Bursallar.. Zbeyde Hanm da en iyi Doktor kim?

meliscim merhaba .. bende Özer beye gidipte çok ama çoook memnun kalanlardanım..kii benim hamileliğim 6. aydan sonra çok ama çok problemliydi ve Özer bey okadar ilgilendiki anlatamam sana bende çok heyecanlı sabırsız ve panik bir insanım ama Özer beyin muayenesinden çıktıktan sonra kendimi okadar rahatlamış hissediyordumki.. birde doğumunu Zübeydehanımda yapmanı tavsiye ederim gerek hemşireler gerekse hasta bakıcılar Özellikle Özer beyin hastalarıyla dahada bir farklı ilgileniyorlar bunu yapraknilde bilir güzelim.bende kesinlikle normal doğum istemeyen biriydim ve bunu daha ilk görüşmemizde söylemiştim Özer beye oda benim için en önemlisi hastamın psikolojisidir demişti sen nasıl istersen öyle yaparız demişti ve zaten normal doğum olamazdı ben 32 haftalık 7,5 aylık erken doğum yaptım doğuma sezeryanda Özer bey giriyor ama normal doğumu ebeler yaptırıyor..tanıştığımıza memnun oldum...

canım ben de tanıştığıımıza çok memnun oldum hamile olursam bakalım kısmet tabi beklemedeyim de :) size yine sorularım olabilir bebişe de kocaman bir öpücük benden opuyorumnanaktan

inş. allah gönlüne göre versin canım.. ama Özer beye hamile kalmasanda kontrol amaçlı gidebilirsin hem bir fikir edinmişte olursun..inş iyi haberlerini bekliyoruz.

inş. allah gönlüne göre versin canım.. ama Özer beye hamile kalmasanda kontrol amaçlı gidebilirsin hem bir fikir edinmişte olursun..inş iyi haberlerini bekliyoruz.

Amin canım sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versinopuyorumnanaktan

evet canım çok haklısın, tek bir doktora gitmek ve o doktorun da çok sağlam olması, seni yarı yolda bırakmaması ve herzaman destek olması çok önemli. bunlar da özer beyde fazlasıyla mevcut. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve gidersin özer beye. memnun kalacağına inanıyorum. ayrıca hastanede de özer beyin çok büyük bir saygınlığı var. özer beyin hastasıyım deyince bir kez daha bakıyor tüm personel.
ben de tanıştığımıza çok memnun oldum. inşallah ark. devam eder canım. seni ark. listeme ekliyorum.

merhaba kızlar birkaç gündür işşlerin yoğunluğu nedeniyle pek giremedim evde de malum yemek ve diğer ev işleri felan hepiniz iisiniz inşallah kızlar görüşmek üzere öpüyorum sizi kocamaaannn opuyorumnanaktan

Zübeyde de doğum yaptım. Doktorum Sühendan Benderli. Uzun zamandır doktorum.
Önceden bir düşük hadisesi atlattım o zaman tanışmıştık.
Eğer Sühendan Hanımın hastası olacaksan düzenli kontrollerine gitmelisin. 2 ay gitmeyip
gerek yok gitmemezlik edince çok bozuluyor.

Ben çok çok memnundum. Çok ilgilendi. Her zaman aradım. Ama klasik bir devlet
hastanesi doktoru. Normal doğumumda bulunamadı mesela. Ama sık sık arayıp durumu
sordu bu da bana güven ve cesaret verdi.

Böyl eolunca özele gitmenin ne anlamı var diyeceksiniz. Kısmen doğru. Fakat hastanede
doktorun olmayınca her işin o kadar çabuk halledilmiyor. Ben her sıkıntımda
muayenehanesine gidiyordum. Yürüyerek tabi eve yakındı.

Doktor işi zordur. Gitmeden sevemezsin. Herkesin beğenisi farklıdır.

Kızlar bende şöyle birşey sorucam size.Hamile değilim ama onun için uğraşıyorum muayene amaçlı çekirge doruğa gittim enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi memnun kaldım aslında ama muayene ücreti 25 tl ok.ilaçların bittikten sonra tekrar gel smear testide yapıcam dedi.Tekrar gidicem yine bi 25 tl ödücem ayrıca test için 37 tl ödemem gerekecek.o test bu test derken astarı yüzünü geçecek.ayrıca özel hast.de doğum düşünmüyorum dorukta doğum yapan bazı ark.la mem nun kalmamışlar kalanlarda var elbet.Diyorumki zübeydeye gitsem kullandığım hapları gideceğim doktora söylesem olmazmı acaba illa o doktoramı gitmem gerekiyor ama zübeyde de ilgilenirlermi acaba orasıda muallak ayrıca erkek dr.a gitmek istemiyorum 2 kez kadına muayene oldum epey bi zorlandım erkek dr.da dahada zorluk çekerim diye düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar?

zübeydehanım hakkında hiçbifikrim yok ama gidersen tabiki hangi doktor olursa olsun muayene eder sana tavsiyem bende bayan doktor ısrar ettim sonu hoş olmadı sakın illa bayan olsun deme tecrübeli doktor ara sana iyi geleni bul erkek bayan diye ayırma biliyorum çok zor muayene ama sağlık için çaresiz katlanmak lazım doğumuda özelde istemiyosan zaten zübeydeden başkada alternatifin yok şevket yılmazda doğum yok fakülteyi bilmiyorum

arkadaşlar GıTMEYECEĞıNıZ tek doktor ALı SATIR olsun. zaten boş oluyo muayene ofisi. doktor demeye bin şahit lazım. . sadece bakıyo azarlaya azarlaya konuşuyo hastalarıyla ve 1 dk bile bakmıyo. zaten konuşurken yüzüne bile bakmıyo. ayak üstü 1 dk azarlıyo yolluyo. ofisinin boş olmasına şaşmamak lazım.

arkadaşlar merhaba,
bende özer bey i tavsiye edicem 2 kez gitmeme rağmen gerçekten ilgili bi doktor.
daha önce özel bi hastaneye gitmiştim düşük tehlikem olmasına rağmen bana bişey demedi doktorum ( bende özellikle bayan bayan die tutturmuştum ama ööle olmadığını geçte olsa anladım) ve 6,5 haftalıkken bebeğimi kaybettim mafoldumben ilk bebeğimdi ve pisikolojim çok bozuldu.
hemen internetten araştırmaya başladım özer bey hakkında yazılanları okudum ve hemen gün aldım gittim. şuan memnunum hihoyyyt
şiddetle özer beyi tavsiye ediyorum :hooray: hastaneye de gitsen ilgileniyor. ne yapman gerektiğini anlatıyor.
Allah bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar versin :Saruboceq: :ecrin_bebek::1hug:

valla canım bende şuan 5 ay bitti ilk hamileliğim doruk çekirgeye gittim fark ettimki herkesi sezeryan yapıyolar bende sezeryan istemiyorum yeni ilk bebek sahibi olan arkadaşlarımdan biliyorum bende zübeydeye gidicem orası hiç olmazsa doğum hastanesi doğumumu normal istiyorum ve bayan doktor istiyorum ayşe günay hanıma gitmeyi düşünüyorum hakkımda hayırlısı olsun inş.

Arkadaşlar merhaba biz bebek düşünüyoruz ve gebelik öncesi kontrellerimizi ve testlerimizi yaptırmak istiyoruz eşimle. Fakat doktor arayışındayım ve başladığım doktorla devam etmek istiyorum. Kuzenim NEDRET KIRKERİ öneriyor. Aranızda NEDRET beyin hastası yada tahsiyede bulunacaklar varmı... Yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Aynı olayın farkına ilk 4 ayımda bende vardım ve özel hastaneden Zübeydeye gecmeye karar verdim..Doktorumuda bir kaç arkadaşın tavsiyesi ile buldum.. Doktorum Özer kutlu kendisinden Allah razı olsun çok memnunuz. Suyumdaki biraz azlıkdan dolayı Hamileliğimin artık son ayına girmişken neredeyse her hafta ben hastaneye çağırarak kontrol ediyor..
Bayan doktor konusunda bence cok ısrarcı olmayın.

zübeyde de nedret kolsal var canım
sen sanırım necdet kırker demek istedin
bir kaç tanıdığımız gitmişti hamileliğinde çok memnun kalmışlar
zübeydenin doktorları genelde iyi zaten, tecrübeleri çok
ama istisnalar da vardır tabi, bişey diyemem.
benim doktorum da zübeydeden özer kutluydu ve çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…