- Konu Sahibi sessizhikaye
-
meliscim merhaba .. bende Özer beye gidipte çok ama çoook memnun kalanlardanım..kii benim hamileliğim 6. aydan sonra çok ama çok problemliydi ve Özer bey okadar ilgilendiki anlatamam sana bende çok heyecanlı sabırsız ve panik bir insanım ama Özer beyin muayenesinden çıktıktan sonra kendimi okadar rahatlamış hissediyordumki.. birde doğumunu Zübeydehanımda yapmanı tavsiye ederim gerek hemşireler gerekse hasta bakıcılar Özellikle Özer beyin hastalarıyla dahada bir farklı ilgileniyorlar bunu yapraknilde bilir güzelim.bende kesinlikle normal doğum istemeyen biriydim ve bunu daha ilk görüşmemizde söylemiştim Özer beye oda benim için en önemlisi hastamın psikolojisidir demişti sen nasıl istersen öyle yaparız demişti ve zaten normal doğum olamazdı ben 32 haftalık 7,5 aylık erken doğum yaptım doğuma sezeryanda Özer bey giriyor ama normal doğumu ebeler yaptırıyor..tanıştığımıza memnun oldum...
inş. allah gönlüne göre versin canım.. ama Özer beye hamile kalmasanda kontrol amaçlı gidebilirsin hem bir fikir edinmişte olursun..inş iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım çok teşekkürt ederim o kadar iyi açıklamışsın ki sağolasın. Ben şu anda hamile değilim bu ay deneme yaptık canım bakalım kısmet bu bilgileri sormamın nedeni hamileliğim başladığı andan itibaren tek bir kişiye gitmek daha doğru diye düşündüm Doktor değiştirmektense iyi bir doktora sürekli gitmeyi tercih ederim. Bir de bu işin psikolojik tarafı da önemli sanırım sen yaşamışsın en azından bilirsin ve tahmin edersin başından savan bilgi vermeyen ve gitmeye bile çekindiğim bi doktor istemem açıkçası biraz da korkuyorum desem yalan olmaz o yüzden özellikle çokiyi davrandığı ve rahatlattığı için tercih ederim. Ben emekli sandığına bağlıyım sanırım zübeyde hanımda karşılanıyor. Yani para kısmı çokönemki değil işin en iyi yapıldığı yer olarak zübeyde ilk tercihim olur en azından başka hastalar felan yok sadece tek bir konu ve uzman özel hastanelere verene kadar da çocuğum için bişeyler yaparım en azından değil mi seninle tanıştığıma çok memnun oldum canım birde verdiğinbilgiler için sağolasın bu arkadaşlığımızın devamı dileğiyle bebişine öpücük :1hugpuyorumnanaktan
Kızlar bende şöyle birşey sorucam size.Hamile değilim ama onun için uğraşıyorum muayene amaçlı çekirge doruğa gittim enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi memnun kaldım aslında ama muayene ücreti 25 tl ok.ilaçların bittikten sonra tekrar gel smear testide yapıcam dedi.Tekrar gidicem yine bi 25 tl ödücem ayrıca test için 37 tl ödemem gerekecek.o test bu test derken astarı yüzünü geçecek.ayrıca özel hast.de doğum düşünmüyorum dorukta doğum yapan bazı ark.la mem nun kalmamışlar kalanlarda var elbet.Diyorumki zübeydeye gitsem kullandığım hapları gideceğim doktora söylesem olmazmı acaba illa o doktoramı gitmem gerekiyor ama zübeyde de ilgilenirlermi acaba orasıda muallak ayrıca erkek dr.a gitmek istemiyorum 2 kez kadına muayene oldum epey bi zorlandım erkek dr.da dahada zorluk çekerim diye düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar?
valla canım bende şuan 5 ay bitti ilk hamileliğim doruk çekirgeye gittim fark ettimki herkesi sezeryan yapıyolar bende sezeryan istemiyorum yeni ilk bebek sahibi olan arkadaşlarımdan biliyorum bende zübeydeye gidicem orası hiç olmazsa doğum hastanesi doğumumu normal istiyorum ve bayan doktor istiyorum ayşe günay hanıma gitmeyi düşünüyorum hakkımda hayırlısı olsun inş.
Arkadaşlar merhaba biz bebek düşünüyoruz ve gebelik öncesi kontrellerimizi ve testlerimizi yaptırmak istiyoruz eşimle. Fakat doktor arayışındayım ve başladığım doktorla devam etmek istiyorum. Kuzenim NEDRET KIRKERİ öneriyor. Aranızda NEDRET beyin hastası yada tahsiyede bulunacaklar varmı... Yardımlarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?