Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleribürüksel tüpbebek merkezinde tüpbebek tedavisi görenler bilgilerinizi paylaşırmısın
Bugün Transferimin 6.günü heyecanla bekliyoruz..merkez çok iyi, için rahat olsun yücel karaman gerçekten çok güvenilir ve bilgi sahibi emin ellerdeyim diyosun onunla konuşurken gereksiz yere zamanını ve paranı almıyorlar ben çokk memnun kaldım ..
Bugün Transferimin 6.günü heyecanla bekliyoruz..merkez çok iyi, için rahat olsun yücel karaman gerçekten çok güvenilir ve bilgi sahibi emin ellerdeyim diyosun onunla konuşurken gereksiz yere zamanını ve paranı almıyorlar ben çokk memnun kaldım ..
hayırlısı olsun senin içinde canım inşallah güzel haberler alırız senden bizde salı günü ameliyat var ve ondan sonra başlayıp başlamayacağımız belli olacak allah yardımcımız olsun inşallah o yüzden biraz stres oldum
merhaba
Allahım hepimize bebiş nasip eder inşalah hayırlısı ile ben uzun zamandır takip ediyorum ilk kez yazıyorum.3 haziran da benimde transferim gerçekleşti ama olmadı
semiha şakir de yaptırdım.Özel hastanelere güvenemiyorum.Şimdi brüksel tüp bebekten cumartesiye randevu aldım giden arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.Benim eşimin sper sayısı düşük ilk denemem başarız oldu gerçekten insanın umutu gidiyor
16 haziranda benim umudum gitti içimden bir parça koptu sanki Allahım çok kötü bir durum ya psikolojim bozuldu şimdi ne yapsam bilmiyorum