Burun ameliyatı olan arkadaşlar?

hanim97

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
57
7
36
28
Burun ameliyatı olmak istiyorum önerdiğimiz doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

Nisa hastanesine mehmet doğan ve ihsan kasapgile yaptırmıştım ameliyatını. Beş yıl falan oldu . üçbin beşyüzdü o zaman. Biraz eğrilik kaldı ama eski haline göre şülürler olsun :) memnunum yani ...

Bende nisa hastanesinde oldum ihsan ve mehmet hocaya 5 ay önce. Ben 4 ameliyat birlikte oldum tek tek fiyat bilmiyorum ama sanırım tek estetik 4.500 veya 5000di diye hatırlıyorum. Bende oldukça memnunum

Ameliyat sonrası iyileşme süreci zormuydu peki

Bende nisa hastanesinde oldum ihsan ve mehmet hocaya 5 ay önce. Ben 4 ameliyat birlikte oldum tek tek fiyat bilmiyorum ama sanırım tek estetik 4.500 veya 5000di diye hatırlıyorum. Bende oldukça memnunum

İyileşme süreci nasıl geçti

Mor gözler, kan sızıntısı olan tıkalı burun, zordu ama mecbur kalınca herşeyin üstesinden geliniyor. Ben dördüncü gününde iş başındaydım ve anasınıfı öğretmeniyim

Anladım çok teşekkür ediyorum

Ben aynı ameliyatta bademcik ameliyatıda oldum bademcik ameliyatını Allah düşman başına vermesin aklı olan helede 25 yaşındaysa sakııın olmasın :) ama burun hiç sıkıntılı değildi benim. Hem ağızdan hem burundan nefes alamıyor olmama rağmen burnumdan hiç sıkıntı yaşamadım. Benim morluğum aslında çok oldu ama enteresan bi şekilde 3. Gün sabah uyandığımda yüzümde gram morluk kalmamıştı. Bir kere bile ağırmadı sızlamadı burnum. Dokununca bile acımıyordu. Kendimden konusursam çok rahat geçirdim. Alçı çıktıktan sonrasında zaten hiç bir şey yok. Ama tabi şunuda unutmamak lazım her hastada yapılanmişleme göre değişiyor. Benim eski burnumda hiç kemik kemer vs yoktu. Kemiğim kırılmadan yapıldığı için çok işlem olmadı. Bazılarının kemiği kırılarak yapıldığı için iyileşme süreci belki daha sancılı oluyodur canım..

Burun ameliyatı olmak istiyorum önerdiğimiz doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Selam,
bende daha yeni burun ameliyatı oldum :)) öncelikle çok araştırma yaptım. Sonunda Dr. Emre Gönen'i buldum. eli çok iyi, ben çok memnunum. sana da tavsiye ederim. istanbulestetikcerrahisi.com dan detaylı bakabilirsin.

Merhaba Ben de epeyce araştırdım konuşup mesaj attığım epey doktor oldu şu 2 ay içerisinde .Benim öğrendiğim doktor fiyatları 4000-18000 arası değişiyor.Ben doktorumu buldum,nasipse cumartesi ameliyatım olacak.Doktorum hastane tercihi sundu hastaneye göre 5bin 7 bin 10 bin .Fiyatlandırma bilgim bu kadar :) Doktorum iyi mi kötü mü ameliyattan sonra göreceğim

Merhaba...
Size yardimci olabilirim...Ben burun ameliyati oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 2. Gunum bugun gozumun ustu cok kotu kipkirmizi ve sis. Normal bi durmmu

Benim 2. Gunum bugun gozumun ustu cok kotu kipkirmizi ve sis. Normal bi durmmu
normal cnm dahada şişecek ve siyaha yakın moraracak. cildin beyaz ise arada buz koymaya devam et. ve arnica jel kremi de al. o şişlik ve morluk 2.3.4.5. gün azalarak devam etti bende. 2 ve 3. gün yüzüm tanınmaz halde şişti. bana beraberinde yanak dolgusuda yapıldı zayıf oldugum için. birazda ondan şişliklerin fazlaymış. hem gözüm hem yanaklarım şişti

Ay ben cok pinpirikliyim galiba. Bide cok kalkik duruyo burnum cok buyuk ve sis umarim gecer. Canim bide cok fazla kikirdak almis benden ilerde acaba bi zarari olurmu

Ay ben cok pinpirikliyim galiba. Bide cok kalkik duruyo burnum cok buyuk ve sis umarim gecer. Canim bide cok fazla kikirdak almis benden ilerde acaba bi zarari olurmu
kıkırdak hakkında hiç bilgim yok cnm. ama bugün 10.günüm şişlik ve morluklar tamamen gittide yüzümde. burnum şiş hala yaa alcı alındı acaip şişti burunum. bant yapıştı yerine bandı yarın cıkar dddide. cıkarmadım 3 gündür bantlı daha güzel. ne zmn iner şişlik bilmiyorum hhiç

şişliklerin %80 i ilk ay ile 3 ay arası iniyormuş. zaten ilk ay dolmadan pek aynaya falan bakmayın ya çok tuhaf görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…