Bursallar.. Zbeyde Hanm da en iyi Doktor kim?

sessizhikaye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
34
0
86
41
Bursa
ARKADAŞLAR ÇOK YENİ HAMİLEYİM:CüvCüv: BURSA ZÜBEYDE HANIM DOĞUM EVİNDE ÖNEREBİLECEĞİNİZ, ÇOK MEMNUN KALDIĞINIZ DOKTOR İSİMLERİ İSTİYORUM....:uhm:

ben nedret kolsala gıdıyorum ama hamılelıgım boyunca pembe mavıye gıttım ve cts doguma gıdıyorum zübeydeye çok memnunum herkese tavsıye edıyorum

Kesinlikle Dr Ali Algün çok tecrübeli bir doktor ben 2. hamileliğimi yaşıyorum ilkindede Ali beye gitmiştim şimdide gözüm kapalı tavsiye ediyorum

bence necdet kırıker ben henüz doğurmadım ama 2 akrabam zübeydede ona gitti normalde yüzümüze bakmaz dedim ama çok ilgilendi sağolsun

kesinlikle Op. Dr. ÖZER KUTLU :hooray:

bence o hastanedeki en süper doktor. gebelik takiplerimi ve doğumumu yaptırdı, sayesinde herşey çok güzeldi.
çok tecrübeli bir doktor,riskli gebeliği olan ve gebe kalmakta zorlanan arkadaşlara da özellikle tavsiye ederim.

sühendan benderlinin muaynehanesi tıklım tıklım oluyormuş, bir arkadaşım gidiyordu o anlatmıştı. adeta devlet hastanesi misali yani, giren 5-10 dak.da çıkıyormuş.

tek kelimeyle mükemmel biri Op. DR. ÖZER KUTLU

sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdim ve sayesinde bebeğimde bende şu an çok iyiyiz.Hastahanede olsun gerekse acil durumlarda telefon ettiğimizde herşeyi ayrıntılı anlatıp bizi bilgilendiriyordu.günün hangi saatinde olursa olsun telefonumuzu cevapsız bırakmıyordu.yani kesinlikle Özer beye git derim arkadaşım...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hastanede öyle olması normal olabilir de, özelde de öyle oldumu ne anlamı kaldı ki özele gitmenin :sm_confused:

benim doktorum da Selçuk Söylemez

çok memnunum

doğumuma çok az kaldı

ilçeden gelip gidiyorum

salı günü nst ye giricem

Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun inşallah ve benim de

bebek isteyenlere de Allah tez vakitte versin inşallah :Saruboceq:

benimde tavsiyem Özer Kutlu (özellike riskli gebeliklerde)...

ilk gebeliğim preeklamsi ile sonuçlandı... aynı riski fazlasıyla taşımama rağmen şu an ikinci gebeliğimin 39.hft dayım ve şükürler olsun herşey iyi gidiyor...Bilgili ve ilgili bir dr.. Özer beye istediğiniz an ulaşabiliyor sorununuzu aktarabiliyorsunuz.. her muayeneye gittiğimde heyecanla gidiyor.. içim rahatlamış bir şekilde sevinerek çıkıyordum...

aynı şekilde bende öyle...doktora gideceğim günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum.. eşimle bir panik bir heyecanla giriyorduk içeri sonra bebişimizi görüp Özer beyle durum hakkında kouştuktan sonra elimizede bebişimizin cd sini aldıktan sonra rahatlamış bir şekilde sevinçle ayrılıyorduk.. tarcihh sizin arkadaşlar...

Merhaba arkadaşlar özellikle Op.Dr.Özer KUTLU ya gidenler çok memnun gördüğüm kadarıyla. Sormak istediğim bişey var özer beye özelmuayenehanesinden gidiyoruz orası tamam doğum zübeydede olacak ve özer bey istediğmiz gün doğuma girebilecekmi birde normal doğum için ısrarcımıdır ben sezeryan istiyorum da biraz tırsıyorum açıkçası ve doğum ücreti hakkında ne diyebilirisiniz teşekkür çokmu sorum acaba

merhaba canım,
evet ben özer kutlunun hastasıydım
çok ama çoooook memnun kaldım.
hamileliğimin başından sonuna kadar hep takip etti.
bir doktorun yapabileceği herşeyi fazlasıyla yaptı.
evet canım özeline gittim, ama zaten devlet hastanelerin durumu malum
ana baba günü gibi, ben birkaç kez gittim sadece hastaneye o da 3 lü test yaptırmaya,
ilk hamile kalınca özer beye haber vermek ve ilaç yazdırmak için, bir iki kez de acile gitmiştim, ama özer bey hastanede de çok ilgili. öyle başından savmaz yani. ne gerekiyorsa yapar.
normal doğumda ısrarcı değil canım. mesela ben kesinlikle normal doğum istemem demiştim hiç bir şey demedi.zübeydede yaptım doğumu da epidural sezeryan oldum. konuşup gülüşerek çok güzel bir doğum oldu yani. sadece ben biraz fazla panik yaptım ve özer bey de şaşırdı bu duruma. sonrasında da hep sordu niye o kadar panik oldun diye. doğuma girene kadar çok sakindim ama o ortam çok farklı ve biranda acayip korktum ve panik yaptım ama hiç gerek yokmuş. özer bey bu işte usta gerçekten.
doğumdan sonra 2 gün kaldım hastanede ve özer bey her gün gelip kontrol etti.
sgk lı isen ve doğumu zübeydede yapmayı düşünüyorsan ücret ödemiyorsun sanırım. sigorta karşılıyor çünkü. ancak ekstra bişey olursa belki fark alınır ama şu an bazı değişiklikler olmuş sanırım, hastanelerede de biraz ücret alınacakmış galiba ama alınsa bile çok cüzi bişey olur.

canım sen hamilemisin, yoksa hamilelik için mi uğraşıyorsun.
ama her iki durumda da özer beyi tavsiye ederim canım.

Canım çok teşekkürt ederim o kadar iyi açıklamışsın ki sağolasın. Ben şu anda hamile değilim bu ay deneme yaptık canım bakalım kısmet bu bilgileri sormamın nedeni hamileliğim başladığı andan itibaren tek bir kişiye gitmek daha doğru diye düşündüm Doktor değiştirmektense iyi bir doktora sürekli gitmeyi tercih ederim. Bir de bu işin psikolojik tarafı da önemli sanırım sen yaşamışsın en azından bilirsin ve tahmin edersin başından savan bilgi vermeyen ve gitmeye bile çekindiğim bi doktor istemem açıkçası biraz da korkuyorum desem yalan olmaz o yüzden özellikle çokiyi davrandığı ve rahatlattığı için tercih ederim. Ben emekli sandığına bağlıyım sanırım zübeyde hanımda karşılanıyor. Yani para kısmı çokönemki değil işin en iyi yapıldığı yer olarak zübeyde ilk tercihim olur en azından başka hastalar felan yok sadece tek bir konu ve uzman özel hastanelere verene kadar da çocuğum için bişeyler yaparım en azından değil mi seninle tanıştığıma çok memnun oldum canım birde verdiğinbilgiler için sağolasın bu arkadaşlığımızın devamı dileğiyle bebişine öpücük :1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…