Burun 1. Ay

33konyali422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
161
22
18
33
Arkadaslar merhabalar... ben 35 gun once ameliyat oldum. Merak ettigim konu ise 1 ay ve 2. 3. Ay arasinda yuzdeki sisliklerde degisiklik oluyor mu. Gulus vs tam olarak ne zaman duzeliyor. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

çok fazla değişiyor yüzün. ben şubat ayında oldum şuan gülüşüm de düzeldi. en çok koktuğum gülüşümün değişmesiydei ilk aylar hep öyle kalacak sandım. burun üst dudağım oynamıyordu sanki gülerken. ama 2 ayın sonunda tamamen düzeldi. sabırlı olmak gerekiyor.

çok fazla değişiyor yüzün. ben şubat ayında oldum şuan gülüşüm de düzeldi. en çok koktuğum gülüşümün değişmesiydei ilk aylar hep öyle kalacak sandım. burun üst dudağım oynamıyordu sanki gülerken. ama 2 ayın sonunda tamamen düzeldi. sabırlı olmak gerekiyor.
Gülüşümüz aynı eskisi gibi oluyo dimi :(

evet evet ben de çok korktum bu konuda mimiklerim bile değişmişti. ama herşey normale dönüyor hiç merak etme

Yüzdeki şişliklerin geçmesi 2 - 3 ay burundaki şişlikler en az 1 yılda geçiyor

Back
X