burun ameliyat oldum öncesi sonrası fotoğrafım

necessitas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
45
4
86
kızlar merhaba.
2 eylülde bekir sivriye ameliyat oldum.
annem tam foto atmama izin vermedi en de böyle atıyorum. sizce nasıl yorum bekliyorum

bana göre çok küçülmedi biraz mutsuzum :((((

Eklentiler

• gggg.webp
    gggg.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 731
Bence harika olmus. Sislikleri inince daha da kuculur merak etme onemli olan seklini begenmen ve bence guzel. Kac yasindasin canim

kızlar merhaba.
2 eylülde bekir sivriye ameliyat oldum.
annem tam foto atmama izin vermedi en de böyle atıyorum. sizce nasıl yorum bekliyorum

bana göre çok küçülmedi biraz mutsuzum :KK43:(((
Canım geçmiş olsun öncelikle bence çok güzel görünüyor kalkık ve havalı. Küçüklük ise Zaman'la formunu alacak biliyorsun ben de gecen hafta cumartesi belir beye oldum alçım yeni çıktı. Biraz sabret kaldı ki eşim de gördü şimdi gayet güzel burun dedi. Sen Nasıl istiyordun ki bence kuruntu yapma ☺️

Bence harika olmus. Sislikleri inince daha da kuculur merak etme onemli olan seklini begenmen ve bence guzel. Kac yasindasin canim

20 yaşındayım canım. şekli kavisli ve kalkık o yönden memnunum ama biraz daha küçülmesini minnak olmasını istiyorum. inşallah zamanda olur

Canım geçmiş olsun öncelikle bence çok güzel görünüyor kalkık ve havalı. Küçüklük ise Zaman'la formunu alacak biliyorsun ben de gecen hafta cumartesi belir beye oldum alçım yeni çıktı. Biraz sabret kaldı ki eşim de gördü şimdi gayet güzel burun dedi. Sen Nasıl istiyordun ki bence kuruntu yapma ☺️

teşekkürler canım :)
ah ah insan kuruntu yapıyor işte. artık bekliyorum bol bol su içiyorum inşallah şişlikler hemen geçer.
sana da çook geçmiş olsun canım. alçın çıkmış nasıl oldu memnun musun??

teşekkürler canım :)
ah ah insan kuruntu yapıyor işte. artık bekliyorum bol bol su içiyorum inşallah şişlikler hemen geçer.
sana da çook geçmiş olsun canım. alçın çıkmış nasıl oldu memnun musun??
Kuruntu yapma çok iyi görünüyorsun gerçekten.. Ben de foto yükledim Bekir sivri sayfasına bi bak istersen hem alçılı hem dün alçı çıktıktan sonra koydum...

Küçülmesi çok iyi bir şey değil. Şu anda yüzünle uyumlu. Daha da küçülürse emanet durabilir. Bence şimdi bile çok iyi duruyor.

Canım bence cok güzel olmus.

Daha kücüğü belki senin yüzüne gitmeyebilirdi.

Hic bosuna kuruntu yapma zaten suan şiştir o düzelir zamanla.

Bu hali bile gayet güzel.

kızlar ben de oldum ve benimde istediğim gibi olmadı büyük gibi,sizce nasıl??

Eklentiler

• IMG_20151115_123118.webp
    IMG_20151115_123118.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 623
ufuk bilkay a oldum,daha 9.günüm bakalım şililkler diner umarım, ödem de oluştu moralim bozuk :KK43:
evet çünkü şaşırdım bekir sivri'nin yaptığı burunlara benzemiyordu.. bozma moralini canım belki çok şiştir düzelir zamanla 3-4 ayda çok değişiyor burunlar.

Back
X