Burun altında ve ucunda sertlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi mihs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sertlik kalıcı mı acaba? Ben ameliyat olalı 2.5 ay oluyor ilk zamanlara göre yumuşadı ama hala sert. Geçen unutmuşum kardeşimi öperken burnum yanağına doğru girdi burnum sert olduğu için rahatsız oldum.

Destek için alta kıkırdak konup burun ucu septuma dikildiyse burun kolay kolay düşmüyor ancak böyle sert ve sabit kalıyor.İlk ameliyatımda bir yılı geçmişti ancak hala ilk günkü gibiydi.
Şekli güzel olsa katlanılır ama gerçekten burnu silmek,kaşımak bile garip.

Benim ucu düştü gibi geliyor bana ilk günkü gibi durmuyor yani. İnşallah bana öyle geliyordur. Fotoğraf karşılaştırınca düşük gibi geldi.

Bahsettiğiniz şeyi merak ettim resim koyma şansınız var mı ortası sert derken burun ucunun mu yoksa altında tabanda iki burun deliğini ayıran birşey var o mu?

Bahsettiğiniz şeyi merak ettim resim koyma şansınız var mı ortası sert derken burun ucunun mu yoksa altında tabanda iki burun deliğini ayıran birşey var o mu?
Kolumellanın tam arkası canım.Oraya dik bir kıkırdak yerleştirip sabitliyorlar burnu kapatmadan önce.

Eklentiler

• CF76B509-59CF-4183-B52A-755556549AA6.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 210
Benim ucu düştü gibi geliyor bana ilk günkü gibi durmuyor yani. İnşallah bana öyle geliyordur. Fotoğraf karşılaştırınca düşük gibi geldi.
Banada öyle geliyordu ama burnun bir yeri var ucunun üstü orası şişse düşük görünüyor olanilir benim öyle bir durum var.doktora soracağım.

Banada öyle geliyordu ama burnun bir yeri var ucunun üstü orası şişse düşük görünüyor olanilir benim öyle bir durum var.doktora soracağım.
Açıya göre de çok farklı çıkabiliyor fotoğraflarda.
3 fotoğrafı aynı açıdan farklı tarihlerde çekerek karşılaştırdım yandan açı azalması mevcut ama şimdilik ona çok takılmıyorum benim asıl bahsettiğim tam ön uç kısmı. Martı kanadı kavsi deniyormuş o şekilde görünüyor.

Benim bahsettiğim şu supratip denen yer sanırım

Merhaba revizyon oldunuz mu

Merhaba burnunuz yumuşadı mi

Sonra değişti mi burnunuz revizyon mu oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…