Burun Ameliyat Sonrası Ödem

aysbell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
78
36
3
Hanımlar merhaba,
Ameliyat olalı yaklaşık iki ay olacak, çok şükür sağlık anlamında hiçbir sıkıntım yok. Yakın zamanda olmuş ve olacak herkese sabır, geçmiş olsunlar ve diledikleri gibi bir burun diliyorum. :)

Dediğim gibi iki ay oldu fakat yüzümdeki ödem hala tam olarak inmedi. Ameliyatın ikinci haftasında %80'i indi ve normal hayatıma hiçbir sıkıntı olmadan devam ettim fakat zaten yanaklı biriyim ve yanaklarım şu an hala az da olsa ödem dolu. Görenler kilo almışsın baya diyorlar bazen fakat kilomda oynama yok, aksine verdim. Bu durum ne zaman düzelir? Yüzüm tamamen eski haline ne zaman döner?

Ben enfla-c tablet kullaniyorum cok memnunum. Bende odem sanki sadece burun ucunda var gibi.

Benim 21.gün , bende normalde yanaklı biriyim ve suan bana da kilo almissin diyorlar. Ben hala ödem olduğunu ve bir süre böyle devam edeceğini bildiğim için çok takılmiyorum şişlik var diyip geçiyorum. 1 yıl süre ile bu tür şeylere alışmak gerek, ne zaman tamamen iner ödemler bilmiyorum ama yanaklarima bastirinca burnumda baskı hissediyorum:)

Bol bol su bol bol yürüyüş :)

Doğal şeyleri kullanmayı tercih ettiğimden sahiden bol bol su bol bol yürüyüş davasını uygulayacağım sanırım :)

Benim de suratım aşırı gergin ve çok sıkıldım sürekli suratım asık gibi

Benim de suratım aşırı gergin ve çok sıkıldım sürekli suratım asık gibi
Benimde öyleydi bir hafta öncesine kadar merak etme hızlı bir şekilde
Evet ya gülemiyorum falan çok yapmacık suratım ki seninki 2 ay olacak nerdeyse. Benim daha 22. gün. Daha uzun süre böyle mi kalacak off
Benim bir buçuk ay oldu 22 gün önceki halimden eser yok içini ferah tut bir ay dolduktan sonra başlıyor her şey düzelmeye :) iki gün önceki resimlerimlerimde bile şimdi ki Halimden feci farklılık görüyorum her geçen gün surat düzeliyor :)

Ödemlerim burun ucuma indi daha kötü oldu ya, bantlı halini beğeniyordum kalkıktı

Benimde burun ucumdaydı ama gidiyor baya farketti benim :) seninde farkedecek merak etme :) her geçen gün düzeldiğini göreceksin :)
Burun ucundaki odemler gittikce burun ucu nasil oluyor acaba. Kuculup kalkiyormu. Yoksa kuculup iniyormu :))

Ben de bunu merak ediyorum. Çünkü ucundaki ödemler sanki burun ucumu düşürdü gibi geliyor. Düşük değil pek ama kalkık da değil yani çok iddiasız düz bi burun.

Ben de bunu merak ediyorum. Çünkü ucundaki ödemler sanki burun ucumu düşürdü gibi geliyor. Düşük değil pek ama kalkık da değil yani çok iddiasız düz bi burun.
Benimde bi garip ne duz ne kalkik :)) Size foto yollayacaktim ozel mesaj kapali sanirim.

Benimde bi garip ne duz ne kalkik :))
Ucundaki ödemler orayı büyük gösteriyor diye ümid ediyorum ama bekleyip görücez. Çünkü ben hafif kalkık burun istemiştim yani doktorumun yaptığı burunlarda genelde öyle. Benimkinin kalkıklığın son hali bu değildir umarım

Burnumun ucundaydı ödemler burnum hava da top gibiydi üç günde ciddi bir şekilde indi ve düz oldu kalkık istemiyordum zaten. Cidden şuan böyle de kalsın isterim. Bir günde bile o kadar değişiyor ki

Burnumun ucundaydı ödemler burnum hava da top gibiydi üç günde ciddi bir şekilde indi ve düz oldu kalkık istemiyordum zaten. Cidden şuan böyle de kalsın isterim. Bir günde bile o kadar değişiyor ki
Himmm odem gidince burun ucu daha da dusuyor o zaman. Tuhhh ya inme payini birak deseydik keske :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…