Burun ameliyatı ateşim çıktı :(

senos00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
8
1
1
30
Kızlar merhaba bugün burun atelim çıktı burnum çok ince duruyor kendimi Machel jacsona benzettim moralım çok kötü zamanla düzelir mi oturur mu yüzüme ? Genelde şiş olur Şişlikler İner oturur ama bnm zaten şiş değil inince dahada mı kötü olur bu durumu yaşayan var mı yardım edin ☹️

Kızlar merhaba bugün burun atelim çıktı burnum çok ince duruyor kendimi Machel jacsona benzettim moralım çok kötü zamanla düzelir mi oturur mu yüzüme ? Genelde şiş olur Şişlikler İner oturur ama bnm zaten şiş değil inince dahada mı kötü olur bu durumu yaşayan var mı yardım edin ☹
Bunu da ilk duyuyorum ya cok sanslisin sismediginden ya da suan bu haliyle bile sis anlamadm bende foto atabilirmisin

Kim yaptı bu ameliyatı ve ücret olarak ne kadar ödediniz

Su an üst dudak yok gibi görünüyor o sürekli ağızdan nefes aldığımız için o görüntü gidecek bir kere dudakla burun arasi mesafe kısalır daha güzel olur. Ve burnunuz cok şiş o inince daha net belli olur ama ince olmamış bence kas arası cok şiş

Canim ince derilisin belli fakat burun kemigin ya odemli ya da sert bi gecis olmus alin burun gecisin orda muthis odem var yani inanilmaz ya da bilemedim suan sekli inecek icin rahat etsin ama burun sirt kemigin cok dik iner zamanla ins

Back
X