Kızlar merhaba bugün burun atelim çıktı burnum çok ince duruyor kendimi Machel jacsona benzettim moralım çok kötü zamanla düzelir mi oturur mu yüzüme ? Genelde şiş olur Şişlikler İner oturur ama bnm zaten şiş değil inince dahada mı kötü olur bu durumu yaşayan var mı yardım edin
Kızlar merhaba bugün burun atelim çıktı burnum çok ince duruyor kendimi Machel jacsona benzettim moralım çok kötü zamanla düzelir mi oturur mu yüzüme ? Genelde şiş olur Şişlikler İner oturur ama bnm zaten şiş değil inince dahada mı kötü olur bu durumu yaşayan var mı yardım edin ☹
Su an üst dudak yok gibi görünüyor o sürekli ağızdan nefes aldığımız için o görüntü gidecek bir kere dudakla burun arasi mesafe kısalır daha güzel olur. Ve burnunuz cok şiş o inince daha net belli olur ama ince olmamış bence kas arası cok şiş
Canim ince derilisin belli fakat burun kemigin ya odemli ya da sert bi gecis olmus alin burun gecisin orda muthis odem var yani inanilmaz ya da bilemedim suan sekli inecek icin rahat etsin ama burun sirt kemigin cok dik iner zamanla ins