Tesekkur ederimKesinlikle harika bir burun olmuş. Eskisi de dedikleri gibi kötü değilmiş bence de ama sen beğenmiyorsan boşver. İyi yapmışsın️

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimKesinlikle harika bir burun olmuş. Eskisi de dedikleri gibi kötü değilmiş bence de ama sen beğenmiyorsan boşver. İyi yapmışsın️
Hic mi yasamadiniz yoksa basta tikaniyor muydu ?Benimde kemerliydi ama tıkanma sorunu yaşamıyorum eski burnumuda unuttum bile iyiki oldum diyorum![]()
Napicaz peki ? Sizin kac ay oldu ? Gercekten bu durum sinirimi bozmaya basladiKemerli burunlar yapıldığı zaman tıkanma olabiliyor. Kemerli burun sağlıklı bir burun gerçekten insan kaybedince anlıyor. Bende öyleydi şimdi bir tikanik bir açık ameliyat öncesindeki Kemerli burnum gibi rahat nefes alamıyorum ufak birseyde tıkanıyor hemen ve bu geçici bir durum değil gibi
Soldaki resim en fazla 37 gibi gerçekten. O tıkanıklığın sebebi alerjik olabilir mi?Yasim 47 tesekkur ederim ama su tikaniklik da gecer umarim moraller yerde su an.
Benim tamponları çıkardığımdan beri 1 hafta tıkandı o da yeni oldu zaten üşütmüştüm o zaman tıkandı geçti sonra. Hatta doktor 2 aya oturur nefesin demişti ama çok şükür benim nefesim tamponu çıkardığımdan beri güzel sorun yaşamadım o konudaHic mi yasamadiniz yoksa basta tikaniyor muydu ?
Burun ameliyati genclestiriyor doktor soylemisti bana en basinda. Hicbir fikrim yok inanin insallah oyledir diyorumSoldaki resim en fazla 37 gibi gerçekten. O tıkanıklığın sebebi alerjik olabilir mi?
Soldaki resim en fazla 37 gibi gerçekten. O tıkanıklığın sebebi alerjik olabilir mi?
Cok sanslisiniz keske benim de oyle olsaydi bu arada bana tampon koymadi doktor. Cigu doktor artik koymuyor size neden konuldu acaba ?Benim tamponları çıkardığımdan beri 1 hafta tıkandı o da yeni oldu zaten üşütmüştüm o zaman tıkandı geçti sonra. Hatta doktor 2 aya oturur nefesin demişti ama çok şükür benim nefesim tamponu çıkardığımdan beri güzel sorun yaşamadım o konuda
Ben de istemiyorum ama bu sekilde kalirsa mecburen olacagim. 5-6 aya kadar normal deniyor bilmiyorumVallahi bende şaşırdım kaldım yeniden ameliyat falan asla istemiyorum hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum Allah muhtaç etmesin. İnşallah zamanla düzelir
Silikon tampon koyuyorlarCok sanslisiniz keske benim de oyle olsaydi bu arada bana tampon koymadi doktor. Cigu doktor artik koymuyor size neden konuldu acaba ?
Tesekkur ederim. Arkadaslar aranizda revizyon olan var mi ?Eski burnun çirkin değilmiş ama yenisi daha güzel.
Sağlıklı günlerde kullan
Barbi burnu mu yapsaydın farklı dursun diye, belli işte bütün başlangıç yeri törpülenmis, daha nazik duruyor . Ben beğendim
Kanama icin konuyormus bana oyle soyledi.Silikon tampon koyuyorlar
Fotoğrafı göremiyorum kulübe yeni üye gördüm ama umarım güzeldir ben de 5 gün önce septoplasti ameliyatı aldım nefes alamıyorum hala .Merhabalar iki ay önce deviasyondan dolayi açık burun deviasyon ameliyatı ve estetigi oldum. Çevremdekilerin hala ne gerek vardı burnun güzeldi demesi sinirimi bozuyor çünkü burnum güzel gelmiyordu ve sonuçta bir risk aldık. Eski burnumu begenmiyordum arada cok fark etti gibime geliyor peki ya sizce ?
Esas sorum ise bir ara burun tikanikligim açılmıştı fakat şu anda tekrardan tıkanıklık problemi yaşıyorum , hatta daha fazla ve çok sinirim bozuk. Bu tıkanıklık yüzünden revizyon ameliyatı olan kişiler var mı ? ve bu tarz revizyonlarda tam olarak ne yapılıyor ? bilgisi olan var mi ? Yardiminizi bekliyorum![]()