- 7 Aralık 2018
- 7.649
- 19.565
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Doğruluğundan emin değilim tw da görmüştüm ama baya oldu Amasyanın suyı bitmişti sadece belli saatlerde su veriyorlardı bir ara böyle bir durum vardı gündem olmaya çalıştı ama kimse tınlamadıBu da dert mi? Bence aşırı dert
Haber doğru mu bilmiyorum ama böyle olduğu yazıyor. Baraj doluluk oranı 0.
Su kaynakları tükeniyor, sanki dünyanın en normal olayıymış gibi kimseden ses çıkmıyor. Ülkede tepki verilen şeylerle sessiz kalınan şeyler arasındaki orantısızlık beni şok ediyor. Herhangi bir yetişkinin onlyfans kullanması bile bu durumdan daha fazla tepki alıyor.
Yaşadığım şehirde su problemi şu an için yok. Ama barajların kuruduğu şehirlerde akşamları kesinti oluyormuş. Ülke sorunlarına kulak tıkayası geliyor insanın çünkü hiçbir çözüm yok.
Ben de dün instada gördüm Bursa'nın baraj doluluk oranıyla ilgili bilgiyi gösteren paylaşım vardı. Bu duruma üzülüyorum. Keşke herkes su tüketimine dikkat etse, israf etmese. Umarım bol bol yağmur yağar ve barajlar dolar bu yıl.Bu da dert mi? Bence aşırı dert
Su kaynakları tükeniyor, sanki dünyanın en normal olayıymış gibi kimseden ses çıkmıyor. Ülkede tepki verilen şeylerle sessiz kalınan şeyler arasındaki orantısızlık beni şok ediyor. Herhangi bir yetişkinin onlyfans kullanması bile bu durumdan daha fazla tepki alıyor.
Yaşadığım şehirde su problemi şu an için yok. Ama barajların kuruduğu şehirlerde akşamları kesinti oluyormuş. Ülke sorunlarına kulak tıkayası geliyor insanın çünkü hiçbir çözüm yok.
Ne hikmetse sadece Türkiye kuruyor farkindamisiniz ucaklari vs karadagda yaşayan arkadasim var onunla da ayni seyi konuştuk sabahtan aksama kadar uçaklar uçuyor aynı uçaklar ve ayni izler hava yağmurlu idi dağıldı diyor annem Türkiye de o da ayni seyi söylüyor ormanlar bilinçli yakılıyor ya madenle yok ediliyor sular yada su kaynaklari yabanci şirketlere satılıyor ama ne hikmet ise herkes uyuyorBu da dert mi? Bence aşırı dert
Bursa'nın her ilçesi mi belli yerler miEvet canim, Bursa da yaşıyorum.
Maalesef 3 günde 1 şu kesintisi yapılıyor.
Bugün sular yok mesela. Sabahtan ne var ne yok doldurdum.
İşin kötü tarafı sabah 05.00 te gelecek sular ama ilk etapta çamur gibi akıyor. O suyu kullanabilmek için çekmeleri bir süre akıtmak zorunda kalıyoruz.
Hemen hemen her ilçesi canim. 1-2 ilçe hariç.Bursa'nın her ilçesi mi belli yerler mi
Bu konu beni de çok üzüyor ama bireysel olarak bizim evde aldığımız önlemler ne yazık ki çözüm değil. Sanayi bölgelerinde ki su israfını görseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Bu da dert mi? Bence aşırı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?