Burun ameliyati olanlar ameliyat izi icin ne yaptiniz?

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
selam arkadaslar burnumdan ameliyat olacagim ama kucuk bi iz kalcakmis bu beni tedirgin ediyo,siz ne yaptiniz iz icin cokmu belli oluyosenağlamasenağlama

selam arkadaslar burnumdan ameliyat olacagim ama kucuk bi iz kalcakmis bu beni tedirgin ediyo,siz ne yaptiniz iz icin cokmu belli oluyosenağlamasenağlama

ben daha ameliyat olmadım ama okuduklarıma göre iz kalmıyomuş ya da belirgin bir iz olmuyormuş hiç izden şikayet eden duymadım

sagol canim doktorumda belli belirsiz olcak dedi hatta kendisindede varmis o soylemese ben farketmedim gerci cok yakindan ve dikkatli bakilinca belli oluyomus ama iste tedirgin oldum

sagol canim doktorumda belli belirsiz olcak dedi hatta kendisindede varmis o soylemese ben farketmedim gerci cok yakindan ve dikkatli bakilinca belli oluyomus ama iste tedirgin oldum

yok canım endişe etme bence hiç ameliyatın yakın hatırladığım kadarıyla şimdi pozitif olmaya çalış olumsuzlukları düşünme sadece istediğin buruna rahat bir nefese odaklan gerisini takma kafanaa.s.

yok canım endişe etme bence hiç ameliyatın yakın hatırladığım kadarıyla şimdi pozitif olmaya çalış olumsuzlukları düşünme sadece istediğin buruna rahat bir nefese odaklan gerisini takma kafanaa.s.

sagol canim ilgine cumartesi sabah nasipse gelismeleri yazarim estetik bolumune,

evet canim acik oldum ,bir tarafi iyi ama bir tarafinda sorun var kabarcik gibi oldu ,doktora gostericem yine bakalim ne dicek

yok güzelım iz falan küçücük bişidi gecti artık bende 3 haftalık burnum acık oldum ama iz falan yok yani

yok güzelım iz falan küçücük bişidi gecti artık bende 3 haftalık burnum acık oldum ama iz falan yok yani

canim sen kime olmustun ameliyatini,benimde 3 hafta oldu,orta kisimdakisag taraf gayet iyi iyilesti ama ortanin diger yani sivilce gibi kabarik kaldi sinir oluyor hatta uzuluyorum,benim sansimmidir nedirsenağlamasenağlamasenağlama

sagol canim dikis olan yerde bi problem var mikrop kapmasi yada sivilce gibi degil kabarik kaldi dikisin oldugu yer,insallah duzelir,bi de masaj vermedi yapmana gerek yok dedi

masaj nasıl verılmıyo cözemıyorum ben masaj olmadan o ödem cok gec ıner aslında bazı doktorlarda masaj yapmayınca sertlık kalır burunda dıyolar ve yapmayınca kızıyolar ben cok faydasını gördum ama tabe doktoruna saygı gösermek lazım umarım herysey gönlunce olur canım

nasil masaj yapiorsun anlatirmisinŞeniz

slm arkadaslar 1,5 ay oldu estetik olali ve dikis izim yok ve cok memnunum.Simdide burun egzersizleri yapiyorum.Yapilan egzersizlerin daha hizli iyilesmesine neden oldugunu biliyorum arti 6 ay boyunca cok dikkat edilmesi gerekiyor.

benim burnumda da dikiş var ama izi hiiiiç belli değil. anca birinin burnumun dibine düşüp iz araması lazım ki görsün. hiç rahatsız edici değil, gerçekten belli olmuyor. özel birşey yapmana da gerek yok. sadece güneşe çıkma dikişler alınana ve alındıktan sonra bir süre kadar. o zaman daha belirgin izler kalabiliyormuş çünkü.

Arkadaslar ameliyata girmeden herseyi ayrintisina varana kadar arastirmistim.Dikissiz burun estetigi,bana cazip geldi.Su an yakindanda bakilsa burnumda dikis izi yok.

dikiş izi olmuyor genelde nokta şeklinde açarak giriyorlar.ama kalanlar için bi krem var isim yazamıorum..operatör doktorlarn hepsi bilirler sorarsanz

Back
X