Burun 6. Ay fotoğraflı

otantik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
338
62
118
arkadaşlar merhaba burnum çok küçüldü ve kısaldı diye 6 ay önce konular açmıştım şimdi nasıl yorumlayabilir misiniz. Hala şişliklerim var tabi. Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Çevrem de bazı insanlar çok güzel diyo beğeniyor bazıları çok küçültmüş diyor hala ama bana sanki ödemler gittikçe uzamış gibi geliyor.
 
ya bayildim burnuna lutfen kucuk falan diye dusunme harika hafif kavis hir burnun var daha ne istiyorsun e burununda kucugi makbul uzun burunu napicsn
kaca yaptirdin buarada bayildim ya
 
Çok teşekkür ederim 10 bine yaptırmıştım. Çok mutlu oldum bana 1 2 aydır tam ideal gibi geliyor ilk başta gerçekten küçük ve kalkık duruyordu. peki sizce değişim nasıl Kızlar yani 1 ay ile 6. Ay arasında fark var mı ?
 
Benim gördüğüm kadarıyla 6. ayı daha yakından çekmişsin tüm resimlerde. ondan sana uzun gelmiş olabılır bence oturmus daha iyi olmuş .
 
Tek kelime ile bayıldım.... Arkadaşların da dediği gibi önemli olan şekli değil yüzüne uyumlu olması. Ve bence bu dokunuş yüzünü çok kibar ve hoş göstermeye yetmiş. Kime yaptırdın? Ben de yaptırmak istiyorummmm :)
 
Önceki burnundan sonra insanlara farklı geliyor tabi ki küçülecek Allah aşkına bir önceki zaten aşağı doğruymuş. Çok estetik olmuş bence yüzüne gitmiş.
Ben o kadar kalkık kendime yakıştırmadım benim tombiş yüzüm ama sana çok yakışmış bence.
Güle gül kullan canım.
Benim de biraz geniş ve ucu aşağı doğruydu çok mutsuzdum, aldığım en iyi karar :) Gelsin profil fotoğrafları :)
 
Benim gördüğüm kadarıyla 6. ayı daha yakından çekmişsin tüm resimlerde. ondan sana uzun gelmiş olabılır bence oturmus daha iyi olmuş .


Aslında yakından çekmedim de yakınlaştırmışım onu daha fazla o yüzden galiba :) çok teşekkür ederim.
 


Çok teşekkür ederim :)) çevremde çoğu kişi çok beğendi ama bazıları çok küçük olmuş falan dedi bana ilk başlarda küçük geliyordu ama suan iyi geliyor doktorum da demişti kalkıklık inecek diye hakkaten de indi. Yazıyorum özelden :)
 


Çok teşekkür ederim:) benim de ince ama ucu düşüktü burnun orda sanırım çok belli değil ilk hali ama daha fazla düşüktü. Evet bol bol profil fotosu cekiyorum bende :)))
 
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel görünüyo ve yüzüne çok yakışmış. Çevrendeki küçük diyenleri takma kafana büyük bir burun olmasından daha iyi yüzünde minyon.
 


Tamam canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…