çok dolu oluyor birde baharı pek tavsiye etmiyolar bebeğe ters bişey olursa acil müdahale için malzemeleri yetersizmiş başka hastaneye sevkediyorlarmış ben ondan çekirge doruğu tercih ettim
evet yukarıda konur hastanesinin karşısı bende kemalpaşada oturuyorum sen nerde
evet arkadaşlar nagihan hanım çok dolu oluyor hatta yarın ara randevum var.daha önceleridorukta hatice taşlıya gidiyordum ama ondan memnun kalmadım erm hanım var yine dorukta ama o da hamile ayrılacak hastaneden.en uygunu nagihan hanım geldi.hepimizin hakkında hayırlısı....
searyahsen ben çekirge declette dr.faruk dinçşahin e gidiyorum (özeline) dr.um çekirge dorukla anlaşmalıymış ve kendisi doğuma girecek 1500 lira olduğunu söyledi epidural normalin. sana niye 1000 dediler acaba
arkadaşlar bende 33.haftamdayım ve bahar hastanesinde yapacağım doğumu.nagihan uzun gülere gidiyorum oraya giden var mı?
Ben jİmerde yaptım doĞumumu Çokta memnun kaldım,doĞumada doktorum gİrdİ,doktorum recep beydİ tavsİye ederİm
iyi de arkadaşım kaça yaptın doğumu onu merak ediyorum beeen??
ay bu jimerin fiyatları koca bir muamma!!!fisfisfis
Canım sen hangi doktor ve hastanedesin..?
Fiyatlara göre mi Jimere gideceksin..?
SSk ve özel fiyatlar değişiyor..
Ben de bilmiyorum şu an açıkcası erken diye sormadım doktoruma da ..
Telefonda fiyat alamazsın zaten..
Oraya devam ediyorsan doktoruna sorabilirsin..
Ama atıyorum emin değilim de ; mesela bence özel sezeryan 1500 den aşağı değildir. Benim ki sadece tahmin.Sağdan soldan duyduklarıma göre yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?