ya bayildim burnuna lutfen kucuk falan diye dusunme harika hafif kavis hir burnun var daha ne istiyorsun e burununda kucugi makbul uzun burunu napicsn
kaca yaptirdin buarada bayildim ya
Benim gördüğüm kadarıyla 6. ayı daha yakından çekmişsin tüm resimlerde. ondan sana uzun gelmiş olabılır bence oturmus daha iyi olmuş .
Tek kelime ile bayıldım.... Arkadaşların da dediği gibi önemli olan şekli değil yüzüne uyumlu olması. Ve bence bu dokunuş yüzünü çok kibar ve hoş göstermeye yetmiş. Kime yaptırdın? Ben de yaptırmak istiyorummmm :)
Önceki burnundan sonra insanlara farklı geliyor tabi ki küçülecek Allah aşkına bir önceki zaten aşağı doğruymuş. Çok estetik olmuş bence yüzüne gitmiş.
Ben o kadar kalkık kendime yakıştırmadım benim tombiş yüzüm ama sana çok yakışmış bence.
Güle gül kullan canım.
Benim de biraz geniş ve ucu aşağı doğruydu çok mutsuzdum, aldığım en iyi karar :) Gelsin profil fotoğrafları :)
Ben çok beğendim burnunuzu. Sağlıkla kullanın.:) çok kibar olmuş.
Çok teşekkür ederim :)) çevremde çoğu kişi çok beğendi ama bazıları çok küçük olmuş falan dedi bana ilk başlarda küçük geliyordu ama suan iyi geliyor doktorum da demişti kalkıklık inecek diye hakkaten de indi. Yazıyorum özelden :)
Gayet güzel görünüyo ve yüzüne çok yakışmış. Çevrendeki küçük diyenleri takma kafana büyük bir burun olmasından daha iyi yüzünde minyon.
Çok teşekkür ederim çok sağolun :)) insallahBen çok beğendim burnunuzu. Sağlıkla kullanın.:) çok kibar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?