Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar izmir ekol hastanesi doktor yahya beye ameliyat olan veya hakkında bilgisi olan var mı?muayeneye gidicem.bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum!
canım ben ekol de cem karas a oldum maalesef, hiç memnun kalmadım
iki kez ameliat oldum ona ama hala düzeltemedi burnumu şimdi 3. yü olmak için zaman gecmesini bekliyorum tabiii asla olmam onaa bu kez .yahya beyin adını duydum ama onun hakkında bi bilgiye sahip değilim.yolun açık olsun.
Canım Can bey muayene ücreti almıyor bildiğim kadarıyla...Fiyatı direk kendisinden alsan sanırım daha doğru olur...Çünkü ben çenemdeki benimide aldırmıştım...(özelden mesaj atamıyorum hala ) Hem muayenehanesinde yüzyüze görüşürsen aklındaki herşeyide sorabilirsin....
Kesinlikle çok sabırla yanıtlyor ve fiyatta yardımcı oluyor.Sabırlı olduğu konusunda özellikle vurgu yapıyorum...Çünkü burnumu ne zaman karıştıracağımı bile sormuştum kaydirigubbakcemile3
Özet olarak kesinlikle uygun fiyat veriyor hemde özel hastane ve tek kişik oda gibi artılarına rağmen...Herşey dahil yani fiyata ameliyat anestezi hastane giderleri muayene ve sonraki kntroller v.s
merhaba
bende Ege Ünv. oldum ameliyat bugün 3. günüm UFUK BİLKAY yaptı ameliyatımı tabi 3 gün sıkıntılı geçti ama bugün daha rahatım tabiki ama kesinlikle tavsiye ederim Ufuk beyi ama çok kalabalık başı..
arkadaslar bende burun estetigi yaptırmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz. lokal cok mu zor oluyo. burun kemigimde egrilik var. acıkcası korkuyorum.
arkadaslar bende burun estetigi yaptırmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz. lokal cok mu zor oluyo. burun kemigimde egrilik var. acıkcası korkuyorum.
bnde hazran 12 sinde ameliyat oldum,tam 4 buçuk saat sürdü,burnumda küçüklükten kalan 3 kırık varmış,tabi bide eğriydi,ama hiçbir sekilde saglıgıma yansımıyordu,yani rahatlıkla nefes alıyordum sadece görünümü beni rahatsz ediyordu,bugün ameliyatan sonraki 3. gün.pişmanmısın derseniz; eveeeeeeeeeeett çok pişmanım,hayatımın bu kadar allak bullak olacağını bilsem yaptırmazdm,3 gündür ne uyuyabildim ne rahat oturabildim,hep aynı şekilde yatmak gerektiği için belim inanılmaz agrıyor,ve agızdan nefes aldığınız için ciğerleriniz ve soluk borunuz kuruyor,gögüs kafesimde agrıyor,yanlızca burnumda acı hissetmiyorum:)gözlerim o kadar şiş ve mor ki zorlukla görebiliyorum ve şişliklerin arasında kaybolmuş durumdalar.tabi kaç gündür bebek gibi annem mamayla kasık kasık besliyor beni,o kadar pişmanımki artık burnumun alacağı sekil pek de umrumda deil,biran önce normal hayata dönmek istiyorum sadece(( arkadaslarım gördüğünde bi yere düşüp bayılmadıkları kaldı yani ki benm kolay kolay moraran ve şişen bir cilt yapım da yok,sağlam biliyodum kendimi...
nyse kızlar sadece neler yaşadığımı paylaşmak istedim,belki benim gibi burnunu takıntı haline getirip ve iyi yorumları okuyup yaptırmak istiyenler bi daha düşünür...çok çook kötü deilse ve bir sağlık sorununuz yoksa yaptırmayın derim ben,değmez insanın bu kadar aciz duruma düşmesine...sevgiler..