Burun ameliyatı ile ilgili soru

sibelmat

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
152
15
623
Tekirdağ
Arkadaşlar kardeşimin eşi 4 5 sene önce bürüne ameliyatı geçirmiş çorluda . Öyle anlattı ki çok korktum .kan kusmuş ağrıdan mahvolmuş yüzü balon gibi olmuş vs .. Ben emre ilhana amelıyat olmak istiyorum.acaba artık böyle acı çekılıyormu.randevu alıcakyım vazgeçtim bır anda yardım.herkes başından geçenı yazsa..

Ben narkozdan uyaninca usudum sadece baska bi problemim olmadi. Kan kusma mide bulantisi falan hic yasamadim. Cokca tuvalete gittim sadece:) hatta odama geldigimde direkt yemek istedim ama vermediler tabi. Seruma katilan agri kesici bitince biraz sizlama oldu sonra yeniden verdiler ilac.

para sıkıntı :KK43: öğrenciyim ve çok şikayetçiyim şeklinden . et de var muayene oldum ama ameliyat olamıyorum :(

Arkadaşlar kardeşimin eşi 4 5 sene önce bürüne ameliyatı geçirmiş çorluda . Öyle anlattı ki çok korktum .kan kusmuş ağrıdan mahvolmuş yüzü balon gibi olmuş vs .. Ben emre ilhana amelıyat olmak istiyorum.acaba artık böyle acı çekılıyormu.randevu alıcakyım vazgeçtim bır anda yardım.herkes başından geçenı yazsa..
Ben de 14 şubatta Prof. Dr Onur Erol'a ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ne midem bulandı ne de öyle çok ağrım oldu. Sadece burnumda hafif bir sızı şeklinde bir ağrı vardı. O da ağrı kesicilerle geçti. 3 saat sonra evime geldim. Bence doktor seçimi ve hastane de önemli

Erdinc aka oldum hic kusmadim sadece benim migrenimvar inanilmaz bir mgren agrisiyla uyandim ve asiri bir usumeyle ama narkozdan cikar cikmaz dr soyledim oda seruma migren ilaci koydurdu ve 2 saat sonra rahattim ne agri ne sizi kaldi .Buz uygulamasi var 48 saat yarim saatte bir yarim saat ona harfiyen uydum sayılır ve bu yuzden sanirim sisim yok denecek kadar az ,morlugum sadece goz altimin yarisinda kaldi bugun 4.gunum gayet iyiyim yani düşün,ilaclarimi ve spreylerimide hic aksatmadim sadece dikislerimde gerginlik oluyor ve burnumun ici cok.kuruyor dusun burnum bile tikanmadi yan canim dr dinlersen hersey rahat gecer diye düşünüyorum inan kortugun kadar bisey yok sonucta bir ameliyat ama ufak bir ameliyat kadar zorluklari var oyleki 4 saat sonra hastaneden ciktim hastanede bile kalinmiyor

Ben ağrı kesiciyi bile ilk 2 gün alıp kestim.Çok az morarma ve şişlik oldu onlar da 2 günde inmeye başladı.Abartılı hiç bir şey yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı tabi.Doktordan doktora da değişebilir.Yine de genel olarak kan kusmak, ağrıdan mahvolmak falan abartılı şeyler geldi bana burun estetiği için.

Canım gerekli önlemleri alırsan sanmıyorum böyle oldugunu ki günümüzde slikon tampon kullanıldığı için pek problem olmuyor burun ameliyatlarında.Ben ameliyat günümde devamlı buz yaptım.Sonra 2 hafta 2 yastıkla yattım ve allaha şükür ağrısız geçti yüzüm de morarıp şişmedi.doktorun dediklerini uygularsan sorun olmaz.Estetik ameliyatta agrı sadece oldugun gün oluyor sonrasında olmuyor.

kan kusmalar , mide bulantıları falan bunların burun ameliyatıyla ilgisi yok tamamen bünyenle ve aldığın narkozla alakalı bir durum, kan kusan arkadaşlarım oldu mesela ben de bunları duyunca çok korkmuştum öyle bir şey olur mu diye ama ben de ve aynı gün ameliyat olan arkadaşımda da böyle bir şey olmadı zaten hemşireler falan hep bununla ilgili ilgileniyorlar

merhabalar ben 20 gün önce burun ameliyatı oldum. aynı şeyleri yaşadım. yanaklarım alnım ve gözlerim çok şişti ancak ağrı sızı olmadı.kan kusmaya gelince ameliyat esnasında burundan akan kanın bir kısmı mideye gidiyor uyanıncada anestezinin etkisi ile mide bulanıyor ve kusuyorsun. evet anlatınca korkunç gelebilir ancak çok ta korkunç değil ve her insanda aynı olacak diye bir şey yok. şişlikler buruna yapılacak işleme göre, vücut yapına göre ve ameliyatın açık veya kapalı olmasına göre az yada çok olur bunun doktorla alakası olduğunu sanmıyorum. bence korkmana gerek yok olmak istiyorsan iyi bir doktor şeç ve ameliyatını ol. mutlu olacaksın

Arkadaşlar İzmir'den doktor önerisi var mı? Doktor araştırıyorum, burun estetiği için.

Tavsiyeniz üzerine Ekol KBB de Dr.Cem Karas'a randevu alıp gittim. Çok ilgilendi, biraz cesaretimi topladım sayılır. 1 hafta sonra ameliyat olucam, gelişmeleri aktarırım size, yardımlarınız için teşekkürler.

Tavsiyeniz üzerine Ekol KBB de Dr.Cem Karas'a randevu alıp gittim. Çok ilgilendi, biraz cesaretimi topladım sayılır. 1 hafta sonra ameliyat olucam, gelişmeleri aktarırım size, yardımlarınız için teşekkürler.

Bende ekolde bora beye olacagim

Ben tavsiye üzerine Academic Hospital a Prof. Dr. Alper Tutkun a gittim. Mükemmel bir hekim kesinlikle harika .. Ameliyat süresince hiçbir şeyi hatırlamıyorum sadece narkozdan sonra üşüdüm, kusma ihtiyacı hissettim ayılırken ama kusmadım. Onun dışında iğneden Korktuğum için tek zorlandığım konu o .. Tamponlar artık değişti, silikon tampon takıyorlar çok rahat, çıkarırken de Alper bey Sağolsun beni hiç korkutmadı, 3 saniyelik iş ;))

Back
X