oncelikle uyeyim burnun cok guzel ve dogal olmus.zaten bende burda gordugum guzel burunlarin guc vermesiye 18 gun once ameliyat oldum....burun ucunun sis olması sanirim-ki bana sis gelmedi- kıkırdagin dikişli olması olabilir.herneyse nin gonderdigi linkteki animasyonda ucunun dikildigini gormustum nitekim benim burnumun ici de dikişli ve sis-kapalı teknikle oldum ben de.
yasananlar hemen hemen hep ayni, telaslı bir doktor arayisi ve ameliyat sonrası merakla ve birazda sıkıntılı beklenen alcili donem. sisin hergun biraz daha inmesini gormek icin ayna onunde gecirilen zaman:))ben ameliyattan 10 gun sonra tatile cıktım alcim sıcaktan mıdır anlamadim cıktı burnumdan kendiliginden.alci dustukten sonra bol bol yuzdum ama iyi mi ettim bilemiyorum.(doktorunm tuzlu suyun iyi gelecegini soylemisti-kapalı teknik oldum ameliyati tekrar belirtim:) ) o yuzden yapın edin diyemiyorum.
ben burnumu pek darbelerden koruyamiyorum.2-3 darbe aldim bunlar ne gibi sıkıntı yaratır biliyor musunuz kanama olmadi gerci?
bir de burun icindeki dikişler kendiliğinden dusecek degil mi?