Seda canım ben kına gecesinden nefret eden birisiyim aslına o yüzden bana arnavut kıyafeti kaftan felan denilince ben gidiyorum yerime bir hulk geliyor :))
Annemi kıramadığım için mecbur yapıyorum kına gecesini, o yüzden daha sonrada değerlendirebileceğim kırmızı tam abiye olmayan efil efil cici bir kıyafet arıyorum :)
Zaten kırmızı duvak felan yapıcam daha ooooo çok işim var :)
Benim ev tamam ya beni bekliyor sadece geliyimde yerleştireyim diye :) Eylül başında onlarıda halledicem inşaallah.. Ev - Evlilik felan geçtim ben tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm :)))
Ben anladım yaa seda 20 tane duvak yaptırıyor arakdaşlarına dağıtacak o duvakları :)
Amannnn bakalım o gün bir gelsinde inşaallah yorgun olmam kızlar 12 eylül referandumunda sandık görevlisiyim, 13 eylülde de benim kına gecem var :)
sedacım senin ne zamandı kına cnm. anneciğini çok ağlatma ama zaten duygusal olur o şimdi kıyamam
...ben ağlamam kuşum yaa annem ağlasa bile çok odunumdur böyle konularda hem kimse ağlasın istemem çok gülerim ben sempatiksalakcinni
ya kına gecesii için değil zaten eğlenceeeee olsun bize ne ne kırmızı giyicem ne de kına mına sürücem canım..:) ama ama sen birr bak derim :)))))) benım 20 duvagım hazır son 5 ..tane.. kaldı.....daha dilek balonlarım var;dağıtılacak karanfill kadifeler hazır......Ama davetiye yok :))) 3 gün dediler...veriiz diye onu hafata...of of fo cok iş var bee sedefım ya......
dilek balonları nasıl bişi canım birde karanfil kadife ne? ayy çok merak ettim hazırların fotosunu koy da görelim cnmcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?