BURSA'LI TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ YADA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

babyinlove

Oglum abi oluyor kizim geliyor cok sükür rabbime
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
2.794
2.142
merhaba arkadaşlar
Bursada tüp bebek yaptırmış veya yaptırmak isteyen arkadaşlar için bu konuyu açmak istedim...
ben merkezler hastaneler konusuda hiç emin olamıyorum evet burası diyemiyorum :stop:
yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa bizde fikir edinelim
benim gibi arayan arkadaşlarlada fikir paylaşıp sohbet edelim istedim:KK16:

ben 3 senedir uğraşıyorum olmuyor eşimde sayı morf hız sorunu var malesef bende çik kisti vardı ama tedavi oldum her türlü bitki ot falan deniyorum ama nasip olmadı daha doktorlar tüp bebek başka şans yok diyor :KK43:

merhaba, ben varım, şuan Acıbadem de tedavi görüyorum, memnunum...
eğerki doktorlar tüp diyorlarsa fazla vakit kaybetme arkadaşım, keşke herkes ilk denemede hamile kalsa, bu işler hem paradan hem zamanından çalıyor..

merhaba, ben varım, şuan Acıbadem de tedavi görüyorum, memnunum...
eğerki doktorlar tüp diyorlarsa fazla vakit kaybetme arkadaşım, keşke herkes ilk denemede hamile kalsa, bu işler hem paradan hem zamanından çalıyor..
Canım bizde acı bademi düşünmeye başladık doktorun kim acaba

Merhaba bende Bursa dayım.
ART DE Osman Develioğlu yaptı transferimi 7.günümdeyim sonucumuzu bekliyoruz.

sert ama öyle anlatıldıgı gibi değil çok bilgili olduğu için saçma sapan gereksiz sorulara gelemiyor disiplinli çalışıyor herşeyi kendi takip ediyor. benim yıldıızm barıştı cok şükür. inşallah pozitif sonuç alırız. tek koydu canım ilk denemem ve yaşım 30 olduğu için

sert ama öyle anlatıldıgı gibi değil çok bilgili olduğu için saçma sapan gereksiz sorulara gelemiyor disiplinli çalışıyor herşeyi kendi takip ediyor. benim yıldıızm barıştı cok şükür. inşallah pozitif sonuç alırız. tek koydu canım ilk denemem ve yaşım 30 olduğu için

arkadaşım nasıl gidiyor bekleme süreci test yaptın mı hiç? cuma yı beklicek misin test için?

Beklemeyi düşünüyorum arkadaşım sabredebilirsem :KK43:
hatta o gün bile test yapmayabilirim korkuyorum negatif görmekten:KK43:
sen kaçıncı günü test yapmıştın. sonuçtan sonra görüştün mü osman hoca ile ?

Beklemeyi düşünüyorum arkadaşım sabredebilirsem :KK43:
hatta o gün bile test yapmayabilirim korkuyorum negatif görmekten:KK43:
sen kaçıncı günü test yapmıştın. sonuçtan sonra görüştün mü osman hoca ile ?

Ben 9. gün idrar testi 10. günde kan testi yaptırmıştım ikiside negatifti zaten.. Hocayla görüştüm dondurulmuş için ne zaman istiyorsanız arayın ama öncesinde histeroskopi yapalım dedi. Hem rahime çizik atıcakmış hem de bir şey var mı diye bakıcak.. Hayırlısı artık bu arada eşim takviyeler kullanıyor belki doğal olur diye dua ediyoruz..:KK68: Sonucunu merak ediyorum inşallah güzel haber verirsin.. Zor olucak ama cumayı bekle bencede, sanki pozitif gibi geliyor bana yaa :KK31:

Ben 9. gün idrar testi 10. günde kan testi yaptırmıştım ikiside negatifti zaten.. Hocayla görüştüm dondurulmuş için ne zaman istiyorsanız arayın ama öncesinde histeroskopi yapalım dedi. Hem rahime çizik atıcakmış hem de bir şey var mı diye bakıcak.. Hayırlısı artık bu arada eşim takviyeler kullanıyor belki doğal olur diye dua ediyoruz..:KK68: Sonucunu merak ediyorum inşallah güzel haber verirsin.. Zor olucak ama cumayı bekle bencede, sanki pozitif gibi geliyor bana yaa :KK31:

tahmin ettiğim gibi ilerleyecek demek ki histeroskpi nedir bilmiyorum ancak Osman hoca oldukça yapıyor ve işe yarıyor sanırım bir kaç yerde okumuştum. Allahtan ümit kesilmez canı takibi doğal yolla olma ihtimali de her zaman vardır.
bende sonumu çok merak ediyorum. dün afedersin peçeteye pembe kırmızı gibi akıntım geldi devamı gelmedi şükür :S inşallah pozitiftir. çok güçlü olabileceğimi zannetmiyorum :KK43:

tahmin ettiğim gibi ilerleyecek demek ki histeroskpi nedir bilmiyorum ancak Osman hoca oldukça yapıyor ve işe yarıyor sanırım bir kaç yerde okumuştum. Allahtan ümit kesilmez canı takibi doğal yolla olma ihtimali de her zaman vardır.
bende sonumu çok merak ediyorum. dün afedersin peçeteye pembe kırmızı gibi akıntım geldi devamı gelmedi şükür :S inşallah pozitiftir. çok güçlü olabileceğimi zannetmiyorum :KK43:

Devamı gelmediyse bu akıntının bence güzel bir belirti sanki :KK45: Hadi iyice meraklandım şimdi benn :)

Bu arada bende ART ile ilgili görüş belirteyim. Benim sonucum negatif ama nedense ben çok güveniyorum Osman hocaya. Herşeyle kendisi ilgileniyor ve gerçekçi yaklaşıyor. Ben kişiliği ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. ama bence kim hangi doktorda kendini rahat hissediyorsa orda yaptırsın çünkü moral motivasyonda önemli tabiki..

Merhabalar, bende bursa pembemavi de tüp bebek yapmıştım. Doktorum Nevin hanımdı ve çok memnun kaldım, yardımı ve desteği ile kızımı normal doğumla aralıkta kucağıma aldım çok şükür.
Çok bilgili ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.
Inşallah sizlerde sağlıkla hayırla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. :KK36:Sorunuz olursa seve seve cevaplayabilirim.Hoppa
gultisssss gultisssss kaçıncı gün pembe lekelenmen oldu canım? Seni yanıltmak istemem ama aynısını bende yaşamıştım da.. Hoppa

X