Nisa hastanesine mehmet doğan ve ihsan kasapgile yaptırmıştım ameliyatını. Beş yıl falan oldu . üçbin beşyüzdü o zaman. Biraz eğrilik kaldı ama eski haline göre şülürler olsun :) memnunum yani ...
Bende nisa hastanesinde oldum ihsan ve mehmet hocaya 5 ay önce. Ben 4 ameliyat birlikte oldum tek tek fiyat bilmiyorum ama sanırım tek estetik 4.500 veya 5000di diye hatırlıyorum. Bende oldukça memnunum
Mor gözler, kan sızıntısı olan tıkalı burun, zordu ama mecbur kalınca herşeyin üstesinden geliniyor. Ben dördüncü gününde iş başındaydım ve anasınıfı öğretmeniyim
Selam,Burun ameliyatı olmak istiyorum önerdiğimiz doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Burun ameliyatı olmak istiyorum önerdiğimiz doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Özel Güngören hastanesinde Dr.necdet demir Öyle uçuk fiyatlarda değilBurun ameliyatı olmak istiyorum önerdiğimiz doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Benim 2. Gunum bugun gozumun ustu cok kotu kipkirmizi ve sis. Normal bi durmmuBen aynı ameliyatta bademcik ameliyatıda oldum bademcik ameliyatını Allah düşman başına vermesin aklı olan helede 25 yaşındaysa sakııın olmasın :) ama burun hiç sıkıntılı değildi benim. Hem ağızdan hem burundan nefes alamıyor olmama rağmen burnumdan hiç sıkıntı yaşamadım. Benim morluğum aslında çok oldu ama enteresan bi şekilde 3. Gün sabah uyandığımda yüzümde gram morluk kalmamıştı. Bir kere bile ağırmadı sızlamadı burnum. Dokununca bile acımıyordu. Kendimden konusursam çok rahat geçirdim. Alçı çıktıktan sonrasında zaten hiç bir şey yok. Ama tabi şunuda unutmamak lazım her hastada yapılanmişleme göre değişiyor. Benim eski burnumda hiç kemik kemer vs yoktu. Kemiğim kırılmadan yapıldığı için çok işlem olmadı. Bazılarının kemiği kırılarak yapıldığı için iyileşme süreci belki daha sancılı oluyodur canım..
normal cnm dahada şişecek ve siyaha yakın moraracak. cildin beyaz ise arada buz koymaya devam et. ve arnica jel kremi de al. o şişlik ve morluk 2.3.4.5. gün azalarak devam etti bende. 2 ve 3. gün yüzüm tanınmaz halde şişti. bana beraberinde yanak dolgusuda yapıldı zayıf oldugum için. birazda ondan şişliklerin fazlaymış. hem gözüm hem yanaklarım şiştiBenim 2. Gunum bugun gozumun ustu cok kotu kipkirmizi ve sis. Normal bi durmmu
Ay ben cok pinpirikliyim galiba. Bide cok kalkik duruyo burnum cok buyuk ve sis umarim gecer. Canim bide cok fazla kikirdak almis benden ilerde acaba bi zarari olurmunormal cnm dahada şişecek ve siyaha yakın moraracak. cildin beyaz ise arada buz koymaya devam et. ve arnica jel kremi de al. o şişlik ve morluk 2.3.4.5. gün azalarak devam etti bende. 2 ve 3. gün yüzüm tanınmaz halde şişti. bana beraberinde yanak dolgusuda yapıldı zayıf oldugum için. birazda ondan şişliklerin fazlaymış. hem gözüm hem yanaklarım şişti
kıkırdak hakkında hiç bilgim yok cnm. ama bugün 10.günüm şişlik ve morluklar tamamen gittide yüzümde. burnum şiş hala yaa alcı alındı acaip şişti burunum. bant yapıştı yerine bandı yarın cıkar dddide. cıkarmadım 3 gündür bantlı daha güzel. ne zmn iner şişlik bilmiyorum hhiçAy ben cok pinpirikliyim galiba. Bide cok kalkik duruyo burnum cok buyuk ve sis umarim gecer. Canim bide cok fazla kikirdak almis benden ilerde acaba bi zarari olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?