Burun ameliyatı oldum burnum yamuk tecrübesi olanlar bakabilir mi? (Resimli)

Merhaba bende 3.ayımdayım benimde sağ tarafım sizin fotoğrafınızda olduğu gibi şiş önden belli oluyor sağa doğru yamuluyor. Doktorum ödem olduğunu söyledi
Valla canım ödem falan değil hep kandırmaca madem ödemden dolayı şişlik var neden aylar geçtikçe daha da çok yamuluyor? Düzelmesi gerekirken . Ben doktorumla görüştüm tekrar ameliyat olucam zaman geçtikçe burnum yamulmaya ve düşmeye devam ediyor .

benimde hafif yamukluk vardı şişler inince iyice belli oldu yamukluk hatta psikolojim baya olumsuz etkilendi ve ne yazıkki kaldı aynı seninki gibi ama sola doğru.revizyon olacağım bu yaz başka yolu yok.

Ben revizyona kalkışamam sanırım. Zaten ilk ameliyatım kansızlığım nedeniyle zor geçti. Ameliyattan 1 gün önce 2 ünite kan alarak girdim. Umarım düzelir biraz daha bekle ödemler kafa karışıklığı yaratabiliyor. Burnu 2 yılda oturanlar varmış

bende de kemik çıkıntısı gibi bir şey var doktor ödem demişti bandajları takarken ama bandajlar çıktıktan sonra elimle değiyorum kemik çıkıntısı gibi aynı. İçten ödem olma ihtimali var mıdır? Ön profilden burnumu yamuk gösteriyor orada ki çıkıntı ama eğrilik gibi de değil sadece o bölgede çıkıntı var.

Burun eğri. Ama bu eğrilik kemikten mi ödemden mi bilmek lazım. Benim de 3ay oluyor ameliyat olalı. Uyuduğum yöne doğru burun deliklerimin şekli değişiyor. Burun kanadınızdaki içerideki dikiş ipi ve düğümünden kaynaklı şişlik olabilir. Önce farklı bir kbb veya devlet hastanelerindeki estetik bölümüne gidip olanı biteni öğrenip sonra kendi dr gidin derim

bende de kemik çıkıntısı gibi bir şey var doktor ödem demişti bandajları takarken ama bandajlar çıktıktan sonra elimle değiyorum kemik çıkıntısı gibi aynı. İçten ödem olma ihtimali var mıdır? Ön profilden burnumu yamuk gösteriyor orada ki çıkıntı ama eğrilik gibi de değil sadece o bölgede çıkıntı var.
O çıkıntı bende de var. Araştırdım çıkıntının nedeni şu. Burun sırtındaki kemer alınıyor orda delik oluşuyor iki yandan kemikleri sıkıştırıyorlar o delik kapansın diye de kıkırdak aralara koyuyorlar. O çıkıntılar erimeyen kıkırdak kemikler. Kortizon iğnesi ile eritmeye çalışıyorlar veya masajla. Ama tabi erimiyor kemik olduğu için. Beklemek gerekiyor erirse erir erimezse törpü

Kızlar 3 ay önce ameliyat oldum burun ucum çok şiş ve zaman geçtikçe burnum yamuluyor. Üst kısımda sağ tarafımda kemik gibi bir çıkıntı var sol kanadımda da sert bir şişlik var uzakta olduğum İçin kontrole de gidemiyorum doktora ameliyat olup böyle sorun yaşayanlar yazabilir mi ne yapacağım ben :KK43:
[/Q

O çıkıntı bende de var. Araştırdım çıkıntının nedeni şu. Burun sırtındaki kemer alınıyor orda delik oluşuyor iki yandan kemikleri sıkıştırıyorlar o delik kapansın diye de kıkırdak aralara koyuyorlar. O çıkıntılar erimeyen kıkırdak kemikler. Kortizon iğnesi ile eritmeye çalışıyorlar veya masajla. Ama tabi erimiyor kemik olduğu için. Beklemek gerekiyor erirse erir erimezse törpü
Ay bende de var benim 15 günlük. Atel alınınca bile görünüyordu kemer görünümlüydü hatta ben sözde doktor kemerimi aldı eğer kemeri düzeltememişse ne diye ameliyat etti demiştim. Sonra masaj verdi saat başı 10 saniye bastırıyorum oraya. Bastırınca gidiyor evet ama masaj sonrası yine çıkıyor. Cok korkuyorum gitmezse diye

Kızlar 3 ay önce ameliyat oldum burun ucum çok şiş ve zaman geçtikçe burnum yamuluyor. Üst kısımda sağ tarafımda kemik gibi bir çıkıntı var sol kanadımda da sert bir şişlik var uzakta olduğum İçin kontrole de gidemiyorum doktora ameliyat olup böyle sorun yaşayanlar yazabilir mi ne yapacağım ben :KK43:
burnumuz, cok benziyor bende, 2,ay once, oldum aynı skıntılar bendede var sızın duzelme oldumu 😤

Bayağı yamuk duruyor hemde ve çok rahat bir doktorum var şikayetlerimi dile getirdiğimde geçiştiriyor yanına gidince çok bir şey değişmez diye düşünüyorum. Bu tarz sorun yaşayanlar var mı zaman ilerledikçe geçti mi merak ediyorum. Masaj yapmalı mıyım bilmiyorum doktorum ister yap ister yapma diyor şaşırdım ben de
Böyle doktorların gazetelerde vs haberinin yapılması gerekir, prestiji düşsün de o zaman görsün hastasını geçiştirmeyi. Etik olarak düzeltirim demesi, hastayı sakinleştirmesi gerekirken böyleleri geçiştirip nasıl başımdan savarım derdinde

Böyle doktorların gazetelerde vs haberinin yapılması gerekir, prestiji düşsün de o zaman görsün hastasını geçiştirmeyi. Etik olarak düzeltirim demesi, hastayı sakinleştirmesi gerekirken böyleleri geçiştirip nasıl başımdan savarım derdinde
bende 2 ay oldum burnum yamuk hc bgenmıyorum doktor yamuk bıle demedı takı ben yamukluk var dıyene kadar ve cok az diyıp geçiştirdi. azda degıl bariz belli herkes soyluyor. şikayet etmek lzm ama, devlette olan doktorlara npabılırizkı sırtını devlete dayamışlar

Aynı problem birebir bende de var. Ne oldu son durumunuz nedir

benim halen yamuk 7 ay olcak doktor gayet ıyı dıyor ama cevremde bıtanemı guzel demez sadece doktor guzel dıyo. bende bgenmıyorum dıye msj attım 6 ay sonra ıstıyosan tekrar amelıyat ederız dıyo ama belkı dha kotu olabılır dıyo 😤😤😤 nsl olabilir d boyle bısey ya yemınle piskolojim bozuldu

Kızlar 3 ay önce ameliyat oldum burun ucum çok şiş ve zaman geçtikçe burnum yamuluyor. Üst kısımda sağ tarafımda kemik gibi bir çıkıntı var sol kanadımda da sert bir şişlik var uzakta olduğum İçin kontrole de gidemiyorum doktora ameliyat olup böyle sorun yaşayanlar yazabilir mi ne yapacağım ben :(

Ben bir yıl önce ameliyat oldum. Eklediğiniz fotoğraf adeta benim burnum, hatta sizin burun ucunuz daha küçük o yüzden çok kötü durmuyor. Postu açalı baya olmuş burnunuzun son durumu nasıl?
Maalesef benimkinde pek bir değişiklik olmadı başka sorunlarım da var. Sağ tarafında kemik çıkıntısı gibi bisey belirdi ve burun ucu umduğumdan daha büyük ve dusuk oldu. Az kavisli bir burun istemiştim ama baya kütük gibi oldu su an. Yanı anlayacağınız erkek burnu gibi çok yüksek ve yuzume göre büyük. Artık revizyon geçiyor aklımdan ama ondan da çok emin olamiyorum, ilk doktora yaptırmak risk almak olur, başka doktorlar bir kamyon para istiyorlar. İsin üzücü tarafı burnum kemerli ve çok sorunlu bir burun değildi, bu yüzden sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim, çok moral bozucu. 😔

Ben bir yıl önce ameliyat oldum. Eklediğiniz fotoğraf adeta benim burnum, hatta sizin burun ucunuz daha küçük o yüzden çok kötü durmuyor. Postu açalı baya olmuş burnunuzun son durumu nasıl?
Maalesef benimkinde pek bir değişiklik olmadı başka sorunlarım da var. Sağ tarafında kemik çıkıntısı gibi bisey belirdi ve burun ucu umduğumdan daha büyük ve dusuk oldu. Az kavisli bir burun istemiştim ama baya kütük gibi oldu su an. Yanı anlayacağınız erkek burnu gibi çok yüksek ve yuzume göre büyük. Artık revizyon geçiyor aklımdan ama ondan da çok emin olamiyorum, ilk doktora yaptırmak risk almak olur, başka doktorlar bir kamyon para istiyorlar. İsin üzücü tarafı burnum kemerli ve çok sorunlu bir burun değildi, bu yüzden sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim, çok moral bozucu. 😔
burnum halen aynı fto attımmı ben hatırlamıyorum ama atayım ıstersenız.... revızyon cok pahalı her doktor yapmıyo bıle.. nerde oturuyosunuz

benim halen yamuk 7 ay olcak doktor gayet ıyı dıyor ama cevremde bıtanemı guzel demez sadece doktor guzel dıyo. bende bgenmıyorum dıye msj attım 6 ay sonra ıstıyosan tekrar amelıyat ederız dıyo ama belkı dha kotu olabılır dıyo 😤😤😤 nsl olabilir d boyle bısey ya yemınle piskolojim bozuldu
Çok merak ettim özelden fotoğraf atabilir misiniz acaba

burnuöuz cok benziyor noldu u sonuç benim duzelme dı 😟

Back
X