bursaya yabancıyım yardım :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Bursa da nikah kıyacağız ama ben oranın yabancısıyım pek bilmiyorum osmangazi taraflarında yada merkezde olsun bildiğiniz iyi kuaför var mı ?
ya birde gelin saçı için böyle çiçekli taçlar aksesuarlar oluyor ya onları kendim mi almalıyım yoksa kuaförde var mıdır ?

Eklentiler

• image2.webp
    image2.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 78
O taclardan kuaforde olacagini zannetmiyorum siz almalisiniz.

Osmangazi buyuk bir ilce neresine yakin bir kuafor ariyorsunuz?

Bursa'liyim.

Ama tam yeri soylerseniz yakinlarinda bildigim varsa oneririm. Cok genel olmus osmangazi buyuk yer.

Birde tacı kendiniz alin kesinlikle:)

Ben Bursalıyım doğma büyüme.
Sacha kuaförü tavsiye ederim. Kükürtlü de, ama yerini herkes bilir.

Sacha kentmeydanında da vardı sanırım ama uçuk pahalı gelmişti bana,çok memnun kalmıştım ama avm içi çok pahalıydı :(tam semt nerede arıyorsunuz

Sacha kentmeydanında da vardı sanırım ama uçuk pahalı gelmişti bana,çok memnun kalmıştım ama avm içi çok pahalıydı :KK43:tam semt nerede arıyorsunuz
Kent meydanı taraflarında olabilir terminale 20 dakika uzaklıkta kalıyor evi ama tam adres bilmiyorum ne kadar uçuk 200 fiyatlar mı

Sacha var kent meydaninda bir kez gitmistim memnu kalmistim. Birde As kuafor var meridyenin az ilerisinde ben dugunde sac, makyaj orada yaptirmistim. Cokca gittigim bir kuafördü.

Kent meydanı taraflarında olabilir terminale 20 dakika uzaklıkta kalıyor evi ama tam adres bilmiyorum ne kadar uçuk 200 fiyatlar mı

Gelin saci yaptiracaksaniz 200 den cok ama cok fazla bir fiyat verirler. Ne yazikki gelin basi diyince mahalle kuaforleri bike 300 400 fiyat veriyorlar. O kuafor 500 den asagi degildir. Telefonla arayip sorun isterseniz.

Merkezde zafer plazanın en alt katında kuaför var, orası gayet iyi.
Çiçeğini tacını kendin alsan daha iyi olur,orda ek para verip istemediğin bi tarzda aksesuar olmasın

altiparmakta yilmazay kuaför var o da guzel fiyatta pazarlik yapın indirim yapabiliyorlar... merak ederseniz instagramda var yaptıkları saçları foto koyuyorlar... ben boya ya da oraya gidiyorum...

Gelin saci yaptiracaksaniz 200 den cok ama cok fazla bir fiyat verirler. Ne yazikki gelin basi diyince mahalle kuaforleri bike 300 400 fiyat veriyorlar. O kuafor 500 den asagi degildir. Telefonla arayip sorun isterseniz.
Ben böyle bişi düşündüm acep nişana gidiyorum mu desem :) ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 46
Merkezde zafer plazanın en alt katında kuaför var, orası gayet iyi.
Çiçeğini tacını kendin alsan daha iyi olur,orda ek para verip istemediğin bi tarzda aksesuar olmasın
Ben by modelde karar kıldım son dakka vazgeçmezsem bunada aksesuar gerekmez heralde taşlı tokalar falan vardır sanırım ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X