Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar,
Ben dün doktorumu aradım. Düşmeliydi dikişlerin, yapışmıştır, gel alalım dedi. Çok moralim bozuldu, ağladım baya. Veeeeeeee konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra tüm dikişlerim kendiliğinden düştü...Bilginiz oldun, eriyen dış dikişler 10-15 günde düşmeliymiş normalde...Benimki korkunun ecele faydası oldu resmen=)
benim 14.gunum ve hic dusecek gibi degiller ozellikle burun ucumdakiler.bu kadar saglam dikis atmasaydi iyiydi![]()
Nasıl burnunuz ilk güne göre değişim varmı memnunmusunuz
Merhaba Dikişleriniz ne zaman düştü acaba? Benim bugün 15. Günüm sapasağlam duruyorlar uçlarından kesip kısaltmayı düşünüyorum acaba sorun olurmu?Benim 1 ay oldu ameliyat olali disarda kalan uclari kesti rahatsiz etmesin diye ama felaket kasinti yapiyo. Ne zaman duser acaba 20. Gun kontrolune gittigimde dusmesi gerekir tarzinda birsey demedi.
valla benimkilerin hiç düşmeye niyeti yok uçlarından biraz kesip kısalttımEn gec 15 gunde duşuyorlar diye biliyorum ben
Benim 6. Ay hala burun iç sol ve sağ büyük dikişler var doktorum 1. Yıldaalacak burun ucu düşmesin diye belki seninki de öyle bir şeydir ?Benim 1 buçuk ay oldu. Burun ucundaki ipler çoktan düştü ama sol iç tarafta sert diken gibi bir şey var. Ağrım çok. Bu da kendisi gidecek mi acaba? Çok sıkıntıdayım
Burun deliklerinde mi?Benim 6. Ay hala burun iç sol ve sağ büyük dikişler var doktorum 1. Yıldaalacak burun ucu düşmesin diye belki seninki de öyle bir şeydir ?
Evet içindeBurun deliklerinde mi?
Kapalı teknik miydi?Evet içinde
EvetKapalı teknik miydi?
Anlıyorum. Teşekkürler
ilk defa duydum 1. yilda dikis alindiginiBenim 6. Ay hala burun iç sol ve sağ büyük dikişler var doktorum 1. Yıldaalacak burun ucu düşmesin diye belki seninki de öyle bir şeydir ?
Evet kendine özgüymüş burun ucu düşmesin diyeilk defa duydum 1. yilda dikis alindigini
Agrinizda var mıydı acabaBenim 6. Ay hala burun iç sol ve sağ büyük dikişler var doktorum 1. Yıldaalacak burun ucu düşmesin diye belki seninki de öyle bir şeydir ?
Burun ucumun içine dokununca geliyor bariz ele bazen burnumu silerken falan ağrı yapıyor evet kalın çünkü biraz haraket ediyorAgrinizda var mıydı acaba