- 8 Eylül 2011
- 45
- 4
- 86
- Konu Sahibi necessitas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun öncelikle bence çok güzel görünüyor kalkık ve havalı. Küçüklük ise Zaman'la formunu alacak biliyorsun ben de gecen hafta cumartesi belir beye oldum alçım yeni çıktı. Biraz sabret kaldı ki eşim de gördü şimdi gayet güzel burun dedi. Sen Nasıl istiyordun ki bence kuruntu yapmakızlar merhaba.
2 eylülde bekir sivriye ameliyat oldum.
annem tam foto atmama izin vermedi en de böyle atıyorum. sizce nasıl yorum bekliyorum
bana göre çok küçülmedi biraz mutsuzum(((
Bence harika olmus. Sislikleri inince daha da kuculur merak etme onemli olan seklini begenmen ve bence guzel. Kac yasindasin canim
Canım geçmiş olsun öncelikle bence çok güzel görünüyor kalkık ve havalı. Küçüklük ise Zaman'la formunu alacak biliyorsun ben de gecen hafta cumartesi belir beye oldum alçım yeni çıktı. Biraz sabret kaldı ki eşim de gördü şimdi gayet güzel burun dedi. Sen Nasıl istiyordun ki bence kuruntu yapma![]()
Kuruntu yapma çok iyi görünüyorsun gerçekten.. Ben de foto yükledim Bekir sivri sayfasına bi bak istersen hem alçılı hem dün alçı çıktıktan sonra koydum...teşekkürler canım :)
ah ah insan kuruntu yapıyor işte. artık bekliyorum bol bol su içiyorum inşallah şişlikler hemen geçer.
sana da çook geçmiş olsun canım. alçın çıkmış nasıl oldu memnun musun??
daha küçüğü suratında kalbolup giderdi. bi burnun dlduğu belli olsun dimi ama. hem ucu biraz fazla kalkık zamanla daha iyi olur inş.kızlar ben de oldum ve benimde istediğim gibi olmadı büyük gibi,sizce nasıl??
Sen kime oldun canım bekir sivriye mi? Banada biraz büyük geldi burnun sanki pek kücülmemiş gibi belki şiş diyedirkızlar ben de oldum ve benimde istediğim gibi olmadı büyük gibi,sizce nasıl??
ufuk bilkay a oldum,daha 9.günüm bakalım şililkler diner umarım, ödem de oluştu moralim bozukSen kime oldun canım bekir sivriye mi? Banada biraz büyük geldi burnun sanki pek kücülmemiş gibi belki şiş diyedir
evet çünkü şaşırdım bekir sivri'nin yaptığı burunlara benzemiyordu.. bozma moralini canım belki çok şiştir düzelir zamanla 3-4 ayda çok değişiyor burunlar.ufuk bilkay a oldum,daha 9.günüm bakalım şililkler diner umarım, ödem de oluştu moralim bozuk![]()
belki benim kuruntum, biraz daha sabretmem gerekiyor galiba :)daha küçüğü suratında kalbolup giderdi. bi burnun dlduğu belli olsun dimi ama. hem ucu biraz fazla kalkık zamanla daha iyi olur inş.