Burun ameliyatı oldum, dikişlerim ne zaman geçer?

Burun ucumun içine dokununca geliyor bariz ele bazen burnumu silerken falan ağrı yapıyor evet kalın çünkü biraz haraket ediyor
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Burnumun şeklinden ve nefesten çok memnunum ama bu hiç durmayan bir ağrı. Yarım insan gibi oldum. Ağrıdan beynim uyuşuk resmen. Bir de ben sebep oldum diye kendimi suçlayıp duruyordum. Zamanla azalacak mi acaba 6 ay 1 yıl böyle nasıl yasanir

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Burnumun şeklinden ve nefesten çok memnunum ama bu hiç durmayan bir ağrı. Yarım insan gibi oldum. Ağrıdan beynim uyuşuk resmen. Bir de ben sebep oldum diye kendimi suçlayıp duruyordum. Zamanla azalacak mi acaba 6 ay 1 yıl böyle nasıl yasanir
Bu kadar ağrı normal değil yanlız :/ ne kadar olmuştu ameliyat olalınız doktorunuz ne diyor ?

Bu kadar ağrı normal değil yanlız :/ ne kadar olmuştu ameliyat olalınız doktorunuz ne diyor ?
1 buçuk ay oldu. Haftaya salı doktora gidicem. 6 ay sonra gelirsin demişti ama ben kontrol randevusu aldım. İyileşme aurecicnde normaldir diye katlanmaya çalışıyorum ama ameliyat olmuş hiçbir arkadaşımda ağrı olmamış.

Back
X