• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vita Altera ve Yumurta Donasyonu hakkında bilgi arıyorum

DNA hasarı 24 yüksek bi değer. Biz gitmeden baktıralım dedik varikoselden dolayı ve çıktı. Doktoru da şu an gitmeyin dedi. Ben de çok karanlığa düştüm hala da ordayım hasar düşer mi diye. Çünkü varikosel var. Ameliyat riskli bulundu ve olmadı. Yeni vitaminlere başladı. Çok umudum kırıldı şimdi böyle okuyunca da. Zaten çok korkuyorum.
Ben bunun klinikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Sadece şu an ne yapılır onu söylemeleri gerekirdi. Erkek faktörü varsa 3 den 5 e girerken devreye girer. 5. Güne gitmede sperm etkilidir.
Siz de kalan embriyoyu genetiğe gönderebilirsiniz transferden önce..
Sperm dna hasarı olup 5 aa kaliteli embriyoları oluşturuldu ama maalesef düşük oldu

Merhaba ben Vita Altera'da sperm donasyonu ve kendi yumurtam ile bir sefer deneme yaptım, sonuç olumsuz oldu, 5000 euro ödemiştim. Dikkatimi çekenler, ikinci sefer yumurta toplama önerdiler bana ekstra 2500 euro karşılığında ben yaptiramadim. Tek seferde iki adet üçüncü güne giden embriyom transfer edildi ve olumsuz oldu. Hemşireler bana çok dikkatli çalışmıyorlar gibi geldi. Özellikle reçetelendirme kisminda. Yani Türkiye ile kiyaslarsak. Bir de olimsuz olunca ikincisi sefer yaptırırsam 5000 euroya iki sefer yumurta toplayacaklarini önerdiler. Bu da bana etik gelmedi aynı öneriyi ilk gelişimde yapsalardi daha çok embriyom toplanacaktı iki seferde.

Merhaba ben Vita Altera'da sperm donasyonu ve kendi yumurtam ile bir sefer deneme yaptım, sonuç olumsuz oldu, 5000 euro ödemiştim. Dikkatimi çekenler, ikinci sefer yumurta toplama önerdiler bana ekstra 2500 euro karşılığında ben yaptiramadim. Tek seferde iki adet üçüncü güne giden embriyom transfer edildi ve olumsuz oldu. Hemşireler bana çok dikkatli çalışmıyorlar gibi geldi. Özellikle reçetelendirme kisminda. Yani Türkiye ile kiyaslarsak. Bir de olimsuz olunca ikincisi sefer yaptırırsam 5000 euroya iki sefer yumurta toplayacaklarini önerdiler. Bu da bana etik gelmedi aynı öneriyi ilk gelişimde yapsalardi daha çok embriyom toplanacaktı iki seferde.
Ne saçma ya neden olumsuz oldu ki sormadınız mı kalitesiz spermdi demek ki

Ne saçma ya neden olumsuz oldu ki sormadınız mı kalitesiz spermdi demek ki
Çok kaliteli olduğunu söylemişti o zamanki embriyolog Ali bey, ama onlar ısrarla ikinci kez yumurta toplatmami istediler bütçem elvermedi. Ama tekrar gelirsem iki kez yumurta toplamayi garanti ettiler. Yani tekrar 5000 Euro verirsem. Bu imkanı ilk seferde verselerdi keske. Ben de güvenmediğim için gitmedim zaten. Doktor tavsiyesi ile gitmistim ama kesinlikle önermiyorum

Çok kaliteli olduğunu söylemişti o zamanki embriyolog Ali bey, ama onlar ısrarla ikinci kez yumurta toplatmami istediler bütçem elvermedi. Ama tekrar gelirsem iki kez yumurta toplamayi garanti ettiler. Yani tekrar 5000 Euro verirsem. Bu imkanı ilk seferde verselerdi keske. Ben de güvenmediğim için gitmedim zaten. Doktor tavsiyesi ile gitmistim ama kesinlikle önermiyorum
Resmen para alabilmek için yapmışlar söyledikleri gibi kaliteli olsaydı olurdu zaten oda bir yalan

Back
X