Burun ameliyat uzun dnem sonuclar

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
:1hug:SLM ARKADAŞLAR ARANIZDA BURUN AMELİYATI OLUP UZUN DÖNEMLİ SONUÇ ALMIŞ ARKADASLAR VARSA BİZLERE TECRÜBELİRİNİ PAYLASIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
YANI 1-2 YIL İÇİNDE BURUN NASIL OLUYOR?
DOKTORUNUZDAN HALA MEMNUN MUSUNUZ???
YADA YASADIGINIZ TÜM UZUN DÖNEM TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM....BEN VE BENİM GİBİ AMELİYAT KARARI ALAN ARKADŞLARA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ BÖYLECE...:dance:
TESEKKUR EDERİM...

Evet arkadaşlar tecrübelerinzi paylaşırsanız çok sevinicez ben de karar verme aşaöasındayım ve yaptırıcam galiba izmirde iyi bir doktor öneren olursa sevinirm ve de daha çok resim yollasanız çok iyi olur yardımlarnızı beklioruz..

arkadaşlar ben 3 ocakta 2008 de burun ameliyatı oldum bir iki hafta sonra iki ay olucak.benim şuan daha çok şiş yanlız şişligim burnumun uç kısmında benim kontorollerim her hafta devam ediyor.doktorum ameliyat olmadan önce bana sabırlı olmam gererektigini zaten söylemişti.çünkü burun hemen şekli öyle belli olmuyor yani ilk açıldıgında burnunuzdaki görüntü son durum degil. zamanla şişlikleriniz inicek va burun aylar sonra tam anlamıyla yerine oturucak.ben bile her gittigimde doktoruma soruyorum daha nezman inicek diye ama ben sanırım kendim biraz fazla abartıyorum çünkü dışardan görenler hiç anlamıyor şişliklerimi.ufak tefek ödemlerim var onlarda çok normal çünkü benim burnumun ucu daraltıldı içeri çok dikiş atıltı şimdi sabırla bekliyorum çünkü doktoruma sonsuz güvenim var tek söyliycegim bu iş sabır işi hemen hop diye olmuyor

arkadaşlar ben 3 ocakta 2008 de burun ameliyatı oldum bir iki hafta sonra iki ay olucak.benim şuan daha çok şiş yanlız şişligim burnumun uç kısmında benim kontorollerim her hafta devam ediyor.doktorum ameliyat olmadan önce bana sabırlı olmam gererektigini zaten söylemişti.çünkü burun hemen şekli öyle belli olmuyor yani ilk açıldıgında burnunuzdaki görüntü son durum degil. zamanla şişlikleriniz inicek va burun aylar sonra tam anlamıyla yerine oturucak.ben bile her gittigimde doktoruma soruyorum daha nezman inicek diye ama ben sanırım kendim biraz fazla abartıyorum çünkü dışardan görenler hiç anlamıyor şişliklerimi.ufak tefek ödemlerim var onlarda çok normal çünkü benim burnumun ucu daraltıldı içeri çok dikiş atıltı şimdi sabırla bekliyorum çünkü doktoruma sonsuz güvenim var tek söyliycegim bu iş sabır işi hemen hop diye olmuyor
KESİN SORMUSUMDUR AMA UNUTTUM:))
DOKTORUN REHA YAVUZER MİYDİ!!!

Hayir Ben Adanada Yaşiyorum Doktorum Serkan Sayilikan Ama Ankarada Uzun Yillar Doktorluk Yapmiş Gerçekten Işinde Son Derce Uzman

ameliyattan 2 sene sonraki görüntüm....

xxxxx

KIzçe ciğim lütfen söyle hangi doktora yaptırdın,yarın konuşmaya gidiyoruuum....cevap yaz lütfen çok güzel olmuşş...

Son düzenleyen: Moderatör:
umarım geç kalmamışımdır cvp için.. doktorum Op.Dr. Bülent Seferoğlu.. ben ameliyat olduğumda Küçükköy Bilge Hastanesindeydi.. şuan Sema Hastanesinde görev yapıyor diye biliyorum...

Arkadaslar Ben Gecen Eylülde Burun Ameliyati Oldum Septorinapolasti Adi Altinda Yani Hem Seklini Düzelttirme Hem De Nefes Alma Problemimi Düzelttirme Adi Altinda...aradan Baya Bi Zaman Gecti Ama Burnumun Ucu Hala Uyusuk::d Doktorum Söylemişti Ama 1 Seneye Kadar Ancak Yerine Oturur Diye...ameliyattan Soraki Ilk 1 Hafta Kabus Gbiydi Ama Hiç Hatirlamak Istemiyorum:(:(:(

PinKkk burnun uyuşuk olması normal.. ben ameliyat olalı 3,5 sene oldu ve hala burnuma dokununca tuhaf hissediyorum :) belki de psikolojiktir.. dediğin gibi ilk 1 hafta kabus oluyor gerçekten.. tamponlar yüzünden nefes alınamıyor.. yemek yemek, uyku, konuşmak, yutkunmak eziyet oluyor gerçekten..görüntü konusunda ise hiç acele etmeyin.. görüntünün tam anlamıyla oturması yaklaşık 1 seneyi buluyor.. ilk sayfaya bakarsanız benim burnumun fotosu var :) ve görüntümden çok memnunum...

merhaba
ben burnunu çok beğendim maaşallah
ben de yarın sabah ameliyat olacağım burnumun ucunu senin gibi istiyorum bazıları topidik oluyor ya onlardan istemiyorum eski burnunu da merak ettim. ben biraz panik oldum şu saatlerde. Sabah tahlillerim yapıldı. EKG çekildi bir de. Benim de doktorum Opr.Dr. Meryem Gülümser . umarım iyi bir burun yapar ve sorunsuz çıkarım ameliyattan

MERHABA KIZLAR BEN 01.03.209 DE BURUN AMELİYATI OLDUM YANİ BUGÜN 5.GÜNÜM
BEN ESTETİK YAPTIRMADIM ÇÜNKÜ BENİM BURNUM ÇOK DÜZGÜN BENİM KONKALARIM ÇOK BÜYÜK VE SOL TARAFIMDA KEMİKDE BAYAĞI EĞRİLME VARDI İÇTEN.

BEN BURUNDAN NEFES ALAN VE AĞIZDAN VEREN BİR KİŞİ OLDUĞUM İÇİN AMELİYATA KARAR VERDİM. PERŞEMBE GÜNÜ KARAR VERDİM CUMARTESİ SABAH 6:45 DE AMELİYATA GİRDİM.

GENEL ANASTEZİ OLDUM VE BUNUMA HİÇ TANPON KONMADI SADECE DR. 2 GÜN BURNUNDAN NESFES ALMA MİKROP KAPMAMAK İÇİN DEDİ.

ŞİMDİ BURNUMDAN RAHATCA NEFES ALIYORUM ÇOK AZ ŞİŞLİK VAR

HİÇ BİR YERDE MORLUK YOK BENİ GÖREN AMELİYATA GİRİP GİRMEDİĞİMİ ANLAYAMIYOR.

YARIN KONTOLÜM VAR, PAZARTESİ DE KONTROLÜM VARDI DR. BURNUMA ÇOK İYİ BAKTIĞIMI SÖYLEDİ:nazar:
YARIN İŞE BİLE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SIKILDIM.
HEPİNİZE KOLAY GELSİN.

bende ayın 11 inde nam ablamın olduğu ameliyattan olucam

benimde nefes alma problemim var.konkalarım doğuştan büyükmüş ama alerji olduğum için daha da büyümüş.hiç nefes alamıyorum üstelik artık tat ve kokuda alamamaya başladım.ameliyattan sonra sizinle paylaşırım tecrübelerimi.

ben geçen sene oldum deviasyon ameliyatı , girmeden sakinleştiri falan verdi doktorum , çok korkuyodum çünkü ama inan korkulacak birşey yok , nefes almak çok güzel :smiley-cool:

ayy içimi rahatlattın canım yaa.ay en çok rahat nefes alacağım için mutluyummm:dance:

çünkü artık brun peyi sıkmadan uyuyamıyorum onlarda çok zararlı.dr.lar 2-3 günden fazla kullanmayın diyorlar ama ben aylarca kullanıyorum:çok üzgünüm:

aynen bende senin gibiydim , hiç nefes alamıyordum malesef , bu ameliyattnda korkudan 8 sene kaçtım ama artık canıma yetmişti , ameliyat sonrası en zoru tamponlar , çünkü devamlı hapşırtıyor :roflol: inan hiç pişman olmıcaksın , hatta kaybettiğin zamana yanıcaksın a.s.

valla bende aslında ramazan bayramından sonra olcaktım.ameliyata bir gün kala aradım iptal ettirdim korkudan:roflol:
ama artık tak etti canıma oksijensizlikbenneyaptımki
hemen olup kurtulmak istiyorum

kaçtığına pişman olucağına eminim , nefessiz yaşamak çok kötüymüş gerçekten ki astıma çevirme riski bile varmış , daha bir sürü sağlık sorununada yol açıyor tabi , vakit kaybetme ve sakın korkma a.s.

ayyy çok sevindim canım yaa
iyiki konuştum seninle artık biraz daha rahatladım oh beee
zaten bişeyde hissetmiycem genel anestezi olcak
ben salı günü olucam ameliyat sonuçları yazarım yine canım
çok teşekkür ederim vallaa.s.

bende genel anestezi olmuştum naniknanik
eğer sormak istediğin bir şeyler olursa elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tatlım a.s.

bende amliyat olalı 1 sene oldu hiçbir problemim olmdı çok şükür yaptırdığıma pişman değilim:)merak ettiğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim :)

Back
X