Burun ameliyatı günü aldım kötü yorumlardan aklım karıştı

Kötü yorum illa ki olacak her doktorun yapamadığı burun oluyor çünkü. Doktorla iletişimine göre içine siniyorsa ol. Kötü yorum var diye senin de kötü olacak diye bir şey yok.

Emin olmadan yaptırmayın ve bu işin devlet yada özel hastaneyle alakası yoktur doktorun tecrübesi vardır mesela annem okadar para verip özel klinikte yaptırdı şuan bir burun deliğinden zor nefes alıyor bir arkadaşım devlet Hastanesi'nde yaptırdı o kadar doğal duruyor ki kimse anlayamıyor

Emin olmadan yaptırmayın ve bu işin devlet yada özel hastaneyle alakası yoktur doktorun tecrübesi vardır mesela annem okadar para verip özel klinikte yaptırdı şuan bir burun deliğinden zor nefes alıyor bir arkadaşım devlet Hastanesi'nde yaptırdı o kadar doğal duruyor ki kimse anlayamıyor
Merhabalar arkadaşınız hangi doktora ameliyat oldu acaba?

Burnunuzu şu an azıcık olsa da seviyorsanız yaptırmamanızı tavsiye ederim. Burun ameliyatı şans işi, doktorun tecrübesine güzellik zevkine estetik anlayışına göre değişiyor. Ayrıca "bu burun bende güzel durur" dediğimiz burunlar yüzümüze tam olarak yakışmayadabilir. Instagramda filtreler oluyor burun estetikli gözüküyor onları denemenizi tavsiye ederim. Burun şeklini yüzünüzde canlandırın . "Nasılsa eskisinden iyi olur" yaklaşımıyla hareket etmeyin. Burun estetiği ameliyatı olup daha da çirkinleşme durumu olabiliyor. Mesela benim 3 ay oldu ve hala alışamadım alışamam da burun kemerim çok fazla alındı ve burun ucum burun kemerine göre oldukça öne sabitlendi. Hiç memnun değilim. Çevremde keşke yaptırmasaydın diyor insanın ekstra morali bozuluyor. 3 ay önceki mutlu halime dönmek isterdim.

Burnunuzu şu an azıcık olsa da seviyorsanız yaptırmamanızı tavsiye ederim. Burun ameliyatı şans işi, doktorun tecrübesine güzellik zevkine estetik anlayışına göre değişiyor. Ayrıca "bu burun bende güzel durur" dediğimiz burunlar yüzümüze tam olarak yakışmayadabilir. Instagramda filtreler oluyor burun estetikli gözüküyor onları denemenizi tavsiye ederim. Burun şeklini yüzünüzde canlandırın . "Nasılsa eskisinden iyi olur" yaklaşımıyla hareket etmeyin. Burun estetiği ameliyatı olup daha da çirkinleşme durumu olabiliyor. Mesela benim 3 ay oldu ve hala alışamadım alışamam da burun kemerim çok fazla alındı ve burun ucum burun kemerine göre oldukça öne sabitlendi. Hiç memnun değilim. Çevremde keşke yaptırmasaydın diyor insanın ekstra morali bozuluyor. 3 ay önceki mutlu halime dönmek isterdim.
Ya merhaba sizi çok görüyorum burnunuzu aşırı merak ediyorum 3 ayda bi değişim oldu mu bana fotoğraf atabilir misiniz

Benim kendi fikrimce eğer sağlık yönünden bir sorununuz yoksa ve burnunuz çok kötü görünmüyorsa asla yaptırmayın. Allahın yarattığı hali her zaman daha güzeldir.

Burnunuzda nefes sorunu yoksa dünyanın en kötü burnu bile olsa sakın ameliyat olmayın. Yapılan en iyi burun bile insanın kendi burnu gibi olmuyor maalesef. Yine de yaparsanız umarım çok iyi olur.
bisikletten düştüğüm için burnumda kırık oluşuştu tek taraftan nefes alamıyordum, ilerde sorun yaratıp ameliyat olmama sebep olabilirdi estetik de istediğim için yaptırdım şu an için pişman değilim dört gün oldu çok doğal duruyor dışardan hiç dikiş izi vs yok

Çok geçmiş olsun, ben yaptırdım dört gün oldu umarım pişman olmam şu an için memnunum erken bunun için ama bakalım

Back
X