Burun ameliyatı doktor önerisi

byzaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
11
2
1
31
Burnun ameliyatı olucam fakat doktor konusunda karar veremedim burumda eğrilik , et büyümesi var kalın ciltliyim aklındaki doktorlar
1-Muhammet dilber
2-Ahmet alp
3-Turgut yüce
4-Şaban celebi
5-nezai demirciler var kararsızım yardımcı olurmusunuz?

Merhaba canım,
bende ameliyat olmak istiyorum ve uygun, güvenilir doktor arıyorum. İki doktor arasında kaldım ama 1. Tercihim Muhammet dilber. Büyük ihtimalle ona olucağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor secimi çok önemli. İnşallah pişman olmayız.

Ben de çok kararsız kaldım.Açık mı kapalı mı var birde kafamı karıştıran.
Listemde ki doktorlar ise:
Ali Murat Akkuş
Muhammet Dilber
Mustafa Karaca
Süleyman Taş
Emre Üregen
Mesut Kaya
Aykut Özpur
Eren Taştan
Reşit Burak Kayan
Barış Keklik
Volkan Kahya
Offffffff çok zor karar vermek,yardım edin lütfen (((

Aynen bende çokkk kararsızım. Hala karar vermedim. Dokor secimi ne kadar zormuş ya.

kardeşim ahmet alp e oldu. ameliyat ve iyileşme süreci cok iyi gecti. hatta kardeşimde cok huysuz ve canı tatlı biridir. morluk şişlik hiç olmadı. ahmet alpi işini iyi yapma konusunda tavsiye ederim ama fiyat yönünden cok astromik rakamları var artık. gecen sene kuzenin 5 bine olmustu kardeşim bu sene 12 bine oldu. ameliyatı piezzo yöntemiyle yaptığı için burunda ileri zamanlarda düşüklük olmuyor. bu yöntemi yapan ve ucuza yapan doktorlara bakabilirsin.

Güzel bir liste olmuş. Bilmediğim doktor isimleri de var. Bu doktorlara bakacağım.

Istanbulda benim dr um var Prof dr Murat Sarı , baska isimlerde var begendigim bayan olarak Op.dr. Eda Aydin cok seker bi bayan hic gormesemde cok sicak geldi bana karekteristik burunlarda yapiyor istege bagli da 3.su yine dogal burun yapan dr Baver Şimsek aklima bunlar geldi hem hesaplilar hemde guzel is cikariyorlar bence.Ama Ahmet alp te cok guzel.burunlar yapiyor iyi ki arastirma yapmamisim kendi dr umu secmisim kafam cok karisirdi yoksa :)

Muhammed dilbere bence listeden sil

Merhaba,neden sil dediniz merak ettim,cunki ona ameliyat olmayi dusunuyordum?

Selamlar
2,5 sene önce kendisine ameliyat oldum. Kemerim vardı derim orta kalınlıktaydı ucu biraz düşüktü şimdi ise burnumun ortasında bir çökük var. Bu kesinlikle doktorun hatasıdır bana dolgu yapabileceğini söyledi fakat dolgu da 6 ay yada yılda bir kere yenilemek gerekiyor. Ben bu şekilde idareten bir buruna sahip olacaksam keşkr hiç ameliyat olmasaydı sonuçta benim eski burnumda gayet idare ediyordu. Şimdi önden bile foto çekilirken o çökük belli oluyor.
Ayrıca öğrendim ki buruna düşen ışıkla burun çizgileri ortaya çöküyor benim burun sırtım yamuk yumuk olduğu için burun ışıkları da düzgün değil. Barış çakırın ameliyat fotolarının altında hep bu tarz bilgiler yazıyor okuyabilirsiniz ayrıca Muhammet dilberin İnstagram hesabında ki burunlarda yok şöyle güzel olmuş yok böyle mükemmel olmuş şeklindeki yorumlar bence yalan çünkü o çekimler hem burnun güzel çıkacağı şekilde makyajlı Kişiler olarak çekilmiş burun odaklı değil. Gerçek çekimler Ali Murat akkuş Salih Emre üregen barış Çakır gibi arka fonda siyah olacak şekilde çekilen fotolar videolar bence. Muhammed dilberin İnstagram hesabında bir burun için o kadar da güzel olmamış yazdım diye beni engellemiş. Barış Çakıra da bazen kötü yorumlar yazılıyor (ki bence kesinlikle haksız yorumlar) ama o bu kötü yorumları kaldırmıyor
Kolay kolay kimse ayranım kötü demez tabi
Bence benim burnum daha iyisi olabilirdi işinde yeteri kadar iyi değil. Burun işinde de parayı düşünmeyin. Sonra çok üzülürsünüz

Cok tskr ederim cevabiniz icin,cok haklisiniz eger dolgu yaptiracaksak ne diye o kadar para veriyoruz kendisine, rica etsem burnunuzu gorebilirmiyim simdiki halini

Ameliyat oldunuzmu

Merhaba Aralık ayında Mustafa beye yaptıracağım burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz açık teknik mi deriniz nasıldı kafamda deli sorular

Nezail Demirciler, YouTuber Gökçe Yıldırım’ın revizyon doktoru. Daha önce Güncel Öztürk’e ameliyat olduğunu söylemişti. Nezail Hoca’nın ameliyatından sonra epey iyi oldu. Ben de kendisiyle görüştüm. İlgili bir doktor. Diğerlerini iyi bilmiyorum. Önceliğiniz doktorun güvenilir ve ilgili olması olsun. Çünkü sizi dürüst bir doktor ameliyattan önce yanıltmaz ve ameliyatınızı baştan savmaz.

Zor olsun. Yanlış karar verdiğinizi anladığınızda daha zor bir süreç sizi bekliyor çünkü. Bilmem kaç aylık maaşınız çöpe ve yıllardır kurduğunuz hayaller boşa gidiyor. İnce eleyip sık dokuyun.

Merhaba Aralık ayında Mustafa beye yaptıracağım burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz açık teknik mi deriniz nasıldı kafamda deli sorular
Merhaba Murat Sarı sanirim dr unuz elbette memnunum hemde cok orta kalin deriliydim acik teknikti ciddi anlamda kuculdu sayfadaki en buyuk degisim benim instagramda sapkali olan benim en son paylastiklari arasinda

Ameliyat oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…