Burun ameliyatı izi sorunu...

renge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
74
8
28
Kocaeli
Arkadaşlar ben 2. kez ameliyat oldum, yaklaşık 1 ay oldu . İlk ameliyatımda da açık olmuştum 2. ameliyatım da açık oldu. İlk ameliyatımda burun sırtı kemiği alındığı için ve burun izi çok belli olduğu için hem temporalis fascia graft (fasya) alınıp sırta konuldu hem de bir nevi iz (scar) revizyonu oldu ama burun izi 1. ayına rağmen kızarık ve belirgin. 17. günden itibaren contractubex kullanmaya başladım. Canım çok yanıyor, ailemle burun nedeniyle çok sorunlar yaşıyorum çok yalnız bırakıldım. Psikolojim alt üst. Sizce ne yapabilirim? Burun izi tam geçmeyecek biliyorum ama bu kadar bariz bir iz ile yaşayamam. Burada birçok kişi iz'in hiçkimsenin anlayamayacağı kadar kaldığını söylemesi kafamı karıştırıyor, benim neden böyle? Lazer ile iz giderenler oldu mu ya da 4 ay daha sabredeyim mi ne dersiniz?

çok abartıyosun..henüz çok yeni
bende hiç iz kalmadı mesela, ama ilk başlarda iz vardı

İlk ameliyatımda çok belirgin iz vardı, bu ameliyatta da böyle olmasından çok korkuyorum.

bende 1 bucuk aydır sürüyorum krem yavaş yavaş geçiyor cnm eskisine göre dah iyi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…