- Konu Sahibi masal_degil
arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???
pc de görme işi aslında sakat diyim. çünkü senin doktor bir müdahalede bulunuyor vücut ona cevap veriyor sonuçta ortaya bambaşka bir karışım çıkıyordelikafadulden o yüzden o fotolar sonradan hayal kırıklığına neden olabiliyor.
ben de çok şaşırdım ameliyattan önce görüşmeme olayına, benim ameliyatımı hocam yaptı, doktor olduğum için tek kuruş para almam dedi ne muayeneden ne ameliyattan. ameliyattan önce son kez yine ne istediğimi sordu, uyudum uyandım geçmiş olsun diye hemen gelip ameliyatı anlattı. ne zaman istersen ara beni muayenehanemden doktorum diye sormaya çekinme dedisırnaşık şey.
tampon tarih oldu demiş biri, benim ki de tamponsuzdu. eriyen sünger gibi birşey sıkıyorlar burnuna, sen onu serumla (sterimar filan var ya ) ıslak tutuyorsun o zamanla akıyor. ama onun da derdi iste 1 hafta burnundan parça parça birşeyler akıyor, ama tabii tampon çıkarırken ki acıdan kurtuluyorsun. tampon mu sünger mi derseniz bu doktorun tercihi inanın ikisinin büyük bir farkı yok.
ameliyat sonrası olabilecek şişlik ve morluklara gelirsek. bunun sınırı yok ben de neredeyse hiç morarma yoktu ama şişlikten gözümü açamıyordum sırnaşık şey kimisi de hiç şişmez mosmor olur. bunun bir standartı yok, ilk bir ay böyle şeyler olabileceğini göze almalısınız.
hapşurmaya gelince sakın ağzınızı kapamayın ilk bir hafta, böylece basıncı burnunuza gelmez çok da korkmayın.
hepinize geçmiş olsun a.s.