Burun ameliyatı İlk gün

WynTra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
174
19
98
İzmir
Merhaba herkese. Dün sabah 7gibi ameliyatımı oldum. Yüzümde morarma yok ama yavaş yavaş şişlikler başlıyor bunlar dert değil kabkabul ederek girdik bu işe sonuçta ama ilk gün kanayan bezi değiştirme işlemi yaparken alttan çaprazlama felan bakıyorum burnuma sanki eşit değil gibi geliyor bu kısım hep böyle mı kalicak yoksa bı şişlikten dolayı daha kalın görünüyor olabilir mı bı taraf bı resim atayım bakın.

Sağ taraftan çektiğim resimde kanma oluşmuş o yüzden bı farklı görünmüş ama ben aynada bakınca fakedebiliyorum biraz yani sanki eşitlik yok

Eklentiler

• TMPDOODLE1493431369728.webp
    TMPDOODLE1493431369728.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 278
  • TMPDOODLE1493431463587.webp
    TMPDOODLE1493431463587.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 246
onu şu an hiç anlayamazsın eşit olmasa bile 1 gün olmuş tamponlar içerde burnunun içi dışı şiş ve yara içindedir ayrıca yüzünde şiştir yani alçın çıkınca belli olur

onu şu an hiç anlayamazsın olmasa bile 1 gün olmuş tamponlar içerde burnunun içi dışı şiş ve yara içindedir ayrıca yüzünde şiştir yani alçın çıkınca belli olur

Cevabın için teşekkürler. Salı günü yanına gitmemi istedi doktor. Hapları ve kremi kullanmaya başladım bugün ama eczaneden burun yıkama suyu olarak alınan şeyi henüz kullanmicam sanırım salı yazılmış reçetenin yanına açıklama yapmıştı doktor ama narkoz yüzünden hiç bisi anlayamamıştım

Burnun bir tarafı daha ödemli yani şiş bir tarafı daha az şiş olabilir bu da size burun şekliniz eşit değilmiş gibi gelebilir bunların hepsi normal.. Şişlikler tamamen geçince burnunuzun gerçek şeklini görebilirsiniz şuan değil ^.^

Canım şimdiden hiçbi şey anlayamazsın en az 6 ay sonra görürsün şeklini acele etme sabırsızlanma şişlikler falan da üç günde maksimum oluyor sonra geçmeye başlıyor merak etme:) ikinci ameliyatını olacak tecrübeli biri olarak söylüyorum

Benimde 1.5 ay oldu.ilk 5 gün gerçekten çok zor geçti.psikolojık olarak en zor günler tamponlar çıkana kadar oldu.gözlerim çok şişti ve morardı.burnum kocamandı ve alt kısmı yamuk gibiydi.bandaj ve tamponların çıktığı gün çok rahatladım.ama gerçekten sabır ve zaman gerekıyor.hala uç kısım şiş.içinizi rahat tutun.

Benimde 1.5 ay oldu.ilk 5 gün gerçekten çok zor geçti.psikolojık olarak en zor günler tamponlar çıkana kadar oldu.gözlerim çok şişti ve morardı.burnum kocamandı ve alt kısmı yamuk gibiydi.bandaj ve tamponların çıktığı gün çok rahatladım.ama gerçekten sabır ve zaman gerekıyor.hala uç kısım şiş.içinizi rahat tutun.

İlk günler zormuş evet bu kadar beklemiyodum ben basit birşey sanıyordum morarma yok bende ama şuan 2. Gününde tüm iki Kaşimin arası ve gözlerime doğru bı şişlik aldı başını gidiyor.

Ayrıca alttan bazen bakınca hafif yamuk geliyor gözüme burun bazen düz. Silikonlqr alınınca duzeliyomu bu durum?

Bende kolay geçer sanmıştım hatta ısrarla ameliyat günü akşamı eve gidebilirmiyim teklifinde bulunmuştum(kızımdan dolayı)benim için çok zor geçti.ikinci günü canavara dönüştüm eve döndüğümde 3 yaşındaki yeğenim benden kaçtı.allahtan annem ve babam yanımdaydı bir hafta sıkıntılı geçti.psikolojik olarak çok etkilendim niye yaptım diye hep ağladım.ama hepsi tamponlar çıkana kadarmış.

Bende kolay geçer sanmıştım hatta ısrarla ameliyat günü akşamı eve gidebilirmiyim teklifinde bulunmuştum(kızımdan dolayı)benim için çok zor geçti.ikinci günü canavara dönüştüm eve döndüğümde 3 yaşındaki yeğenim benden kaçtı.allahtan annem ve babam yanımdaydı bir hafta sıkıntılı geçti.psikolojik olarak çok etkilendim niye yaptım diye hep ağladım.ama hepsi tamponlar çıkana kadarmış.

Şuan tek sorunum alttan çapraz bakınca eşit olmadığını görüyorum bazende eşit güzel yapmış doktor diyorum garip bı haldeyim ya sürekli bi ikilem

Çok samimi olarak söylüyorum şuan hiçbir şey düşünme ve takma kafana.tamponların çıkmasını bekle lütfen.tamponlar çıkınca burun delikleri bile küçülüyor.bence uyuyup dinlenmeye çalış

Sislik oldugu icin öyledir daha bi bekle bakalım....burun ameliyatı sonrasi zorluk cok olur... Ama daha 2. Gunde boyle takinti sacma geldi, bir sey olsa su halinle tekrar mi ameliyata gireceksin.

tamponlar varken burun sızlıyormu acıyormu

Back
X