Burun ameliyatı oldum, dikişlerim ne zaman geçer?

Benimde bugün 7. Günüm dışındaki dikişleri komple aldı içerdekiler nefes aldıkça bir aşağı bi yukarı bakalım ne zaman düşecek

Kızlar,

Ben dün doktorumu aradım. Düşmeliydi dikişlerin, yapışmıştır, gel alalım dedi. Çok moralim bozuldu, ağladım baya. Veeeeeeee konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra tüm dikişlerim kendiliğinden düştü...Bilginiz oldun, eriyen dış dikişler 10-15 günde düşmeliymiş normalde...Benimki korkunun ecele faydası oldu resmen=)

benim 14.gunum ve hic dusecek gibi degiller ozellikle burun ucumdakiler.bu kadar saglam dikis atmasaydi iyiydi 😝😝😝

Benim 1 ay oldu ameliyat olali disarda kalan uclari kesti rahatsiz etmesin diye ama felaket kasinti yapiyo. Ne zaman duser acaba 20. Gun kontrolune gittigimde dusmesi gerekir tarzinda birsey demedi.

Benim 1 ay oldu ameliyat olali disarda kalan uclari kesti rahatsiz etmesin diye ama felaket kasinti yapiyo. Ne zaman duser acaba 20. Gun kontrolune gittigimde dusmesi gerekir tarzinda birsey demedi.
Merhaba Dikişleriniz ne zaman düştü acaba? Benim bugün 15. Günüm sapasağlam duruyorlar uçlarından kesip kısaltmayı düşünüyorum acaba sorun olurmu?

Benim 1 buçuk ay oldu. Burun ucundaki ipler çoktan düştü ama sol iç tarafta sert diken gibi bir şey var. Ağrım çok. Bu da kendisi gidecek mi acaba? Çok sıkıntıdayım

Benim 1 buçuk ay oldu. Burun ucundaki ipler çoktan düştü ama sol iç tarafta sert diken gibi bir şey var. Ağrım çok. Bu da kendisi gidecek mi acaba? Çok sıkıntıdayım
Benim 6. Ay hala burun iç sol ve sağ büyük dikişler var doktorum 1. Yıldaalacak burun ucu düşmesin diye belki seninki de öyle bir şeydir ?

Back
X