- 19 Ağustos 2018
- 31
- 8
- 36
- 39
- Konu Sahibi Gardolapderya
Arkadaşlar burun ameliyatı olup 1. Ve 6. Ay değişimlerini paylasirmisiniz ? Yeni olanlar için fikir olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ne kadar düşmüş. Keşke benimki de düşseSoldaki 18 günlük sağdaki 5 aylık. Benimki olumsuz değişim.![]()
Herkesin isteği farklı tabi. Burnum fazla doku üretmiş tekrar ameliyat olmam gerekecek.Aa ne kadar düşmüş. Keşke benimki de düşse![]()
Kemerliydi, özelden gönderebilirim.Önceki haliniz nasıldı merak ettim
Var mı fotoğrafınız ?1 ayım dolmadı daha nasıl değişir ben de merak ediyorum paylaşılsa güzel olur
Kapalı mı oldunuz ?Soldaki 18 günlük sağdaki 5 aylık. Benimki olumsuz değişim.![]()
Gonderin tabiki bakayımKemerliydi, özelden gönderebilirim.
Evet kapalı oldumKapalı mı oldunuz ?
Gonderin tabiki bakayım![]()
Tabii ki değişir. Şiştir şu an burnunuz.Kızlar yok mu aranizda tecrübeli olanlar şuanda benim 1 ayım daha da değişir mi ?
Çok doğal olmuş sizinki. Daha zarifleşir. 6. Aya kadar fark görürsünüz.Kızlar yok mu aranizda tecrübeli olanlar şuanda benim 1 ayım daha da değişir mi ?
Şu 6.cı ayı beklemek ne zorÇok doğal olmuş sizinki. Daha zarifleşir. 6. Aya kadar fark görürsünüz.
Var mı fotoğrafınız ?
Böyleydi yandan hiç normal fotoğrafım yok daÖnceki haliniz nasıldı![]()