Burun Ameliyatı (çok kötüyüm)

arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???

pc de görme işi aslında sakat diyim. çünkü senin doktor bir müdahalede bulunuyor vücut ona cevap veriyor sonuçta ortaya bambaşka bir karışım çıkıyordelikafadulden o yüzden o fotolar sonradan hayal kırıklığına neden olabiliyor.

ben de çok şaşırdım ameliyattan önce görüşmeme olayına, benim ameliyatımı hocam yaptı, doktor olduğum için tek kuruş para almam dedi ne muayeneden ne ameliyattan. ameliyattan önce son kez yine ne istediğimi sordu, uyudum uyandım geçmiş olsun diye hemen gelip ameliyatı anlattı. ne zaman istersen ara beni muayenehanemden doktorum diye sormaya çekinme dedisırnaşık şey.

tampon tarih oldu demiş biri, benim ki de tamponsuzdu. eriyen sünger gibi birşey sıkıyorlar burnuna, sen onu serumla (sterimar filan var ya ) ıslak tutuyorsun o zamanla akıyor. ama onun da derdi iste 1 hafta burnundan parça parça birşeyler akıyor, ama tabii tampon çıkarırken ki acıdan kurtuluyorsun. tampon mu sünger mi derseniz bu doktorun tercihi inanın ikisinin büyük bir farkı yok.

ameliyat sonrası olabilecek şişlik ve morluklara gelirsek. bunun sınırı yok ben de neredeyse hiç morarma yoktu ama şişlikten gözümü açamıyordum sırnaşık şey kimisi de hiç şişmez mosmor olur. bunun bir standartı yok, ilk bir ay böyle şeyler olabileceğini göze almalısınız.

hapşurmaya gelince sakın ağzınızı kapamayın ilk bir hafta, böylece basıncı burnunuza gelmez çok da korkmayın.

hepinize geçmiş olsun a.s.

üzülmee tatlımm sakınn gecerr hos bende ne sismee nedee morarmaa olmadıı hemde acık amelıyat olmammm ragmemmm çok ıyıdıımm ınanmıyorum senın doktorun bunu yapmasıı bencee hiç etik degıl nedemek nekdr yogun olursa olsun sonuçta senın onunn az olsaa ihtiyacın varr belkı sorucagın bır soru belkıı nebılıyımm konusmasınaa belkıı onun ıyı olucak bir kaç sözüne ihtıyacın ınsan o durumda çok hassas olyor benım doktorum ınanmıcaksını arkdlar amaa yataga yatırıldıgımdaa kaldırmakk içinn benım basımdan o tuttuuut hasta bakıcılaraa bırakmak iştemedıı vee yarımmm 20 dakkka felan duyduuu kendımee tam anlamıla gelmemmm içinn kendısıı öglen cıktıktan sonra gene baska bır doktor gelerek durumuu sorduu sikayetın varmıı dıyee artıı ertesı gunde kendısıı gene geldıı nasıl oldıgımı kendımı nasıl hiseettdigmi durumu nasıl keyfım nasıl dıye sorduu sonuçmu arkdslarr resımlerım var bakabılrıınızz demekkıı bazıların herseyı para olmusss hayattta

bidee tanpomlarınıı baskasıı cıkarıyorrrr ınanmıyorumm yaa ben kesın ozamm bende cıkan o tanpomları neysee amaa tatlımmm yok yaa ne olursa olsunnnn senın burunn o ann sadece bılen bırı dokunabılır dünyada yok buu yaa bende ozamm nedıyım benımde resımlerım varr bakmak isteyen bakabılır benımde dahaa 5 hafta olmadııı tammm

merhaba arkadaşlar Salı günü ameliyat oldum cuma günü tamponlaca çıkacakmış ve dikişler ama okadar kötüyüm ki buz tuttuğum halde okdar şişti vbe morardı ki yüzüm gözlerim iyice küçüldü önümü klavyeş zor gmruyom meşhur doktor beye de ulaşamıyorum ve düşünün dün sabah emliyat olduktn sonra yanıma bile uğramadı hemşirden öğrendm kliniğe gitmiş. Cuama günü arayp randevu alcakmşm tamponlar için Ya şok oldum doktor hastasının yanına uğramazmı yaaa bu normal mi??? Tamam yoğun bir doktor ama itina göstermesi gerekiyor yinede Berbat haldeyim cumaya kadar nasıl duracağm böyle bilmiyorum ayrıca 5kez üst üste hapşırdım Sİzce bukadar morluk şişlik normal mi????:bbo:

merhaba geçmiş olsun nasıl oldunuz. bende fatih dağdelene ameliyat olamyı düşünüyorum ama formdaki bir kaç kişi fikrimi değiştirdi. çok yoğun işte çok az vakit ayırıyor. ameliyatları hızlı bitirmeye çalışıyor falan gibi yorumlar yaptı. senin fikrin nedir yeni ameliyat olmuş biri olarak. lütfen cevap veririsen sevinirim çünkü ayın 9 rahdevu aldım görüşme randevusu

arkadaslar sacmalamayın bende yaptırdım yakup avsara morarmanın m olmadı ve tanpon kacıncı yy kaldı yazık bukadar acı cekmenıze deger mı ben bıde ıçını yaptırdım estetiğn dısnda apranax bıle vermedı agrı olmuyo amelıyatan cıktım gozumu actığımda yanımdaydı doktorum baska bı amelıyata grmede hastası geldı kız benden cesaret alıp grdı amelıyata aksa da eve gıtmeden yanıma geldı ılgı alak aamelıyatan sonrada devam edıyo kızlar şiddetle tavsıye edıyorum hepınıze.googldan este yazın bulursunz.. esra kılıç:CüvCüv:

hocam bıtane dır zaten ben de cok ama cok memnun um o altın ellerı dert gormesın sukurler olsun allahıma kı benı onun karısısına cıkardı :nazar:deymesın

arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???
Mrb şimdi nasil burnunuz memnunmusunuz bende tamer beyi dusunuyorum da.

Merhaba şimdi memnun musunuz burnunuzdan?

Back
X