onu şu an hiç anlayamazsın olmasa bile 1 gün olmuş tamponlar içerde burnunun içi dışı şiş ve yara içindedir ayrıca yüzünde şiştir yani alçın çıkınca belli olur
Benimde 1.5 ay oldu.ilk 5 gün gerçekten çok zor geçti.psikolojık olarak en zor günler tamponlar çıkana kadar oldu.gözlerim çok şişti ve morardı.burnum kocamandı ve alt kısmı yamuk gibiydi.bandaj ve tamponların çıktığı gün çok rahatladım.ama gerçekten sabır ve zaman gerekıyor.hala uç kısım şiş.içinizi rahat tutun.
Bende kolay geçer sanmıştım hatta ısrarla ameliyat günü akşamı eve gidebilirmiyim teklifinde bulunmuştum(kızımdan dolayı)benim için çok zor geçti.ikinci günü canavara dönüştüm eve döndüğümde 3 yaşındaki yeğenim benden kaçtı.allahtan annem ve babam yanımdaydı bir hafta sıkıntılı geçti.psikolojik olarak çok etkilendim niye yaptım diye hep ağladım.ama hepsi tamponlar çıkana kadarmış.
tamponlar varken burun sızlıyormu acıyormuBenimde 1.5 ay oldu.ilk 5 gün gerçekten çok zor geçti.psikolojık olarak en zor günler tamponlar çıkana kadar oldu.gözlerim çok şişti ve morardı.burnum kocamandı ve alt kısmı yamuk gibiydi.bandaj ve tamponların çıktığı gün çok rahatladım.ama gerçekten sabır ve zaman gerekıyor.hala uç kısım şiş.içinizi rahat tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?