burun ameliyati oldum fakat yüzüme gitmedi ne yapmam lazım yardim edin pskilojim kaldırmıyor

ameliyat olduktan sonra sivilceler cıktı burnumda yuzumun belli yerinde bunlarin sebebi nedir normal mi geçmesi ne kadar surer sıkıntı stresten mi cıktı ya burun havasız kalinca mi oldu

ay biraz olsa da rahatladim ameliyatta da hic agri sizi cekmedim ama asıl zorlu süreç alçı ciktiktan sonra basladi valla eskisi de hani iyi burun değildi kucukken düşüp kemik egrildi hem iccerden hem disinda buyukdukce de burun ucu düştü sürekli yaptırmak istiyordum yaptırdım simdi de gitmedi mi olmadi mi cok değiştim diye başladım 😓
Ameliyat olup yüzü değiştirmek kolay değil ve psikolojik kısmı beklendiğinden zor geçiyor. Ama sizin sonucunuz gerçekten çok güzel olmuş. İnsanların arayıp bulamadığı sonuç. İçinizi rahat tutun. :)

Ameliyat olup yüzü değiştirmek kolay değil ve psikolojik kısmı beklendiğinden zor geçiyor. Ama sizin sonucunuz gerçekten çok güzel olmuş. İnsanların arayıp bulamadığı sonuç. İçinizi rahat tutun. :)
teşekkür ederim sağ olun

Ya bence çok güzel bana kalsa düşmesin diye dua ederdim bayılıyorum kalkık buruna :D :D
Maşallah çok yakışmış gayet güzel olmuş simanız cidden değişmiş ama bu iyi anlamda bir değişim :)

Ya bence çok güzel bana kalsa düşmesin diye dua ederdim bayılıyorum kalkık buruna :KK70: :KK70:
Maşallah çok yakışmış gayet güzel olmuş simanız cidden değişmiş ama bu iyi anlamda bir değişim :)
valla iyi yönde değişsin diye dua ediyorum yillardir istiyordum burun ameliyati olcam diye cevremde olan vardi guzel oldular bende simdi estetik yaptirdi yakismamis desinler istemiyorum

Bence çok güzel olmuş moralini bozma ve yüzüne oturmasını bekle iki hafta kadar sonra beğenmezsen gerçekten içine sinmezse ilerleyen zamanlarda tekrar yaptirirsin zaten 🥰
teşekkür ederim sağ olun inşallah bakalim kuculur inecek dendi burun masaji verdi doktor sabah aksam masajlarını ihmal etme dedi sanırım masaji onerdiklerine göre faydası var seklinde odem inmesinde

Ya bence çok güzel bana kalsa düşmesin diye dua ederdim bayılıyorum kalkık buruna :KK70: :KK70:
😅 iyi yönde değişsin de nişanlım da nasil aliscak bakalim😅

teşekkür ederim sağ olun inşallah bakalim kuculur inecek dendi burun masaji verdi doktor sabah aksam masajlarını ihmal etme dedi sanırım masaji onerdiklerine göre faydası var seklinde odem inmesinde
Tabi ki şuanda ödemden dolayi canını sıkıyorsun ve bu haliyle bile öncekine göre kat kat iyi yeni burnunun güzelliğine bakip mutlu ol derim Sağlıcakla kal 🥰

Ayy çok beğendim maşallah 🧿
Ameliyatın başarılı geçmiş neyi kafana takıyosun anlamadım.
Yüzüne yakışmış, düşün birde şuan ödemli, ödemler inince dahada güzelleşecektir.
Bende revizyon için doktor arıyorum.
Doktorun kimdi acaba?

Fotoğraflara baktım. Bence önden daha bile iyi olmuş. Avrupai birhava katmış. Güle güle kullanın. Doktorunuz kimdi acaba?
burun estetiği oldum dışında büyük kemer vardı alındı kavisli burun ucumda düşüktü hafif kalkmasini istedim doktor da burun ucu düşmesine göre ayarlıyoruz dedi. yandan iyi ama önden gitmedi 21.gundeyim çoğu herkes bekle sabir zaman diyor ama hic geçmeyecekmis gibi geliyor göz bakışımı simami cok degistirdi iyi yönde değiştirse tamam ama önden yuzume gitmedi bi acayip bakıyorum bilgisi olan bu süreci geçiren lütfen biri yazsın öğretmenim disari cikmak bile istemiyorum az kaldı psikolojimin elden girmesine

Hangi doktora oldunuz acaba güzel daraltmış önden
benim doktorum devlette ben normalde izmirde yasıyorum izmirde cok doktora gittim ama olmadı ya sira gelmedi mustafa yazir var devlette ama şuan aynı yerde mi bilmiyorum. ayni zamanda ben uşakta okuyorum kbb doktoruna gittim dr.Alper dilci ekim ayinda gittim ocak sonunda ameliyat oldum. normalde de burun ameliyati yapan bi doktor instgram hesabinda paylaşıyor. doktor çok iyi nasil bi burun isteniliyorsa görüşülüp eğer uygunsa tarih veriyor devlet olduğu için söz veremiyor ama doktorumdan memnunum. sadece bu burun bana gitti mi gitmedi mi yandan beğendim önden kendime gitmedi gibi geliyor ya da cok değiştim alışamıyorum.

Fotoğraflara baktım. Bence önden daha bile iyi olmuş. Avrupai birhava katmış. Güle güle kullanın. Doktorunuz kimdi acaba?
benim doktorum devlette ben normalde izmirde yasıyorum izmirde cok doktora gittim ama olmadı ya sira gelmedi mustafa yazir var devlette ama şuan aynı yerde mi bilmiyorum. ayni zamanda ben uşakta okuyorum kbb doktoruna gittim dr.Alper dilci ekim ayinda gittim ocak sonunda ameliyat oldum. normalde de burun ameliyati yapan bi doktor instgram hesabinda paylaşıyor. doktor çok iyi nasil bi burun isteniliyorsa görüşülüp eğer uygunsa tarih veriyor devlet olduğu için söz veremiyor ama doktorumdan memnunum. sadece bu burun bana gitti mi gitmedi mi yandan beğendim önden kendime gitmedi gibi geliyor ya da cok değiştim alışamıyorum. iyi değişim olsun da cok istedim olmayi kötü olursa kendin istedin derler kendim de mutlu olmam oyle olunca ama bakalim daha 1ay olmadi

Ayy çok beğendim maşallah 🧿
Ameliyatın başarılı geçmiş neyi kafana takıyosun anlamadım.
Yüzüne yakışmış, düşün birde şuan ödemli, ödemler inince dahada güzelleşecektir.
Bende revizyon için doktor arıyorum.
Doktorun kimdi acaba?

ben devlette oldum uşakta dr. alper dilci kbb doktoru. burun ameliyati yapan bi doktor cok memnun kaldim. ilgili guven veren.bi doktor alisamadigim diye mi nedir önden bi garip geldi yüzüme ondan taktim gibi teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

Back
X