Hayır kalınnasıl bi burundu ince derili mi
ay benimkide öyleHayır kalın
Çok teşekkür ederim, iyilişmeye devam ediyordur tabi ama bu haliyle bile mutluyum şüküray benimkide öyle
maşallah çok güzel duruyor ama
hep yorumlarda kalın derili burnun geç iyileştiğini okumuştum
kaça yaptırdınızÇok teşekkür ederim, iyilişmeye devam ediyordur tabi ama bu haliyle bile mutluyum şükür
Devletkaça yaptırdınız
devlet mi özel mi
iyimiş ya maşallah çok güzelDevlet
3800
Var özelden atayımiyimiş ya maşallah çok güzel
önceki burnunuzun resmi var mı
pekiVar özelden atayım
Çok teşekkür ederim canım benim çok memmunumBence cok minnoş olmuş burnunuz umarim sizde memnunsunuzdur bence güzel bi sonuc
Attım canımÖzelden önceki halini atar mısınız? Harika olmuş
Burnunuz güzel olmuşEvet arkadaşlar merhabalar bugun 5 ay sonra ilk defa giriyorum diyebilirim aklıma benim kendi araştırmalarım geldi ve resim yüklemek istedim, ben çok aramıştım :))) bugun 5.ayım zaman o kadar hızlı geçmiş ki çok şükür...Kısaca ameliyat sonrasında eski hayatıma dönebildim mi ondan bahsedeyim.
Evet döndüm, nefes alışım aynı eskisi gibi ilk başlarda ilk bir iki ay azdı ama düzeldi çok şükür. Yatarken de olmadan önce nasıl yatıyorsam suan da aynı yatıyorum, ağrı sızı kalmadı. Dikiş izlerim belli belirsiz resimde görüldüğü gibi, onun dışında burnunu çok koruyor musun diye merak edenler olabilir, hayır korumuyorum. Gerek duymuyorum günlük hayatımda. Sert darbeler yapmıyorum tabiki olsun o kadar da :))) Merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyin lütfen.. Herkesin Allah gönlündekini nasip etsin. Eki Görüntüle 2904607 Eki Görüntüle 2904608 Eki Görüntüle 2904609
Hiç panik olacak bir durum yok canım güven bana, kayseri de oldumBurnunuz güzel olmuşbende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum kan bile aldırmaya gittiğimde panik atak geçiriyorum resmen . Hangi şehirde ameliyat oldunuz ?
Her devlet hastanesi makul fiyatlarda mı yapıyor acaba . Çok ağrınız oldu muHiç panik olacak bir durum yok canım güven bana, kayseri de oldum
3800 ödedim, hiç olmadı ağrımHer devlet hastanesi makul fiyatlarda mı yapıyor acaba . Çok ağrınız oldu mu
Çok güzel olmuş maşallah3800 ödedim, hiç olmadı ağrım
bende devlette ücretsiz oldumDevlet
3800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?