- 13 Ekim 2021
- 3
- 0
- 1
- 36
1.ayla şimdiki arasında fark varmıEvet arkadaşlar merhabalar bugun 5 ay sonra ilk defa giriyorum diyebilirim aklıma benim kendi araştırmalarım geldi ve resim yüklemek istedim, ben çok aramıştım :))) bugun 5.ayım zaman o kadar hızlı geçmiş ki çok şükür...Kısaca ameliyat sonrasında eski hayatıma dönebildim mi ondan bahsedeyim.
Evet döndüm, nefes alışım aynı eskisi gibi ilk başlarda ilk bir iki ay azdı ama düzeldi çok şükür. Yatarken de olmadan önce nasıl yatıyorsam suan da aynı yatıyorum, ağrı sızı kalmadı. Dikiş izlerim belli belirsiz resimde görüldüğü gibi, onun dışında burnunu çok koruyor musun diye merak edenler olabilir, hayır korumuyorum. Gerek duymuyorum günlük hayatımda. Sert darbeler yapmıyorum tabiki olsun o kadar da :))) Merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyin lütfen.. Herkesin Allah gönlündekini nasip etsin. Eki Görüntüle 2904607 Eki Görüntüle 2904608 Eki Görüntüle 2904609
Evet arkadaşlar merhabalar bugun 5 ay sonra ilk defa giriyorum diyebilirim aklıma benim kendi araştırmalarım geldi ve resim yüklemek istedim, ben çok aramıştım :))) bugun 5.ayım zaman o kadar hızlı geçmiş ki çok şükür...Kısaca ameliyat sonrasında eski hayatıma dönebildim mi ondan bahsedeyim.
Evet döndüm, nefes alışım aynı eskisi gibi ilk başlarda ilk bir iki ay azdı ama düzeldi çok şükür. Yatarken de olmadan önce nasıl yatıyorsam suan da aynı yatıyorum, ağrı sızı kalmadı. Dikiş izlerim belli belirsiz resimde görüldüğü gibi, onun dışında burnunu çok koruyor musun diye merak edenler olabilir, hayır korumuyorum. Gerek duymuyorum günlük hayatımda. Sert darbeler yapmıyorum tabiki olsun o kadar da :))) Merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyin lütfen.. Herkesin Allah gönlündekini nasip etsin. Eki Görüntüle 2904607 Eki Görüntüle 2904608 Eki Görüntüle 2904609
Hotak ne demekyanlış anlama ama burnun hotak gibi olmuş, çok başarısız bir operasyon gibi duruyor. Haaa doğal durmasın 50 metreden estetik burun diye anlaşılsın diyorsan olmuş ama. Bu arada burun delikleri inanılmaz orantısız biri nohut büyüklüğünde diğeri ceviz ve yuvarlak değiller.
Söylediğiniz gibi zevk meselesi :)Hotak ne demek
Bana burun kötü gelmedi... zevk meselesi ama "çok başarısız" denecek bir acayiplik yok bence. Çok daha kötüleri paylaşılıyor forumda her hafta.
Burun deliklerinin ideali yuvarlak değil zaten "damla" şeklidir. Bu burun kötü değil,yapay da değil.Burun sırtı ve ucu baglantili.yanlış anlama ama burnun hotak gibi olmuş, çok başarısız bir operasyon gibi duruyor. Haaa doğal durmasın 50 metreden estetik burun diye anlaşılsın diyorsan olmuş ama. Bu arada burun delikleri inanılmaz orantısız biri nohut büyüklüğünde diğeri ceviz ve yuvarlak değiller.
Söylediğiniz gibi zevk meselesi :)
Yuvarlak burun ucuna az yukarıda ise hotak burun denir. Mandalar buna en iyi örnektir. Azından gelir ve tepe yapar
Bu kadar net yorumlamanızdan sonra siz nasıl bir buruna sahipsiniz acaba sizin hokka mı hotak mıSöylediğiniz gibi zevk meselesi :)
Yuvarlak burun ucuna az yukarıda ise hotak burun denir. Mandalar buna en iyi örnektir. Azından gelir ve tepe yapar
Benimkini tam hokka yapacakmış, eli ayağına dolanmış doktorun, hotaktan hallice olmuşum meselaBu kadar net yorumlamanızdan sonra siz nasıl bir buruna sahipsiniz acaba sizin hokka mı hotak mı
Valla bu manda kardeşin de domuzun da burnu benimkinden güzel. En azından kalkıkBu manda burnu. Buna mı benziyor yani
Benimki de domuz burnuna benziyor o zaman
Yavrum sen her halinle güzelsin bence,ama kazenin zevk meselesine kalırsa ne der burnun için bilemedimBenimkini tam hokka yapacakmış, eli ayağına dolanmış doktorun, hotaktan hallice olmuşum mesela
O senin güzelliğin beybimYavrum sen her halinle güzelsin bence,ama kazenin zevk meselesine kalırsa ne der burnun için bilemedim
Benim ne pekiBu manda burnu. Buna mı benziyor yani
Benimki de domuz burnuna benziyor o zaman
Yok seninki afrika'nın bağrından kopmuş zenci burnu direkt maalesefBenim ne pekiBen yine Berdan Mardini mi ? Jskdjdjfj
Barack ObamaYok seninki afrika'nın bağrından kopmuş zenci burnu direkt maalesef
Seninki şunun yandan yemişiBarack Obama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?