burun ameliyati oldum fakat yüzüme gitmedi ne yapmam lazım yardim edin pskilojim kaldırmıyor

Doktorunuz da söylemiş, burun ucu zamanla düşen, burun da yıllar gectikce kendini bulan bir yer:)
Hiç dert etmeyin, alisirsiniz kısa süre sonra

Oldukça başarili gozukuyor bence, ilk zamanlar göz alisana garipsiyor insan, bir süre sonra hem gozunuz alisacak hemde burnunuz oturacak, suan sis ve ödemlidir daha 10gün olmus, ben cok begendim 👍🏻

burun estetiği oldum dışında büyük kemer vardı alındı kavisli burun ucumda düşüktü hafif kalkmasini istedim doktor da burun ucu düşmesine göre ayarlıyoruz dedi. yandan iyi ama önden gitmedi 21.gundeyim çoğu herkes bekle sabir zaman diyor ama hic geçmeyecekmis gibi geliyor göz bakışımı simami cok degistirdi iyi yönde değiştirse tamam ama önden yuzume gitmedi bi acayip bakıyorum bilgisi olan bu süreci geçiren lütfen biri yazsın öğretmenim disari cikmak bile istemiyorum az kaldı psikolojimin elden girmesine
Gayet güzel olmuş

Çok yakışmış. :) Boşuna üzmeyin kendinizi 10 günde böyle olan burun, sonra çok daha da güzelleşir. :)

Açıkçası beğenmedim. Ama çok şiş olduğu aşikâr. Daha da inecektir.

bi de önden atayim ön garip geliyor biraz yani daha 1ay bile olmadim yeni oldum

Eklentiler

• Screenshot_20220216-132206_Gallery.webp
    Screenshot_20220216-132206_Gallery.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 403
  • 20220216_132033.webp
    20220216_132033.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 393
  • Screenshot_20220216-124947_Gallery.webp
    Screenshot_20220216-124947_Gallery.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 393
Oldukça başarili gozukuyor bence, ilk zamanlar göz alisana garipsiyor insan, bir süre sonra hem gozunuz alisacak hemde burnunuz oturacak, suan sis ve ödemlidir daha 10gün olmus, ben cok begendim 👍🏻
önden de resim attim sizce nasil eskiye eskiye

Bence çok hoş olmuş ve gayet yakışmış.
Tek sorun yapılı olduğu çok belli :)

O kadar tatlı olmuşsun ki takma kafana, ucu da zaten her türlü düşer :)

Önden daha bile güzel. Yani evet yüzünüz değişmiş ama çok iyi yönde. Doktorunuzun eline sağlık. İnanılmaz güzel olmuşsunuz.
ay biraz olsa da rahatladim ameliyatta da hic agri sizi cekmedim ama asıl zorlu süreç alçı ciktiktan sonra basladi valla eskisi de hani iyi burun değildi kucukken düşüp kemik egrildi hem iccerden hem disinda buyukdukce de burun ucu düştü sürekli yaptırmak istiyordum yaptırdım simdi de gitmedi mi olmadi mi cok değiştim diye başladım 😓

Back
X