Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar arkadaşınız hangi doktora ameliyat oldu acaba?Emin olmadan yaptırmayın ve bu işin devlet yada özel hastaneyle alakası yoktur doktorun tecrübesi vardır mesela annem okadar para verip özel klinikte yaptırdı şuan bir burun deliğinden zor nefes alıyor bir arkadaşım devlet Hastanesi'nde yaptırdı o kadar doğal duruyor ki kimse anlayamıyor
Arkadaşım değil annem canım yıllar önce Bursa'da bir doktor yapmıştıMerhabalar arkadaşınız hangi doktora ameliyat oldu acaba?
Anladım cevabınız için teşekkürler bir arkadasimda devlette yaptırdı demişsiniz ya onu merak ettim hangi hastanede diyeArkadaşım değil annem canım yıllar önce Bursa'da bir doktor yapmıştı
Ya merhaba sizi çok görüyorum burnunuzu aşırı merak ediyorum 3 ayda bi değişim oldu mu bana fotoğraf atabilir misinizBurnunuzu şu an azıcık olsa da seviyorsanız yaptırmamanızı tavsiye ederim. Burun ameliyatı şans işi, doktorun tecrübesine güzellik zevkine estetik anlayışına göre değişiyor. Ayrıca "bu burun bende güzel durur" dediğimiz burunlar yüzümüze tam olarak yakışmayadabilir. Instagramda filtreler oluyor burun estetikli gözüküyor onları denemenizi tavsiye ederim. Burun şeklini yüzünüzde canlandırın . "Nasılsa eskisinden iyi olur" yaklaşımıyla hareket etmeyin. Burun estetiği ameliyatı olup daha da çirkinleşme durumu olabiliyor. Mesela benim 3 ay oldu ve hala alışamadım alışamam da burun kemerim çok fazla alındı ve burun ucum burun kemerine göre oldukça öne sabitlendi. Hiç memnun değilim. Çevremde keşke yaptırmasaydın diyor insanın ekstra morali bozuluyor. 3 ay önceki mutlu halime dönmek isterdim.
Merhaba bursada kime oldu acaba özelden yazarmısınız bende oldum yeniArkadaşım değil annem canım yıllar önce Bursa'da bir doktor yapmıştı
Merhaba canım valla üstünden 18 sene civarı geçti doktorun adını Onur diye hatırlıyor annem ancak soyadını hatırlamıyorMerhaba bursada kime oldu acaba özelden yazarmısınız bende oldum yeni
bisikletten düştüğüm için burnumda kırık oluşuştu tek taraftan nefes alamıyordum, ilerde sorun yaratıp ameliyat olmama sebep olabilirdi estetik de istediğim için yaptırdım şu an için pişman değilim dört gün oldu çok doğal duruyor dışardan hiç dikiş izi vs yokBurnunuzda nefes sorunu yoksa dünyanın en kötü burnu bile olsa sakın ameliyat olmayın. Yapılan en iyi burun bile insanın kendi burnu gibi olmuyor maalesef. Yine de yaparsanız umarım çok iyi olur.
Çok geçmiş olsun, ben yaptırdım dört gün oldu umarım pişman olmam şu an için memnunum erken bunun için ama bakalımBurnunuzu şu an azıcık olsa da seviyorsanız yaptırmamanızı tavsiye ederim. Burun ameliyatı şans işi, doktorun tecrübesine güzellik zevkine estetik anlayışına göre değişiyor. Ayrıca "bu burun bende güzel durur" dediğimiz burunlar yüzümüze tam olarak yakışmayadabilir. Instagramda filtreler oluyor burun estetikli gözüküyor onları denemenizi tavsiye ederim. Burun şeklini yüzünüzde canlandırın . "Nasılsa eskisinden iyi olur" yaklaşımıyla hareket etmeyin. Burun estetiği ameliyatı olup daha da çirkinleşme durumu olabiliyor. Mesela benim 3 ay oldu ve hala alışamadım alışamam da burun kemerim çok fazla alındı ve burun ucum burun kemerine göre oldukça öne sabitlendi. Hiç memnun değilim. Çevremde keşke yaptırmasaydın diyor insanın ekstra morali bozuluyor. 3 ay önceki mutlu halime dönmek isterdim.