Burun ameliyatı hakkında korkularım var ??

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
30 yaşındayım ve kendimi bildim bileli burnumdan hiç nefes alamam. %80 tıkalymış burnum s tipi deviasyon .burnumdan hiç kokuda alamam ,nefeste alamam . Gece uyurken hep agzım açık uyurum . Buda agız kurulugu ve nefes kokmasına sebep oluyor. 1.korkum : burun ameliyatı olsamda yılların verdiği bir alışkanlıkla hala agzımdan nefes alacakmışım burnumu kullanmayacakmışım gibi geliyor . 2.korkum ameliyat sonrası evde cok agrım olur diye korkuyorum. Beynimden binlerce şey geciyor eczaneden uyuşturucu spray mi alsam hissetmesem acıyı ya haplar fayda etmezse agrılarıma diye korkuyorum . Ekte fotograf ekledim bana nasıl bir burun yakışır deviasyonla birlikte estetikte olmak istiyorum . 3. Korkum 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde ameliyat olacagım büyük ihtimalle bu bana zorluk yaratırmı gidip gelmek ameliyatlıyken (dikiş alımı alcı alımı için fln ) toplam kaç kez gitmek gerekiyor

Ve yeni öğrendim benim burnum küçükken kırılmış kaza fln mı gecirdin diye sordu doktor . Hayır dedim ortaokuldayken basket topu gelmişti şişip kanamıştı burnum gecti hemen doktora gitmedik agrı fln olmamıştı dedim.küçük yaştaki kırılmalarda hiç agrı olmazmış tek belirtisi şişlik morluk ve kanamaymış .o olaydan öncesine kdr burnum küçük ve düzdü . O olaydan sonra sekli değişti tümseklik oldu ve aşağı doğru düştü . O yüzden seklinden de hiç memnun değilim .

Burun ameliyatı geçirmedim ama arkadasım estetik oldu onun da burnunda kırık vardı, yanlız korkulacak kadar degil merak etme. Beyninde büyüttükce şimdiden kendine acı çektiriyorsun.

Nefes + koku alamamak, ağız kuruluğunu iyi bilirim bende de var. aziz dostumuz olurlar kendileri. :KK43: Hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor bu belirtiler inşallah bir çözümü vardır.

Ameliyat sonrası için doktor gereken ilaçları yazacak o yüzden korkmayın sizi bekleyen güzel günleri düşünün.

Nefes + koku alamamak, ağız kuruluğunu iyi bilirim bende de var. aziz dostumuz olurlar kendileri. :KK43: Hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor bu belirtiler inşallah bir çözümü vardır.

Ameliyat sonrası için doktor gereken ilaçları yazacak o yüzden korkmayın sizi bekleyen güzel günleri düşünün.
Burnum açıldıgında da hala agzımdan nefes alırmışım gibi geliyor alışkanlık olarak . Neyse bu kış bir şekilde olucam 3 saat uzaklıkta başka bir sehir zor olurmu ameliyat için

Burnum açıldıgında da hala agzımdan nefes alırmışım gibi geliyor alışkanlık olarak . Neyse bu kış bir şekilde olucam 3 saat uzaklıkta başka bir sehir zor olurmu ameliyat için
Başta ağızdan nefes alırsınız o da alıştığınız için ama zamanla burnunuzdan alırsınız.
Bence 1-2 gün otelde kalın hem dinlenmiş olursunuz hem de narkozun etkisi geçmiş olur. Ama yanınızda biri olacaksa da sorun olmaz yardımcı olur size.

Back
X