Merhaba Melike; aynı sorun hatta daha ileri düzeyde bende de var. Ben de burun kemiği eğriliği orta kulak iltihabına yol açıyor ve ameliyat olmam gerekiyormuş. Gerçi iki prof.a göründüm. Biri olmalısın biri olmamalısın dedi:)Bne de korktuğum için olmadım.Ama olan arkadaşlar memnun kaldıklarını söylüyorlar. Tabi doktorun gerekli görüyorsa.Ben Ankara Ufuk hastanesine gidiyordum. Sanırım adı Sinan dı. Arkadaş da ona olmuş ameliyatı.Memnunmuş. byes
cevap yazıp yardımcı olduğun için çok teşekkürleraynı sorun bendede vardı hem burun içi konka etler vardı hem burun iç kemiği eğriydi hemde dışarda hafif kemer vardı yıllarca nefes almakta zorluk çektim ameliyat korkusundan ama bu sene artık nefes almam iyice zorlaştığından doktora gittim ve ameliyat oldum hem kbb hem plastik cerrah girdi çünkü estetik de oldum ameliyat sonrası inan hiç ağrım sızım olmadı yani boşuna ertelemişim korkulucak bişey yok doktoruna güven gerisini ona bırak ama estetikle ilgili kaygın varsa onu doktorunla paylaşmalısın ona göre belki plastik cerrah da girer ameliyatına, şuan 3 ay oldu ameliyat olalı çok rahat nefes alıyorum darısı başına.....
cevap yazıp yardımcı olduğun için çok teşekkürleröğrenmek istediğim sadece septum deviasyonu ameliyatı olacağım bu ameliyat sonrası burnun şekli düzelip simetrik hale gelio mu ben burnumdan memnunum estetik gerekmiyor ama burnumun şeklinde hafif bi bozukluk var kafamı sağa çevirip bakınca burnum çökük kafamı sola çevirip bakınca burnumda belirgin bi kemer var burnum güzel estetiğe gerek yok ama dediğim gibi yamuk bu ameliyat sonrası geçiyo mu
ayıp olur derken ifadem yanlış olmuş demek istediğim zaten doktor hanım biraz kıl gibi şekli düzelir mi diye sorsam ameliyatı yapmaz gibime geliyor çünkü engel teşkil ediosa ameliyat olabilirsin falan dedi
ondan size sormuştum şekli düzelir mi diye çünkü burnumun şekli benim psikolojimi bozuyor dediğim gibi burnum güzel ama fotolarda falan bakınca eğriliği belli oluyor
yardım edebilecek yok mu
yardım edebilecek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?