BURUN AMELİYATI 5.AY RESİMLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.ayla şimdiki arasında fark varmı

Çok güzel olmuş hangi şehirdesiniz doktorunuz kim bilgilerini verdiyseniz fark etmedim resimleri ve fiyatı duyunca çok heycanlandim önceki halinin resimlerini bana da atabilir misiniz?

yanlış anlama ama burnun hotak gibi olmuş, çok başarısız bir operasyon gibi duruyor. Haaa doğal durmasın 50 metreden estetik burun diye anlaşılsın diyorsan olmuş ama. Bu arada burun delikleri inanılmaz orantısız biri nohut büyüklüğünde diğeri ceviz ve yuvarlak değiller.

Hotak ne demek

Bana burun kötü gelmedi... zevk meselesi ama "çok başarısız" denecek bir acayiplik yok bence. Çok daha kötüleri paylaşılıyor forumda her hafta.

Hotak ne demek

Bana burun kötü gelmedi... zevk meselesi ama "çok başarısız" denecek bir acayiplik yok bence. Çok daha kötüleri paylaşılıyor forumda her hafta.
Söylediğiniz gibi zevk meselesi :)

Yuvarlak burun ucuna az yukarıda ise hotak burun denir. Mandalar buna en iyi örnektir. Azından gelir ve tepe yapar

Burun deliklerinin ideali yuvarlak değil zaten "damla" şeklidir. Bu burun kötü değil,yapay da değil.Burun sırtı ve ucu baglantili.

Söylediğiniz gibi zevk meselesi :)

Yuvarlak burun ucuna az yukarıda ise hotak burun denir. Mandalar buna en iyi örnektir. Azından gelir ve tepe yapar
Bu kadar net yorumlamanızdan sonra siz nasıl bir buruna sahipsiniz acaba sizin hokka mı hotak mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…