Bursa - Osmangazi - Zafer mahallesine canımmmm :) sen nerde oturacaksın?
günaydınnn kızlarrrrr;
revindelimm saol cnm bnm sanırsam vede galiba kesin dondurma yüzünden oldu.alayım bari hemen o pastilden inş ii gelir. antibiyotikte kullanıyorum ama nıckkkk geçmeye niyeti yok bu ay tahlilde yatırcaktım inşallah sorun olmaz ilaç aldım die. :Saruboceq: bi ara evinin fotolarını istiyorum tamamlanınca artık sositososito
mavi peri hoşgeldin.. sen nerde oturuyosun ne kadarlık evlisin?
sebnemcimmm aynen cnm yaaa iş ev çamaşır bulasık temizlik ütü alışveriş ne çok iş varmış meğer. çok yoruyo insanı. akşamları artık giremiyorum nete yorgunluktan. mirmirmirmir
Kuzummm bizde nişanlımla seçtik herşeyimizi kimseyi karıştırtmadık hatta mobilyalarımız siyah-beyaz -gri olduğu için surat yaptılar niye meşe rengi felan almadınız dediler kaydirigubbakcemile3 Ben bursada olmadığım için evi göremiyorum ama Allah razı olsun küçük eltim çok iyi birisi hergün inip bizim evin tozunu felan alıyor çok ilgileniyor kayınvalidem de öyle hergün inip viledayla siliyormuş yerleri temiz olsun diye :) Eylül başında gidicez bizde evi yerleştirmeye canım yani Bende isterdim sadece birlikte yerleştirelim ama şimdi eltimi felan çağırmazsam darılır bana, zaten çağırmama gibi bir lüksüm yok hemen üst katta oturuyorlar :) Artık annem ben nişanlım eltim ooooooo herkes biryere bişey kaldırır bende nikahtan sonra tekrar değiştiririm evi :)
ohh bi düğün var ozaman. hayırlı olsun mavi peri. ben evliyim 2 senelik eski gelinim ben kaydirigubbakcemile3 beşevlerde oturuyorum yakınız hepimiz birbirimize.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor??
revindelim mavi peri haklı kimse kırılmasın helede uğraşıyomus senin için. sonra istediğin gibi yaparsın. düşman gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler sen inadına eltinle iyi tut aranı ne çatlatırsınız kıskananları kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?