- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hem boşluktayım hem çok üzgünüm hemde gurbette olmanın verdiği burukluk. Yani o kalabalığı kafam götürmeyecek hiçSorun tam olarak anneannenizin ölümü nedeniyle düştüğünüz boşluk mu?
Eşinizin ailesi ile birlikte olmak istememeniz mi?
Ha her ikisinde de elden bi şey gelmiyor. Yapılacak bi sey yok ama....
Bu süre zarfında iftar davetlerine fln hep katıldım. Evde durmaktansa iyi gelir diye düşündüm. Şimdide eşim yalnız bırakma beni diyorAcılı bayram ailemin evinde olucam ayıp olur , sen katıl diyip eşinizi gönderin
Cenazesi olandan gezmesi beklenmez ,
Benimde süt anneannem vefat etti 120 yaşındaydı acısı bana yetiyor ölüm bu aramızdaki bağ önemli
Bende değişiklik iyi gelir mi diye arada kaldımEşiniz bunu anlayışla karşılaması lazım.
Gitmeyebilirsiniz.
Ama giderseniz de biraz değişiklik iyi gelebilir.
Tabiki iyi gelebilir.Bende değişiklik iyi gelir mi diye arada kaldım
Allahım genç ölüm ne kadar zor.. hiç yakışmıyor ki ölümBAbanneden için yaşlı derler ama ben 28 yaşında ki dayımı toprağa gömdüm onusuz geçireceğim ikinci bayram ben biz de arkadaş gibiydik bu konu da seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin mekanı cennet olsun
Karaciğer siroz 4 yıllık askeri personeldi kendinisi iki hastalık genetik öğrendik ben bir yıl içinde vefat etti İnan’ın çocuğun elinden oyuncağı alınmışsa döndüm biz arkadaş gibi dost gibiydik İnan’ın bu daha zorAllahım genç ölüm ne kadar zor.. hiç yakışmıyor ki ölümAllah rahmet eylesin herkesin kaybı için... neden vefat etti 28 yaşında
Evet sizi çok iyi anlıyorum.. dayı yeğen ilişkisi bambaşka özellikle yaşlarda yakınsa kardeş gibidir insana.. Rabbim cennetine alsın inş rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış erkendenKaraciğer siroz 4 yıllık askeri personeldi kendinisi iki hastalık genetik öğrendik ben bir yıl içinde vefat etti İnan’ın çocuğun elinden oyuncağı alınmışsa döndüm biz arkadaş gibi dost gibiydik İnan’ın bu daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?