Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkabaa canım evet arnavut birisi ile evleniyorum.. Komşu çıktık kız valla :)) Sevindim hee :)
Kelebekli kuzum güzel duan için sağol, umarım şans getirir bana..
Amannn sedanın değüşükk fikirleri bitmez kimbilir ne geldi yine aklına onun peşinde koşturuyordur delikız :))

aşılmayacak sorunlar değil bunlar neler okuyoruz bu forumda dimi ama onları düşün.
  aşılmayacak sorunlar değil bunlar neler okuyoruz bu forumda dimi ama onları düşün.  İşlemeler felan harika.. Annemin ve arakdaşlarımın bana bakarken gözlerindeki ışıltıyı görmeniz lazımdı resmen elmas gibi parlıyordu gözleri nutku tutuldu hepsinin.. Nişanlıma göstermediğim tek şey gelinlik sırf bu yüzden resimlerini çekmedim çünkü dayanamam gönderirdim mms olarak biliyorum kaydirigubbakcemile3
 İşlemeler felan harika.. Annemin ve arakdaşlarımın bana bakarken gözlerindeki ışıltıyı görmeniz lazımdı resmen elmas gibi parlıyordu gözleri nutku tutuldu hepsinin.. Nişanlıma göstermediğim tek şey gelinlik sırf bu yüzden resimlerini çekmedim çünkü dayanamam gönderirdim mms olarak biliyorum kaydirigubbakcemile3   evinden de fotolar çekmei unutma :teytey::teytey:
 evinden de fotolar çekmei unutma :teytey::teytey: