Burun ameliyatı olanlar acil yardım

Ankara eğitim ar. Hast.de dün burun eğriliği ve konka büyümesi bi de tabi ki estetik amaçlı ameliyat oldum. Toplam 1350 tl ödedim hastaneye. Bu sabah çıkış yapıp eve geldim. Doktor serum fizyolojikle burnumu yıkamamı söyledi, bi de deniz suyu verdi. Şimdi burun yıkama suyunun üzerinde tamponlar çıkarılmadan kullanmayınız yazıyor. Doktor bana anlatınca eve gider gitmez kullanacağım sanmıştım, kafam karıştı. Devlet hast. olduğu için dr un tlf u da yok. Tamponlar pazartesi çıkacak. Tamponlar çıkarılmadan herhangi bir yıkama işlemi yaptınız mı siz?
Ben hergün yaptım , silikon tampon vardı. Kolay çıkması için iyice yıka dedi dr. Ameliyat sonrası bile aynı gece yaptım yıkama

Tamam teşekkür ederim. Demek ki benim de öyle yapmam lazım. Solüsyonunun üzerinde ^tampon çıkmadan uygulanmaz* ibaresini görünce acaba doktoru yanlış mı anladım diye düşündüm

Tamam teşekkür ederim. Demek ki benim de öyle yapmam lazım. Solüsyonunun üzerinde ^tampon çıkmadan uygulanmaz* ibaresini görünce acaba doktoru yanlış mı anladım diye düşündüm
Yikamalisin aksi halde o tamponlar kanla yapisip kurur sana ciddi derecede aci verir gunde 4 kez burnunu yika ister serum al siringa ile sık icine daha kolay olur belki ya da deniz suyu her neyse ama yika muhakkak

Çok çok teşekkür ederim cevabın için. Az önce solüsyonu burnuma uyguladım, inanılmaz rahatladım, burnum açıldı, burnumdaki baskı da gitti. Peki deniz suyunu da eve gelir gelmez mi kullanmaya başladınız yoksa tamponlar alınınca mı

Çok çok teşekkür ederim cevabın için. Az önce solüsyonu burnuma uyguladım, inanılmaz rahatladım, burnum açıldı, burnumdaki baskı da gitti. Peki deniz suyunu da eve gelir gelmez mi kullanmaya başladınız yoksa tamponlar alınınca mı
İkisinide kullanman lazım fakat Deniz suyunu bitene kadar kullanman gerekli bana serum vermedi onla ilgili birşey diyemem

Eve gelir gelmez hayatcim derhal basladim sakin erteleme

Back
X