Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O heyecanı tabiiki olan hepimiz yaşadııııkHiç korkmanıza gerek yok ağrı sızı hiç yok çünkü :)
şimdiden çok geçmiş olsunnnn :)
teşekkür ederim gün yaklaştıkça heyecan daha da artıyo inanın:)
6 ağustos salı günü burun ameliyatı olacağım ama korkuyorum değişik bir heyecan aranızda bu ameliyatı olanlar sürecin nasıl olduğunu paylaşabilir mi ?
6 ağustos salı günü burun ameliyatı olacağım ama korkuyorum değişik bir heyecan aranızda bu ameliyatı olanlar sürecin nasıl olduğunu paylaşabilir mi ?
kime ameliyat olcaksınız acaba?
amelıyathaneye gırene kdar yerımde duramıyodum hem korku hem heyecandan :s :) amelıyata gırcegım andaysa neysekı doktrum yanıbasımdaydı elımı tutup destek oldu o sekılde cok tatlı bı uykuya daldım :)
amelıyattan cıktıgımda hıc bıse hssetmedım boyle bı bosluk oldu sankı amelıyt oldugumun bıle frkına varamamıısım :)
o ılk gecekı uykum cok bölündü buz flan uyguladı hemsıreler morluk ve sıslkler az olsun dıye sureklı de atesımı tansıyonumu olctuler yarım yamalak uyudum o gece
ertesı gun normaldı agrım flan da olmadı sukur kı yemek konusunda bıraz hassaslasıysn tabı
cunku cok cıgneme yapmamaya ozen gsterıyosun ona gre yyecekler sectm ben canım pek kıymetlıdır :)
morluk sıslıkler 3 gun ıcınde gecmeye basladı 5.gun hepsı kayboldu yuzumde
doktrumun soyledıklerını yapmaya calstım her gun arayıp kontrol ettı temızlemen ıcın yada dıkıslerıne surmen ıcın sana ılaclr verıyr :)
suan 15.gunumdeyım gecen hfta atel dikişler ve silikon alndı ınanılmaz rahatladm :)
bant yapstrdı doktrum burnumdakı sıslıklerın ınmesıne yardmcı olmak ıcın onuda ınsallah bu pzrtesı yada salı cıkartcak
elımden geldıgnce anlatmaya calstm canım baska sorun varsa yardmcı olrm :)
Öncelikle şunu belirtmek isterimki burun ameliyatının en kolay günü 1.gündür.Ameliyata girersin çıkarsın hiçbirşey anlamassın.Daha sonraki günler morarsın bünyeye göre 3.günden sonra azalır.Yüzündeki şişlikler bir haftadakaybolur.Alçılar bantlar alınır ki bence asıl süreç bundan sonra başlar.Hergün aynalara defalarca bakıp şişliklerin inmesini beklersin.Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim.Sonuç olarak doktoruna güveniyorsam çok rahat bir süreç olacaktır)
canım ben daha yeni oldum bugun 4. günüm düşün yani ole yatalaklık bi durum yok.ama sunu da soyleyebilirim ilk 2 gün sürekli pişmandım ben bunu nasıl yaptım diye ama gecti şükür :18:
süperrr aydınlattın inan birazda olsa içime su serpildi yaaaa
25 gün kaldı.. o kadar heyecanlıyımki ..umarım bende güzel tecrübelerimi paylaşıyor olurum
inşallah yarından sonra bende paylaşacağımmmm :)
bendee:)doktor zekeriya kul yapacakkkheyecanla bekliyoruz. kim yapacak ?