Kesinlikle öyle ama bazı kişiler mukkemmelliyetçi bu yuzden hafif bir olayda 2.ameliyata girebiliyorlar ben oyle takıntılı değilim şükür suram daha yamuk buram soyle demem bakarım incelemem o kadar size de cok sevindim burnunuz her gecen gun daha iyi olur umarımAynen katılıyorum size .ameliyatta hiç bişey yokmuş önemli olan sonraki psikoloji. Ama dediğiniz gibi mükemmel olacak diye şartlanmamak gerekir .birde ben kimse de kusursuz bir burun görmedim.
25 gün bitti benimde Aynaya bakmayarak ve sürekli foto çekip incelemeyerek bu süreci atlatmaya çalışıyorum.
Ya anlıyorum o psikolojiyi sanki bir sey olacak gibi ama bence biz cok yorum okuyoruz baskalarının basına gelen bize de olacak sanıyoruz bu yuzden panik halinde olabiliyoruz anı yasamk çok onemli bu surecte hayatımız değişmedi biz değişmedik aynı biziz sadece burnumuz değişti goruntu de ister istemez değişti kendimizi kendimizden soyutlamamız gerekiyor bu surecte sabırla beklemek gerekiyor Allah çaresiz dert vermesinAy ne iyi yapmışsınız böyle bir konu açarak elleriniz dert görmesin :) Benimde bir bucuk ay oldu ameliyatımın üzerinden genel olarak herşey normal görünmesine rağmen bir panik halindeydim ilk bir ay... Elden beklemekten başka bir şey gelmiyor can sıkmaya gerek yok her geçen gün bir öncekinden daha iyi olur umarım hepimiz için
Kesinlikle öyle ama bazı kişiler mukkemmelliyetçi bu yuzden hafif bir olayda 2.ameliyata girebiliyorlar ben oyle takıntılı değilim şükür suram daha yamuk buram soyle demem bakarım incelemem o kadar size de cok sevindim burnunuz her gecen gun daha iyi olur umarım
Aynen öyle sanıyor ama mükemmel olmaya değil eskisinden iyi bir burna sahip olmak önemli bu surec yıpratsa da ayaktayız sukur kendiyle yabancılasan değil de barışık olanlardan olalım inşallahEstetik olunca işte insan kusursuz mükemmel olacak sanıyor. Ne kadar güzel de olsa incelenirse mutlaka bişey bulunacaktır.
Sizin içinde öyle olsun inş . Hergün daha güzel bir burunla uyanın
Geçmiş olsun herkese.Bu arada çok memnunum burnumdan eskisinden çok çok güzel .
Gencay üstünGeçmiş olsun herkese.
Bende revizyon için doktor arayışındayım.
Sizin doktorunuz kimdi acaba?
Tesekkurler, bi arastiriyim bu doktoruda bakalimGencay üstün
Hacettepe hastanesi nde
Burnunuzun kalin derili olmadigina eminim ama ispatlayamamGencay üstün
Hacettepe hastanesi nde
Instagramı filan yok. Nette de çok bişey bulamazsınız. Ancak gidip muayene olup konuşmak gerek.Tesekkurler, bi arastiriyim bu doktoruda bakalim
Kalın derili . Nerden öyle bir kanıya vardınızBurnunuzun kalin derili olmadigina eminim ama ispatlayamam
Cunku gordugum kadariyla, genelde kalin derili olanlar ameliyat sonrasi burunlarindan pek memnun olmuyorlar istaneler hariçKalın derili . Nerden öyle bir kanıya vardınız
Tesekkurler evet baktim instagramı yok.Instagramı filan yok. Nette de çok bişey bulamazsınız. Ancak gidip muayene olup konuşmak gerek.
Güzel sonuçlar diliyorum size
Anladım .hayırlı sonuçlar alırsınız umarım.Tesekkurler evet baktim instagramı yok.
Instası olmayanlari direk eliyorum yaptigi burunlari gormem gerekiyor çünkü ben yurtidisindanim istedigim zaman git gel yapip muayene olma şansım yok
Amin tesekkurlerAnladım .hayırlı sonuçlar alırsınız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?