Arkadaşlar bizde Bursada yeniyiz .Kadın doğumcular hakkında pek bilgimiz yok.Burada acıbademdeydi doktorumuz ancak doğum fiyatları bize fazla gelince doktorumuzu değiştirmek zorunda kaldık.Şimdi içinde yeni doğan ünitesi olan özel bir hastane arıyoruz doktorda tavsiye ederseniz çok sevinicem.<teşekkürler.
Özel Çekirge doruk hastanesine gidebilirsin canım,içinde aradığın özellik var hemde doktorlarının çok iyi olduğunu söylüyorlar,evrim hanım yada sevil hanım arasında tercih yapabilirsin.
Sevil Hanımdan randevu almak çok zor.İyi hoşta geçen hafta aradım.Ocak 19 una randevu verdiler.Bu muayenede böyleyse doğumda nasıl bana vakit bulur bilmiyorum.
evrim hanımda nerdeyse öle ve ben evrim hanıma gidiyorum daha cok yeni gebeyim ama doğum yaklasınca bu kadını bulmak cok zor olacakmıs gibime geliyor ve kendimi riske attıgımı düsünüyorum.
Arkadaşlar bizde Bursada yeniyiz .Kadın doğumcular hakkında pek bilgimiz yok.Burada acıbademdeydi doktorumuz ancak doğum fiyatları bize fazla gelince doktorumuzu değiştirmek zorunda kaldık.Şimdi içinde yeni doğan ünitesi olan özel bir hastane arıyoruz doktorda tavsiye ederseniz çok sevinicem.<teşekkürler.
merhaba Hoşgeldiniz Bursa ya ben 2009 şubatta jimer de doğum yaptım 1 oğlum var.Hastane mükemmel doktorlarıda hemşireleride çalışanlarıda hepsi mükemmel hastanede 2 gün kaldım sezeryanla doğum olduğu için dua ediyodum ki bana desinler 1 ay burda kalıcaksın diye hemşireler başında pervane dünyada nekadar güleryüzlü tatlı dilli insanlar varsa hepsi jimer de toplanmış.2. hamileydim ve tabiki jimere gittim yine 10 haftalkken bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce kürtajla aldı drum.Tavsiyem hastane jimer dr Türkan Yavuz fiyatıda ssk lı normal 2000tl sezeryan 2500tl muayne ücretide 50tl