Burun ameliyatı olan arkadaşlar yardımmmm!!!!

gkcnyldrm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
11
0
6
İstanbul
6 ağustos salı günü burun ameliyatı olacağım ama korkuyorum değişik bir heyecan aranızda bu ameliyatı olanlar sürecin nasıl olduğunu paylaşabilir mi ?

O heyecanı tabiiki olan hepimiz yaşadıııık :1: Hiç korkmanıza gerek yok ağrı sızı hiç yok çünkü :)
şimdiden çok geçmiş olsunnnn :)

6 ağustos salı günü burun ameliyatı olacağım ama korkuyorum değişik bir heyecan aranızda bu ameliyatı olanlar sürecin nasıl olduğunu paylaşabilir mi ?

amelıyathaneye gırene kdar yerımde duramıyodum hem korku hem heyecandan :s :) amelıyata gırcegım andaysa neysekı doktrum yanıbasımdaydı elımı tutup destek oldu o sekılde cok tatlı bı uykuya daldım :)
amelıyattan cıktıgımda hıc bıse hssetmedım boyle bı bosluk oldu sankı amelıyt oldugumun bıle frkına varamamıısım :)
o ılk gecekı uykum cok bölündü buz flan uyguladı hemsıreler morluk ve sıslkler az olsun dıye sureklı de atesımı tansıyonumu olctuler yarım yamalak uyudum o gece
ertesı gun normaldı agrım flan da olmadı sukur kı yemek konusunda bıraz hassaslasıysn tabı
cunku cok cıgneme yapmamaya ozen gsterıyosun ona gre yyecekler sectm ben canım pek kıymetlıdır :)
morluk sıslıkler 3 gun ıcınde gecmeye basladı 5.gun hepsı kayboldu yuzumde
doktrumun soyledıklerını yapmaya calstım her gun arayıp kontrol ettı temızlemen ıcın yada dıkıslerıne surmen ıcın sana ılaclr verıyr :)
suan 15.gunumdeyım gecen hfta atel dikişler ve silikon alndı ınanılmaz rahatladm :)
bant yapstrdı doktrum burnumdakı sıslıklerın ınmesıne yardmcı olmak ıcın onuda ınsallah bu pzrtesı yada salı cıkartcak
elımden geldıgnce anlatmaya calstm canım baska sorun varsa yardmcı olrm :)

Öncelikle şunu belirtmek isterimki burun ameliyatının en kolay günü 1.gündür.Ameliyata girersin çıkarsın hiçbirşey anlamassın.Daha sonraki günler morarsın bünyeye göre 3.günden sonra azalır.Yüzündeki şişlikler bir haftadakaybolur.Alçılar bantlar alınır ki bence asıl süreç bundan sonra başlar.Hergün aynalara defalarca bakıp şişliklerin inmesini beklersin.Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim.Sonuç olarak doktoruna güveniyorsam çok rahat bir süreç olacaktır;))

Ben de ameliyat oldum biraz korktum önce o da hani olur ya ameliyata götürülürken.Sonra sakinleştirici iğne yapıldı.Kafan bi değişik oluyor.Sonra bir kaç soru sorulduktan sonra uyuduğumu bile anlamadan uyumuşum uyandığım da aa bitmiş dedim ve müthiş nefes alıyordum.Tamponlar beni rahatsız etmedi.Gün akşam olunca şişliklerim arttı o da zaten buz veriyorlar sürekli,iğne de yapıyorlar ağrın,sızın kalmıyor.Eve geldıgınde eczaneden jel buz alın onların cok faydasını gördüm.Bı kac güne iyi bak burnuna şikayetlerin de azalıcak korkma cidden abartılacak kadar kötü değil.Biraz ağrılarının olması çok normal sonuçta operasyon yapılacak.Şimdiden geçmiş olsun.Umarım burnunu seversin ;)

canım ben daha yeni oldum bugun 4. günüm düşün yani ole yatalaklık bi durum yok.ama sunu da soyleyebilirim ilk 2 gün sürekli pişmandım ben bunu nasıl yaptım diye ama gecti şükür :18:

amelıyathaneye gırene kdar yerımde duramıyodum hem korku hem heyecandan :s :) amelıyata gırcegım andaysa neysekı doktrum yanıbasımdaydı elımı tutup destek oldu o sekılde cok tatlı bı uykuya daldım :)
amelıyattan cıktıgımda hıc bıse hssetmedım boyle bı bosluk oldu sankı amelıyt oldugumun bıle frkına varamamıısım :)
o ılk gecekı uykum cok bölündü buz flan uyguladı hemsıreler morluk ve sıslkler az olsun dıye sureklı de atesımı tansıyonumu olctuler yarım yamalak uyudum o gece
ertesı gun normaldı agrım flan da olmadı sukur kı yemek konusunda bıraz hassaslasıysn tabı
cunku cok cıgneme yapmamaya ozen gsterıyosun ona gre yyecekler sectm ben canım pek kıymetlıdır :)
morluk sıslıkler 3 gun ıcınde gecmeye basladı 5.gun hepsı kayboldu yuzumde
doktrumun soyledıklerını yapmaya calstım her gun arayıp kontrol ettı temızlemen ıcın yada dıkıslerıne surmen ıcın sana ılaclr verıyr :)
suan 15.gunumdeyım gecen hfta atel dikişler ve silikon alndı ınanılmaz rahatladm :)
bant yapstrdı doktrum burnumdakı sıslıklerın ınmesıne yardmcı olmak ıcın onuda ınsallah bu pzrtesı yada salı cıkartcak
elımden geldıgnce anlatmaya calstm canım baska sorun varsa yardmcı olrm :)

süperrr aydınlattın inan birazda olsa içime su serpildi yaaaa

Öncelikle şunu belirtmek isterimki burun ameliyatının en kolay günü 1.gündür.Ameliyata girersin çıkarsın hiçbirşey anlamassın.Daha sonraki günler morarsın bünyeye göre 3.günden sonra azalır.Yüzündeki şişlikler bir haftadakaybolur.Alçılar bantlar alınır ki bence asıl süreç bundan sonra başlar.Hergün aynalara defalarca bakıp şişliklerin inmesini beklersin.Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim.Sonuç olarak doktoruna güveniyorsam çok rahat bir süreç olacaktır;))

doktoruma güveniyorum kesinlikle kendisi çok ilgileniyo moral veriyo sonucunda cok güzel olacagından eminim ama yine de bir telas var:)

25 gün kaldı.. o kadar heyecanlıyımki ..umarım bende güzel tecrübelerimi paylaşıyor olurum

Back
X